Apr 26

Jeg undrer litt.....

51 kommentarer 2013 kl. 09:51 skrevet av syndigecindi

Har noen av dere menn dultet borti ei dame og hennes bryster på banen og trikken? 

Nesten litt med vilje og likt det? Kjent de store myke? 

 

Noen fordeler er det å stå trangt :) 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. mossegutten mossegutten 10:16 26/04/13
  Det har vel krysset tankene men aldri gjort.. Men takk går nå rundt på jobb med et bilde av meg som står litt for tett inntil cindi hehe
 2. syndigecindi syndigecindi 10:19 26/04/13
  Var en som dulta borti meg på bussen i dag med akkurat litt lenger kontakt enn vanlig....han sa unnskyld med et lurt smil og en så i øynene hans at han var gla for dulten :) Kjekk fyr da hehe
 3. syndigecindi syndigecindi 10:20 26/04/13
  Høye menn tett inntil er ikke så ille i hverdagen det heller hehe
 4. Fisken66 10:24 26/04/13
  Jeg må vel innrømme det ja... Har jo prøvd meg med et vennlig og unnskyldene smil også.. Og de få gangene har det blitt godt mottatt :-)
  Har også et par ganger gitt noen med str xl noen velmenende og oppriktige komplimenter, og fått gode tilbakemeldinger på det. Har litt inntrykk av at noen her innefra ville reagert på følgende måte " Din gris, det er bare noe du sier fordi du tror du lett kan få deg et nummer fordi jeg er feit, men det kan du bare drite i.. Ha deg vekk din perverse gris!"
 5. syndigecindi syndigecindi 10:37 26/04/13
  hehe jeg smilte lurt tilbake og lot han vite at jeg oppdaga han hihi
  Hvem har vel ikke hatt glede av å stå tett inntil en mann som lukter godt? Det er jo like ille ;)
 6. Fisken66 10:44 26/04/13
  Bra du tok det slik syndige.. Du har foresten noen flotte bilder på profilen din. Din fremtidige mann må prise seg lykkelig.
  Bare lyst til å kommentere mitt forrige innlegg. Grunnen til at jeg synes det er ok å gi slike komplimenter er fordi jeg synes slike som meg (Vi som liker KVINNER) er alt for dårlige til å gi komplimenter.. De som liker radmagre anorexia "damer" strør rundt seg med komplimenter fordi de liker å vise verden hvor "god" smak de har. Da synes jeg det er fint å vise dem at jeg faktisk tør å si hva jeg faktisk mener er flott, og ikke hva motebladene prøver å dytte inn i hodet mitt.
 7. Libben 10:47 26/04/13
  Om jeg har utsatt vilt fremmede mennesker for potensiell seksuell trakassering? Nope. Ikke blitt utsatt for noe lignende heller. Vilt fremmede damer som fomler etter kølla mi når "balansen svikter"... Nei takk.
 8. Uoppdaget 11:36 26/04/13
  Jeg blir utsatt for brystning hver gang jeg er hos tannlegen. Hun hevder at selv den sterkeste blir svak i hennes barm før hun låser min høyre del av hodet i den. Selv om barmen hennes er stor er fingrene små noe som gjør henne godt egnet til å utføre sitt virke som tannlege. Derfor har jeg ikke konfrontert henne med brystningsadferden i frykt for at dette skal gi utslag av dårlig oralt håndverk.
 9. Juicy 11:50 26/04/13
  Eg hadde ikkje likt det.
 10. kramgod 11:56 26/04/13
  aldri
 11. Juicy 12:07 26/04/13
  Hadde du likt det like godt syndigecindi om han var mykje eldre enn deg/ikkje spesielt kjekk/slesk/whatever?
 12. syndigecindi syndigecindi 12:43 26/04/13
  Det har skjedd og litt humor og flørt i hverdagen skader ingen. Ingen som sier at man skal gripe tak i noe eller holde om. Her er det snakk om ved trengsel på bussen og en får en dult i en sving.

  Om det gleder han at vi må stå som sild i tønne så hvorfor skal jeg bry meg om alder eller utseende? bare hjelper på opplevelsen når det er en som en liker oppsynet til hehe

  Ikke blås det opp til noe mer enn det er :)

  Gå dagen i møte med et smil og litt humor så får du mye bedre resultater på slutten :)
 13. syndigecindi syndigecindi 12:50 26/04/13
  Vi damer klager over at vi ikke får oppmerksomhet eller komplimenter...men jeg skjønner gutta jævla godt jeg...
  For dem kan jo risikere å bli overhøvla eller slått ned av mindre...

  Har dere gitt noen et oppriktig kompliment i det siste? eller gitt et smil til en ukjent eller bare la noen føle at de blir sett?

  Noe vi alle burde være flinkere til, både på de nær oss, kjente og ukjente...Gjør verden et litt hyggeligere sted
 14. Fisken66 12:56 26/04/13
  :-D
 15. bavijanen 12:56 26/04/13
  For kort tid tilbake var jeg i ferd med å sette meg ned på bussen da den bremset......havnet i fanget på en nydelig kvinne som sendte meg det smilet...ble vettskremt. Vi ble sittende å smile hele turen og hun ga meg en klem da hun gikk av.....slikt setter fart i syndige tanker og en god del undring.......
 16. Libben 13:00 26/04/13
  I dette tilfellet er det snakk om potensiell (et ord jeg bruker bevisst så evt. kritikk bør være deretter) uønsket seksuell oppmerksomhet. Noe som rett og slett er seksuell trakassering (i tilfellet som og nevnes i HI er det ikke direkte uønsket, derav min presisering av potensiell) om det er uønsket.

  Som mann så vil en tilsvarende situasjon være en fremmed (uansett kjønn) som enten "dulter" borti området rundt kjønnsorganet eller lener seg mot brystkassen min kanskje litt vel lenge (muligens med den klisjeaktige "la hånden gli nedover brystkassen og magen mot navlen for så å hvile akkurat litt for lenge før den trekkes vekk") i trengselen.

  Vil anta slikt stort sett er like uønsket som å klype flyvertinner i rumpa eller gi en kvinnelig kontorarbeider et klaps på baken mens hun står bøyd og arkiverer noe.

  Ellers er det artig med kommentarer om å like kvinner (generelt) for så å snakke ned om slanke og tynne kvinner.

  Jeg har tonnevis med humor, men og rom for alvor når det kommer til kommer til ting som kan oppleves som svært krenkende.

  Dagen min startet med et latterbrøl takket være en liten reklamesnutt som annonserte at "1 av 4 norske prinsesser driver en engleskole."

  Neste som dukker opp er vel en blogg der det er greit å slå til noen bare man føler seg provosert nok...
 17. Fisken66 13:11 26/04/13
  Det er ikke bare filmer som kan være morsomme.. Må innrømme jeg gapskratter over hvor teite enkelte kan tillate seg å bli. Å sammenligne det å komme borte noen med å klype en flyveryinne i rumpa blir bare for dumt.. Hvorfor MÅ noen alltid prøve ALT de klarer på å vrenge og vri på meningene til andre for å prøve å få de til å bli ekstreme.. Jaja jeg bare smiler av folk som har et så trangt syn på livet.. Kos dere i helgen folkens :-D , men kom for all del ikke nær noen.. Hehe
 18. syndigecindi syndigecindi 13:13 26/04/13
  Libben, Hvem har snakka om kjønnsorganer? eller beføling nedover eller lign? Her er det snakk om en dult eller at vi står nærme i trengselen....

  Hvis JEG skal tolke alle slike ting som seksuell trakassering så hadde jeg ikke gjort noe annet hehe

  Men nå er jeg kanskje ikke som alle andre, Takk og lov for det :)
  Hvorfor være som alle andre når jeg like gjerne kan være meg?
 19. MissPinky MissPinky 13:23 26/04/13
  jeg ville ikke anbefale noen å dulte borti noens fordeler med vilje i alle fall, man vet aldri hvem og hva som skjer i livet og hodet til eieren av fordelene. Det betyr ikke at man er trangsynt og vanskelig at man ikke liker slik "tilfeldig" nærkontakt.
 20. syndigecindi syndigecindi 13:25 26/04/13
  Jeg sa nesten med vilje....er som regel på vei ut eller en sving eller dump....hehe
 21. Libben 13:26 26/04/13
  Det er snakk om seksuell trakassering. Sammenligningen er legitim. Det handler her om retten til å slippe slike situasjoner.

  Det er faktisk viktig å påpeke at slike situasjoner i generell kontekst er upassende. Spesilet da man vet at slike ting er et økende problem. Jeg anbefaler den belgiske dokumentaren "Femme de la rue" som et godt eksempel. I den dokumentaren ser man til og med eksempler på hvordan komplimenter ikke nødv. alltid er ønsket.

  Å påstå at jeg vrenger på ting kan kun evt. skyldes manglende kunnskap om seksuell trakassering og krenkelser.

  Retten til råderett over egen kropp gjelder og slike situasjoner som tilfellet HI nevner. For en som ikke setter pris på slik "oppmerksomhet" er det det her er snakk om en krenkelse. Riktignok en mindre alvorlig en, men fortsatt en krenkelse.

  Det er forøvrig forskjell på å komme nær eller borti noen og å evt. gjøre det helt eller delvis bevisst slik som nevnes i HI.
 22. MissPinky MissPinky 13:28 26/04/13
  *savner LIKE-knapp på kommentarer*
 23. Libben 13:37 26/04/13
  Cindi: det er snakk om en tilsvarende situasjon for en mann å bli utsatt for. Derav å komme borti kjønnsorganer. Å dulte borti mine manboobs har ikke helt samme funksjon som å dulte borti dine pupper.

  Du beskriver selv en situasjon der berøring varte litt lenger enn strengt tatt nødv. for å "bare" være en dult.

  Dessuten presiserer jeg at det i ditt tilfelle ikke er seksuell trakassering da det ikke plaget deg, så du kan fortsatt være deg. Jeg har da ikke sagt at det er galt, har jeg vel? :-)

  Men du spør om andre har det og åpner da for både en generell tolkning rundt spørsmålet og den problemstillingen som da dukker opp uavhengig av hvordan du opplevde og opplever slike situasjoner.

  Skal alle være positive til en slik hendelse fordi du er det? Mangler man humor om man synes en slik opplevelse er en krenkelse?

  Til å påstå at andre er sure og negative og tolker andre i verste mening så kommer du med en del ganske negative utsagn om andre som kanskje ville opplevd en lignende situasjon som uønsket. Hvor er rommet ditt for andres annerledeshet i forhold til din måte og være på?
 24. Fisken66 13:49 26/04/13
  Ser med frykt på den dagen man blir saktsøkt fordi man kommer borti noen på bussen, men tror nok den dagen kommer. Er for mange slike som Libben her som overdriver ønsket om å være politisk korrekt. Jeg er tilhenger av sunn fornuft, og troen på at de fleste mennesker er utstyrt med såpass gode sosiale antenner at de skjønner hvordan man kan oppføre seg i de fleste situasjoner. Det at noen få missbruker denne "tilitten" samfunnet måtte ha, synes jeg ikke rettferdiggjør innskjerpinger på alle mulige plan.
  Som syndig her påpeker var ikke dette snakk om grafsing eller klenging, bare en helt uskyldig kontakt som kunne vært styrt av bussens svingning, og som man kanskje bare kunne unngått med litt mer overvåkenhet, men som man lot skje fordi det var en uskyldig berøring.
  Det er ikke snakk om slik man leser om som ender med at damer i Tokyos t-banesystem kommer ut med klissete flekker på klærne. DET er en helt annen liga enn det vi her snakket om.. Og denne store forskjellen burde det være mulig for en nogenlunde oppegående person å forstå, men selvfølgelig skal vi ikke forlange det av alle..
 25. Libben 13:59 26/04/13
  Fisken: Begrepet "sunn fornuft" forsvinner jo i det du skriver at man kan unngå en slik situasjon, men lar det skje fordi man har lyst. Du glemmer da helt den andre parten.

  Deretter snakker du om politisk korrekthet og frykt for et samfunn der slikt er ulovlig. Og glemmer helt relativitet og forskj. grader av krenkelser. Krenkelser går helt fra svært små og alt annet enn alvorlige som i tilfellet her og hele veien til voldtekt når det er snakk om seksuelle krenkelser.

  Påstår du virkelig at noen som ikke hadde likt å havne i en slik situasjon som i HI helt mangler sunn fornuft? Eller at de helt eller delvis mangler sosiale antenner?

  Og hvor i huleste er det noen nevner innskjerpinger av noe som helst slag?

  Om man dulter borti noen og med en viss grad av vilje lar det vare lenger enn nødv. så er det innenfor definisjonen av klenging så der bommer du en smule når du påstår at det ikke er snakk om det i tilfellet som nevnes av bloggeier.
 26. MissPinky MissPinky 14:01 26/04/13
  det burde også være mulig å forstå og respektere at ikke alle damer setter pris på det, selv om det ikke følges av klissete flekker på klærne...
 27. Libben 14:04 26/04/13
  Skal jeg gjøre et forsøk på humor nå så det være det at det nok er kliss på klærne selv om det riktignok er på innsiden av mannens klær... :-P
 28. syndigecindi syndigecindi 14:09 26/04/13
  Du merker fort på personen om det er OK eller ikke hehe...
 29. Libben 14:16 26/04/13
  Merker du det om personen har en lidelse, problem eller tilstand som gjør det vrient eller umulig å merke slikt?

  Hva om den man dulter borti er lesbisk/homofil eller sliter med traumer som følge av seksuelt misbruk i barndommen eller nylig har vært utsatt for en voldtekt eller for den saks skyld lider av sexavhengighet (ønskelig og uønsket på en og samme gang)?

  Setter ting på spissen med vilje i denne kommentaren, bare så det er sagt.

 30. Fisken66 14:32 26/04/13
  Tror bare de som vil får tolke ting dit de selv vil :-) Jeg prøver å unngå å komme i kontakt med noen på en slik måte at det kan missforstås. De to gangene det har skjedd at jeg har kommet borti noen på en buss eller i kø har det vært både på en slik måte at det ikke kunne oppfattes som grafsete, og at det har vært litt positiv øyekontakt på forhånd, slik at man forstår at man er på litt bølgelengde.. Nå har jeg forklart meg mer enn det jeg egentelig synes var nødvendig, men siden dette er en sandkasse med mye småbarn i voksen alder er det nødvendig.. Hadde helt glemt det..
 31. Libben 14:37 26/04/13
  Fisken: Du kunne jo prøvd å gå på sak heller enn person. Sånn apropos barnslig oppførsel.
 32. syndigecindi syndigecindi 14:53 26/04/13
  Vi har forstått poenget. Vi skal gjøre oss så små så mulig og helst stirre stiv foran oss så vi er sikre på at vi ikke kommer borti noen. Vi må for gudsskyld ikke prøve oss på er hverdagslig flørt, være hyggelige eller gi komplimenter.

  Holde oss innen vår egen sirkel og helst se i bakken.

  For det KAN hende at den personen føler seg tråkka over om du ser på dem, kommer borti eller sier HEI!

  Og når det kommer til voldtekt, vel jeg trenger ingen her inne til å fortelle meg om traumer ved det.

  Jeg har valgt å gjøre noe positivt ut av livet og de rundt meg i stedet for å grave meg ned i mitt eget fett og være usynlig. JA det koster, men helvete den prisen å ikke gjøre det koster meg mer....

  Faktisk alle har godt av å faktisk gå ut av huset med et smil, til og med når ting er vanskelig.....alle har godt av å smile til en ukjent å få noen til å føle seg sett....


  Og han hyggelige mannen som tok ertingen i dag ved dultet, TUSEN TAKK! du fikk meg til å smile og få en hyggelig start på arbeidsdagen min.

  Og nei, om noen for gudsskyld skulle ta dette personlig, så beklager jeg :)

  Men nok om meg og mine meninger, dere får ha deres :)
 33. Fisken66 15:05 26/04/13
  Jeg liker å være barnslig, og liker å ikke være så politisk korrekt. Dessuten synes jeg ikke mine ytringer til deg var noe mer personlige enn dine. Du beskyldte meg for å mangle kunnskaper om seksuell trakasering, og prøvde å få det jeg skrev til å virke som om jeg holdt på å grafse og klå på enhver.. Noe jeg selvfølgelig hverken liker å bli beskyldt for eller gjør. Nok om det, jeg skriver med et smil om munnen, og akter ikke å ødelegge humøret mitt før helgen. Så jeg avslutter herved innlegg i denne tråden. Så da kan du bare skrive hva du vil om meg helt uimotsagt.
  Ha en riktig god helg Libben og alle andre :-)
 34. MissPinky MissPinky 15:15 26/04/13
  syndig, alle har rett til sin mening, og min mening er at det var jo hyggelig for deg at en "tilfeldig" dulting ble en hyggelig start på dagen. :o)

  Men DU, torsken, du er en sleip fisk som rett og slett burde fiskedaskes!
  (slapp av, jeg "kjenner" codden...)
 35. Libben 15:21 26/04/13
  Cindi: Hvor står det noe som helst sted i noen av kommentarene i denne bloggen at man må gjøre seg liten, stirre stivt foran seg, passe på og ikke komme borti noen eller at det ikke er lov med komplimenter, flørt eller å være hyggelig?

  Jeg tok meg til og med bryet med å flere ganger presisere at det i ditt tilfelle ikke var en negativ hendelse.

  Du anklager i og for seg andre for å tolke andre i verste mening nettopp ved å tolke de i verste mening.

  Jeg kan atter en gang presisere at det er ingen som har sagt at du burde mene at det du opplevde var negativt. Jeg vil for egen del til og med si tvert i mot. Jeg synes det er flott at du har en positiv innstilling.

  Men du spurte om noen hadde dultet borti noen med vilje og presiserte til og med at kontakten varte litt lenger enn vanlig. Sistnevnte tolker de fleste som: "Lenger enn strengt tatt nødvedig." Spørsmålsstillingen blir da mer generell enn bare tilfellet deg.

  Det er ingen som prøver å frarøve deg hverken dine meninger, holdninger til livet eller væremåte. De svarer på problemstillingen generelt og hva de ville følt utifra at en fremmed dulter borti de i trengselen og lar den følgende nærkontakten vare lenger enn nødvendig.

  Til gjengjeld hinter du om at de som ikke ville likt en slik hypotetisk situasjon er grå, triste, negative, har gravd seg ned i eget fett og mangler humor... Og det etter å ha fremhevet at det er positivt å ha egne meninger.

  For min egen del så kan jeg hypotetisk se for meg en barmfager kvinne som med vilje dulter borti meg slik at jeg kommer borti puppene hennes. Jeg mener ikke at den hypotetiske kvinnen er deg, bare så det er sagt. I mitt tilfelle ville noe slikt vært uønsket da jeg ikke liker nærkontakt med fremmede. For meg er det vanskelig nok at alle jenter jeg kjenner absolutt skal ha en klem når jeg treffer de. Hvor er min rett til å slippe å bli utsatt for ting jeg ikke liker eller trives med i dine meninger og holdninger til verden? Er det negativt at jeg er som jeg er? 36. mossegutten mossegutten 15:25 26/04/13
  Huff libben.. Please remove the stick som tydeligvis er godt plantet langt oppi ræva di..

  Takk cindi for at du er den du er, er flott å se noen som kan nyte livet
 37. Libben 15:26 26/04/13
  Fisken. du gikk på person og ikke sak før noen hadde kommentert noe kritisk overhodet.

  Tror ikke jeg er alene om å slite med å se det saklige i: "Har litt inntrykk av at noen her innefra ville reagert på følgende måte " Din gris, det er bare noe du sier fordi du tror du lett kan få deg et nummer fordi jeg er feit, men det kan du bare drite i.. Ha deg vekk din perverse gris!" "

  Eller anklagene om et trangt syn på livet.

  Når det kommer til personangrep så var det faktisk du som begynte. Bare for å presisere. Før du anklager andre for negativitet neste gang så burde du først legge vekk din egen.

  Og ha en god helg :-)
 38. Libben 15:29 26/04/13
  Mossegutten. Sak, ikke person. Verdt å prøve. Og ikke minst prøve litt mindre av den slags negative og heller meningsløse stereotyper.
 39. syndigecindi syndigecindi 15:48 26/04/13
  hehe jeg tror faktisk de som sitter på banen og stirrer foran seg....pottesure og starter dagen med en tordensky har en litt lenger vei å gå enn folk som ser positive ut og smiler :)

  Men det er meg og et valg jeg måtte ta for 14 år siden. Et valg jeg er gla jeg tok og klarte å gjennomføre.

  Kanskje det er feil av meg å tro at litt positivitet er bra for alle. Feil av meg å dømme andre ja, helt enig....men jeg har møtt så mange sure kjærringer blotta for humor når det gjelder menn og det eneste de sutrer å klager over er at han aldri viser oppmerksomhet eller hvor slemme de er, hvor mannsgriser...

  Så denne bloggen var ment som et humoristisk innlegg, tydeligvis et som fikk oss alle til å diskutere litt......DET er jo noe positivt?

  Og jeg beklager om folk ikke føler jeg respekterer meningene deres, DET gjør jeg og håper dere kan unnskylde meg for det...

  Og Libben, jeg tror du kan være en utadvendt og humoristisk fyr om du lar noen slippe inn. Jeg beklager om du følte jeg tråkka på deg og jeg forstår at flere av oss kan ha problemer med nærhet. Vanskelig å si nei til den klemmen, redd for å såre noen...

  Jeg vil bare ha litt mer positivitet rundt meg og spre glede :)
 40. Libben 16:02 26/04/13
  Jeg er alt en positiv og utadvendt fyr. Lett å snakke med, morsom og kjekk er det jeg vanligvis får høre. I tillegg til at jeg er notorisk flørtende. Såpass at jeg har opplevd å få beskjed om å tone det ned...

  Diskusjon er alltid positivt, men jeg er kritisk til tanken om at alle som ikke liker unødvendig nærkonktakt i det offentlige rom er negative. Krenkelser er ikke noe man bør ta for lett på. jeg har selv opplevd mer enn min andel av krenkelser (om enn ikke seksuell, takk og pris) i livet mitt.

  På tross av latterliggjøringen i denne bloggen så er sammenligningen med mer alvorlige krenkelser legitim da vi vet at veien er kort fra mindre krenkelser til større da de mindre er med på og senke terskelen for hva en person føler er tillatt.

  Selv om du Cindi hadde en positiv opplevelse så er romantiseringen av potensielt krenkende hendelser noe uheldig. Det er ikke deg, ditt liv, dine meninger og din opplevelse jeg er ute etter.

  Det er mer holdninger til krenkelser jeg er ute etter. Noe du selv åpnet for da du gjorde spørsmålet åpent og generelt.

  Flott at du vil spre glede, men er det så mye glede i å fortelle andre at de er negative om de ikke liker noe?
 41. syndigecindi syndigecindi 16:17 26/04/13
  Ta det med ro, jeg har opplevd min del av krenkelser, og ja jeg HAR opplevd de seksuelle...
  Men hvorfor skal jeg bruke tiden på å fokusere på alt det negative her i verden og heller ta det som kommer det kommer?

  Og nei, det er ikke en STOR krenkelse om noen kommer borti deg i en sving eller står litt for nære i køen i baren...
  Om derimot den personen hadde gripi tak eller befølt deg opp og ned, da er det en krenkelse....
  Ja noen føler seg brydd men det kan man lett kommunisere uten å la det høres ut som de har blitt seksuelt trakassert.....

  Men dette er igjen bare MIN mening og jeg lar deg ha friheten til å ha DIN.
 42. Libben 16:25 26/04/13
  Jeg har presisert at det er en mindre krenkelse allerede.

  Selv om man tar ting som det kommer så er det ikke dermed sagt man setter pris på at noen bevisst bruker trengselen ombord i en buss, på et tog, en trikk eller en t-bane. Uten at det gjør en til en mer eller mindre negativ person.

  Og jeg har som sagt ikke gått løs på din mening om hendelsen, men du stilte spørsmålet generelt og det er da opp til de som leser og evt. svarer å presentere sin mening.

  En mening de godt kunne få presentert uten å bli stemplet som noe negativt bare fordi de mener noe annet.
 43. bjornemor75 17:29 26/04/13
  tror ikke man har sjans til å unngå det i denne videoen ;)
  https://www.facebook.com/photo.php?v=449435648478155
 44. Juicy 21:01 26/04/13
  Eg blir alltid veldig glad for ærlege kompliment og er ikkje på nokon måte ei sur, negativ eller bitter kjerring. Noko av det kjekkaste eg veit er å bli kjent med nye menneske og small talk med ein tilfeldig på busstopp eller ein kø kan vere dagens høgdepunkt. Om nokon dultar borti meg i trengselen blir eg sjølvsagt ikkje sint om det ikkje var med hensikt. Men eg likar ikkje "tilfeldige" hender eller andre kroppdelar på puppar/rumpe/lår osv. av totalt framande. Eg er ikkje ei bitch av den grunn, eg berre set grenser for meg sjølv og min eigen kropp.
 45. Silfen Silfen 19:33 27/04/13
  Jeg har ingenting til overs for uønsket seksuell trakassering.
 46. roger70 roger70 20:33 27/04/13
  Var vel en 14-15 år da ei spurte om jeg ville sitte på for en kjøretur med motorsykkelen. Hadde aldri sittet på en så stor sykkel . Det jeg ikke var klar over att det blir litt mere fart og akselerasjon på en sånn sykkel.

  Holdt på å ramle av under akselerasjon så jeg famlet som en gal for å finne noe å holde meg fast i.
  Da ble puppene de jeg holdt fast i, det hører med til historien att jeg var meget flau etter turen men hun digget det.

  Har nok kjent en og annen pupp i nyere tid også, men ikke som den første

 47. kremmern 13:34 30/04/13
  hehe . er jo litt pirrende å kjenne en frodig kvinnekropp mot sin egen , om det gjøres bevist eller ubevist spiller jo ingen rolle. De fleste mennesker synes nok det er helt ok , så lenge det ikke er "ufint" gjort. Så kom igjen - innrøm at det er helt ok
 48. Silfen Silfen 20:14 30/04/13
  Nei, jeg innrømmer ikke at det er ok. Det er nemlig IKKE det. Du kan ikke komme her og påstå at diverse antastelser er helt greit og at det liksom er helt ok å gå langt innenfor et menneskes intimsone.
 49. kremmern 22:11 07/05/13
  hvem i huleste har snakket om antastelse ????????????????
  snakker jo her om litt spenning i hverdagen , og er nå slik at noen mennesker synes det er ok , og føler med en gang om den andre parten er med på "flørten"
  aksepter bare du at noen synes det er helt ok , og ja - til og med litt pirrende .
  jeg respekterer ditt snevre syn , og synes du skal respektere mitt noe mer frisinnede syn
 50. Anne71 Anne71 22:48 07/05/13
  Uhell er uhell. Planlagte "uhell" er uakseptabelt og kan oppleves som antastelser eller overgrep.

  Det finnes de som oppsøker naturiststrender fordi "det er så pirrende" også... De har selvfølgelig ikke skjønt noen ting. En kropp er ikke en stående invitasjon til å benyttes som forlystelsespark! Ikke engang en frodig en....

  Rogers uheldige puppegrafsing hadde jeg ikke tatt på vei for. Kremmern, derimot, hadde fått seg en midt på.....
 51. Silfen Silfen 22:58 07/05/13
  Du snakker om antastelser, kremmern. Å tro at folk liker at du er litt for mye borti dem, med vitende vilje, mens du får noe seksuelt ut av det, er langt fra etisk og moralsk riktig oppførsel. Folk blir anmeldt for trakassering om de bedriver sånt på arbeidsplassen.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp