Feb 06

Fuck OL !

31 kommentarer 2014 kl. 01:44 skrevet av TrueColours

 

 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Lillemora 10:41 06/02/14
  For ikke å snakke om:

  http://www.dagbladet.no/2014/02/03/nyheter/utenriks/ol/sotsji/loshunder/31619875/
 2. Libido 15:23 06/02/14
  Man har jo gaygames.. og gayparade... holder ikke det?
 3. kramgod 17:25 06/02/14
  jeg syns man skal respetere homofile. Men jeg syns også man skal respektere at noen ikke respekterer homofile. Hvis russiske myndigheter ikke ønsker homofile i sitt land så er det en ærlig sak.
  Jeg syns også at minoriteter i samfunnet kanskje må være åpne for at minoriteter ikke skal dominere politikken eller samfunnsutviklingen. Det er ikke særlig demokratisk. Noen syns at andre legninger ikke bør praktiseres. Nekrofili er er ikke tillat her til lands, såvidt jeg vet, og det er heller ikke noe som er alment akseptert.
  Det hadde ikke vert naturlig at nekrofile fikk tillatelse til å gifte seg med sin døde ektemann/hustru og utøve sin legning offentlig.
  Nå skal man være forsiktig med å sammenligne nekrofile med homofile, ja det er egentlig en tåpelig ligning, men det jeg prøver å få fram er at det er ikke en selvsagt sak at alle andre skal være like tolerente som oss naive nordmenn.
 4. Libben 18:54 06/02/14
  Lurer på hvordan saken hadde vært om det gjaldt et håndball-mesterskap og det norske laget valgte å ikke delta.

  Tror merkelig nok homosaken hadde fått mer sympati da...

  Jødene i Tyskland før Holocaust utgjorde i underkant av 1% av befolkningen. Antallet homofile og lesbiske ligger på mellom 3 og 5 prosent. Det er en like "ærlig" sak å forby homofili som det er å forby det å være jøde.

  Naivitet meg midt i ræva.
 5. Niding Niding 18:56 06/02/14
  Du sammenliknet ikke nettopp et forhold mellom to likeverdige, samtykkende voksne og en voksen og et lik ?. At du synes det er rimelig å nekte minoriteter like rettigheter i demokratiets navn slår meg forsåvidt som "noe" naivt, mulig det er et forsøk på å trolle ?
 6. monapona monapona 20:05 06/02/14
  Beklager man SKAL IKKE RESPEKTERE NOEN SOM IKKE RESPEKTERER!!!!!!! man kan tie de i hjel.. men uff. ikke ofte jeg blir provosert her.. men å si at
  man skal respektere at noen ikke respekterer homofile

  Nå skal man være forsiktig med å sammenligne nekrofile med homofile, ja det er egentlig en tåpelig ligning, men det jeg prøver å få fram er at det er ikke en selvsagt sak at alle andre skal være like tolerente som oss naive nordmenn.

  dette er jo våpenet kristenfundementalistene bruker sammen med å sammenligne homofile med pedofile...

  sukk....
 7. monapona monapona 20:05 06/02/14
  men fuck ol .;) den er jeg for
 8. kramgod 21:28 06/02/14
  Jeg noterer meg at allmennheten ikke ser skogen for trær...

  Libben, påstår du at Nazityskland ikke var i sin rett til å deportere jøder ? Hvilket argument legger du til grunn for en slik påstand ?

  Niding, du valgte å legge mer vekt på inneholdet ligningen enn poenget, og det er jo selfølgelig helt ok. Men kanskje du heller kan utdype hvilke rettigheter homofile mangler i dagens samfunn, og argumentere hvorfor de bør ha desse rettighetene ?
  Troll... ? Slutt å drit deg ut da...

  Monapona, du valgte også å legge mer vekt på innholdet i ligningen enn poenget, og det er jo en fantastisk god innfallsvinkel, men la gå.
  Vi bor i verdens beste land, verdens rikeste land, det landet i verden med minst korrupsjon, minst valgfusk, lavest arbeidsledighet. Man kan gjøre det man vil hvor man vil, money for nothing, gratis helsevesen og finnmarksfradrag. Det er nok kanskje dette som har gjort nordmenn naive. Og vi elsker å fortelle hele verden hva som er rett og hva som er galt. For vi vet alt vi, her vi svever på vår rosa sky oppe i nord.

  Vi må huske på å over 70% av Russerene mener at homofile ikke skal bli sosialt akseptert. Synes noen det er rett at 30% av russerene skal få lov å bestemme at homofile skal bli sosialt akseptert ? Kan noen gi meg et argument for dette ?
  Russland har lovforbud mot å drive aktiv propagande for å promotere homofili. Dette er det bred enighet om i statsapparatet, og det er forankret i populasjonen.
  Hvorfor skal nordmenn og andre bedrevitere legge seg opp i dette egentlig ??

  Russland har allerede avkriminalisert homofili, og homofili blir heller ikke klassifisert som en sykdom. Faktisk så har single homofile rett til å adoptere barn i Russland, på lik linje med single heterosexuelle.

  Jeg syns det er nitrist at dette temaet får så mye media dekning!! Russland er kjent som korrrupsjonens 2. hjemland (bortsett fra Italia), folk flest er fattige og arbeidsledige. Landet er kjent for sine kjernefysiske tidsbomber, sitt arsenal av atomvåpen og ustabile politiske situasjon. Og alikevel har de homofile stjålet medietid som kunne vert brukt på langt viktigere saker. What a shame...
 9. Libben 22:18 06/02/14
  Yay! Lenge leve flertallstyranniet.

  Liker at man kjapt avgjorde at feminismen har mer rett enn andre i sine argumenter rett og slett kun fordi de har vunnet frem på demokratisk vis.

  Nesa mi kjenner fortsatt lukta av troll. Evt. av påstander så fulle av hull og forsøk på omdirigering av problemstillingen at de ikke trenger motargumenter...

  Om 60% av befolkningen stemmer for at de andre 40% skal drepes, er det fortsatt ok? Sånn for å påpeke det enorme logiske gapet som finnes her...
 10. kramgod 22:26 06/02/14
  Jeg hører troll nevnes gjentatte ganger, se dere i speilet så ser dere troll.

  Er det virkelig noen som SERIØST mener at homo debatten fortjener medie dekning foran de andre utfordringene Russland sliter med ?
 11. Libben 22:31 06/02/14
  Nå er det vel ikke det som er spørsmålet i denne bloggen, er det vel?

  Så hvem lager innlegg ment å skulle provosere og avspore?

  Om du mener det er andre utfordringer som bør taes opp så står du fritt til å lage en egen blogg. Og da forhåpentligvis uten å tråkke på andres meninger om hva de synes er viktig eller ytterligere dårlige forsøk på å lokke andre inn i stråmannsargumentasjon.

  Den eneste som evt. mener Russland bør prioritere homokamp foran alt annet er nok deg Kramgod for du er den eneste som har nevnt det.

  Just sayin'.
 12. kramgod 22:51 06/02/14
  Ok, for det første, hvor har jeg sporet av mener du .....?

  Beklager Libben jeg visste ikke at denne bloggen var forbeholdt sauer som kan breke i kor om sine felles betraktninger.

  Og hva i alle dager mener du om at jeg mener at Russland bør ha homokamp som prioritet ? Jeg snakker om medie dekningen av internasjonel presse.

  Det mye fokus på troll, tolkning av ligninger, og useriøse henvendelser her. Debatterings evnen er tydeligvis død.

  Takk for meg.
 13. kramgod 22:51 06/02/14
  Ok, for det første, hvor har jeg sporet av mener du .....?

  Beklager Libben jeg visste ikke at denne bloggen var forbeholdt sauer som kan breke i kor om sine felles betraktninger.

  Og hva i alle dager mener du om at jeg mener at Russland bør ha homokamp som prioritet ? Jeg snakker om medie dekningen av internasjonel presse.

  Det mye fokus på troll, tolkning av ligninger, og useriøse henvendelser her. Debatterings evnen er tydeligvis død.

  Takk for meg.
 14. Libben 22:56 06/02/14
  Sauebrekingsargumentet fungerer like godt i revers. Å fjerne motstanderens individualitet og evne til å tenke selvstendig er omtrent like innafor som Mike Tysons ørebiting.

  Så ja: Troll.
 15. monapona monapona 10:14 07/02/14
  Det er jo klart det er mye drit som skjer i verden
  men at du og mange mange mange alt for mange bruker ligningen som et poeng.. og . setter ordene homofili og all faens ondskap sammen.. så blir jeg provosert. det er en ekkel måte å fortsette å holde homofili nede....
 16. Gabriels6 Gabriels6 10:56 07/02/14
  Når har jeg vært en del i Russland, og fått erfare hvor interessert dette folket er i rævpuling på forskjellige nivåer. Spesielt tollerne er ivrige; langt forbi det vi er vant til her hjemme.
  For å komme med et forsiktig anslag er sannsynligvis ca 70 % av alle russere homofile. Som en direkte konsekvens av dette er foketallet raskt på vei ned. Det er ikke usannsynlig at det hele henger sammen med en meget autoritær styreform gjennom lang tid.
 17. MissPinky MissPinky 18:00 07/02/14
  you go gays, og sånt! :o)


  Hva er forresten denne OL alle snakker om?
  Operasjon Latmakk?
  Overdreven Lortetv?
  Ohmy Lord?
 18. Yeswescan Yeswescan 16:00 08/02/14
  "Men jeg syns også man skal respektere at noen ikke respekterer homofile"

  HAHA det er vel tidenes "møte seg selv i døren" argument :D
 19. kramgod 16:50 08/02/14
  Ok petter smart, hvis man ser bort fra facebook som ikke har muligheten for å "ikke like", så kan noen like noe eller ikke like noe annet enn det du liker.
  Hver enkelt nasjon en uavhengig nasjonalforsamling som vedtar politisk og samfunnsmessig utvikling. De vedtar regler som fremmer de sakene de mener er best for sin nasjon. Synes du ikke at dette er en demokratisk rett en folkgevalgt nasjonalforsamling har? nå tenker jeg på Russland..
  Og så er det nå en gang sånn i denne verden at halve kloden vår mener at homofile ikke bør få inngå ekteskap eller partnerskap. Og hvis du mener at halve kloden vår tar feil så må du kanskje spørre deg selv om det er deg det er noe galt med, for det er faktisk 50/50 mulighet for det.

  Vi sier det samme om Kina. Kina undertrykker befolkningen sin, makteliten sensurerer, fengsler opposisjonelle og de rikeste blir enda rikere mens de fattigere blir enda fattigere. Men prøv å sett deg inn i deres situasjon, det er kanskje ikke så enkelt å drifte verdens største befolkning hvis man tillater alt og alle (over 2 milliarder mennesker) å ytre sin mening og sitt individuelle levesett.
 20. Yeswescan Yeswescan 17:19 08/02/14
  Hvorfor foretrekker du en stat tuftet på fordommer og religiøse lover?

  Selv foretrekker jeg en stat der det frie individet står i sentrum. Og ikke har jeg noen grunn til å titte inn i soverommet til andre og ergre meg over hvordan de har sex. Men folk er forskjellig. Heldigvis.

  En stat skal ha færrest mulig lover og de basert på vitenskap. Moralistiske lover burde kastes på dynga sammen med KRF 21. kramgod 17:34 08/02/14
  I norge har vi sannsynligvis verdens mest naive befolkning, og kanskje et av verdens mest liberale samfunn, i global skala. Så vi har fått individets frihet inn med morsmelka. Her kan man velge gratis utdanning, klesstil, politisk mening (med statsstøtte attpåtil). Man kan bo hvor man vil og hvordan man vil. Man kan si det man vil, og pressen kan trykke det de ønsker. Og det fungerer tydeligvis.

  Men hvordan kan du vite at dette fungerer i Russland ? Hvorfor tror du at dette er en selvsagt sak ? Har det fungert bra å påtvinge demokrati i Afganistan ? Egypt ? Libya ? Irak ? Hvorfor tror vi at våres levesett kan kopieres til andre nasjoner ?
  Slik er ikke verden. Vi må akseptere at andre land har andre utfordringer og andre verdisyn. Det betyr ikke at vi skal la det passere forbi ubemerket. Men jeg syns vi skal begynne med rettsikkerhet, pressefrihet, frie valg og mat til folket.

  La meg nevne at kontinentet Afrika ikke har et eneste land som aksepterer homofile. Homofile kan fengsles på livstid eller henrettes. Jeg tror aksepten for ulikheter blir utvidet i takt med opplysnings bildet, utdanningen og kanskje også velstanden i nasjonen.

  I Russland lever 70% av befolkningen uten innlagt vann. DET er en sak som er verdig nyhetsbildet, IKKE at at homofile ikke fritt får lov til spre propaganda for sin legning.

 22. Libben 21:22 08/02/14
  Om halve kloden mener noe man er uenig med så er det 50/50 sjanse for at det er en selv det er noe galt med. Så egentlig feiler det 100% av oss noe?

  Artig at fengsling av opposisjonelle skulle nevne siden det skjedde nettopp i forbindelse med homosaken i Russland i går...

  Men det som morer meg mest er at man nå nærmest har argumentert for en situasjon der om en nasjon demokratisk befinner seg i en situasjon der 55% bestemmer seg for å knerte de andre 45% så er det hevet over enhver internasjonal kritikk om de bare stemmer over det først og klarer å argumentere for at det er i den nasjonens beste interesse...

  Paradokset om at man ønsker et like subjektivt nyhetsbilde som nå, bare etter en annen moralsk kompassnål er også en smule underholdende å lese.

  Det er jo ikke som om Russlands andre problemer aldri har vært en sak i media opp gjennom årene... eller... veeent nå litt...
 23. Donabella Donabella 22:55 08/02/14
  kramgod:

  Muig det har gått deg hus forbi, men det handler rett og slett om grunnleggende menneskerettigheter ...

  Enten vi befinner oss i Norge eller andre steder ...

  Punktum.
 24. kramgod 23:42 08/02/14
  Grunnleggende menneskerettigheter ?
  Hvilken menneskerett er det homofile ikke får oppfyllt i Russland ?
  Og hold deg til fakta er du snill. Jeg ser frem til svaret ditt.
 25. Libben 00:08 09/02/14
  Artikkel 19. i menneskerettighetserklæringen ble brutt så sent som i går.

  For ikke å nevne at rettigheten ble skrevet på en tid da det å være homofil var forbudt i flere land, inkl. Norge. Noe som gjør at den juridisk sett trenger en oppdatering.

  Blir litt rart om man ikke skal gi samme beskyttelse til 3-5% av befolkningen grunnet legning som 0,01% får grunnet religion. Det finnes tross alt religiøse samfunn som er så små at de begrenser seg til så små grupper som en enkelt familie.
 26. kramgod 00:24 09/02/14
  homofile har samme rettigheter, plikter og lovgivning som heterofile, også i Russland. Verken heterofile eller homofile har lov til å ytre propaganda som promoterer homofili.
 27. Libben 00:46 09/02/14
  Artikkel 19 begrenser ikke ytringsfriheten overhodet.

  Direkte fra FN sine nettsider:

  "Artikkel 19.
  Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser."

  Noe som beskytter både heterofile og homofiles rett til å ytre seg uavhengig av loven du nevner siden loven i seg selv bryter med artikkel 19.

  Du kan alltids starte en debatt om menneskerettighetene kontra en nasjons autonomitet. Men det blir en helt annen debatt igjen.
 28. kramgod 10:46 09/02/14
  Mitt siste innlegg i denne saken; jeg respekterer homofile, jeg ønsker de velkommen i det norske samfunnet, med like rettigheter som alle andre. Har aldri hatt andre meninger enn det.
 29. springer39 05:40 14/02/14
  Jeg respekterer ikke homofili. Jeg tør ikke å skrive va jeg mener i dette såkalte demokratiet. Gjør jeg det så blir innlegget fjernet og mest sansynlig rapportert videre. Det eneste jeg kan si er at det var synd at ikke det tredje riket fikk utryddet faenskapet.
 30. Donabella Donabella 10:25 15/02/14
  Oh my goodness, look what's creeping out of the woodwork ...
 31. Libben 16:24 15/02/14
  Å bli knertet for å være annerledes er jo som kjent svært så demokratisk...
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp