Aug 15

Sexplosjon

1 kommentarer 2015 kl. 02:01 skrevet av Plankebyen

Sexplosjon.  Var det det ordet som gjorde deg nysgjerrig nok til å klikke tro?  Utrolig hvordan en x kan sette i sving følelser.  Både ekser og x-er.

Men egentlig så skulle jeg kanskje skrevet seksplosjon.  Det var det jeg tenkte jeg skulle skrive noen ord om.  Hvordan sex ... ehh ...  s e k s   kan sette  i gang saker og ting. 

Mange mener det har vært dårlig med sommertemperaturer i år.  Det har blåst og det har vært lave temperaturer både å dagtid og kveldstid.  Spesielt på kveldstid kanskje.  Så lave temperaturer at mange ikke har følt seg særlig fristet til å nyte sommerkveldene ved sjøen ihvertfall.

Og så kommer det en herlig bølge med varm fønvind feiende inn over fylket, solen skinner og varmer fra blå himmel, og temperaturen øker med noen grader.  I kveld var det seks grader mer enn det har vært de siste ukene når mørket har senket seg.  Og da jeg stod på verandaen i kveld så registrerte jeg at de seks gradene førte til - ja, det var der ordet slo meg:  en sekslosjon.  Og sikkert en sexplosjon også for alt jeg vet.

De siste par ukene har det vært øredøvende stillhet når klokken har passert 21.  Og når jeg har dratt ut til mine bad som jeg tar hver kveld når jeg ikke har ungene har det vært en herlig stillhet.  For ikke å snakke om ved sjøkanten der en har sittet alene nesten hver kveld og bare hørt forsiktige bølgeskvulp fra en tilnærmet blikk stille sjø.

Men i kveld ... Da var det annerledes.  Varmere og med det kom det helt andre sommerlyder.  Mer trafikk som hørtes i det fjerne, musikk fra mer elle mindre hissige musikkanlegg, høylydte mennesker ...  Det hørtes nesten ut som feriestemning.  Og det var det kanskje også.  Men at seks hadde noe med det å gjøre er jeg ganske sikker på.

De gradene utgjorde liksom forskjellen.  De gjorde at folk åpnet vinduene og dørene og beveget seg ut på verandaer, terrasser og i hager.  Og enda fler ble sittende enda lenger ute ved sjøen.  Og jeg vil vel ikke bli så veldig overrasket om det nå i den varme sommerkvelden blir en mer løssluppen tilværelsen på mange også.  At det ikke bare blir en seksplosjon, men også en sexplosjon.

Og det er jo herlig.  For selv om jeg elsker stillheten som har vært (og som forhåpentligvis kommer tilbake), så er det herlig å høre lyden av mennesker som er i aktivitet og som nyter de seks.

Og hvis du har klikket deg inn for å lese dette på grunn av overskriften og nå sitter og leser tredje siste linje irritert over at overskriften ikke svarte til forventningene så beklager jeg det. Og det blir kanskje ikke bedre av at det var bevisst fra min side heller, men det er nå sånn det er.

Nyt sommernatta og ha en varm, herlig seksplosiv og sexplosiv helg :) 

Permanent lenke

Kommentarer:

  1. Fliropp 19:29 07/09/15
    Så godt skrevet. Det er jo sånn.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp