Aug 11

Innvendig og utvendig temperatur - kroppstemperatur

7 kommentarer 2015 kl. 00:25 skrevet av Plankebyen

Hjemme igjen etter enda et par deilige timer i og ved sjøen.  Ikke den store temperaturen egentlig, men blikk.  Fullstendig blikk.  Merkelig hvor varmt det er allikevel da .. når omgivelsene lar en så til de grader koble ut.

Det er nesten som om det å kunne koble ut og bare være - der og da - gjør at kroppen får en slags energi.  Som varmer.  Fysisk og mentalt.

Når mørket senker seg og det plutselig blir nesten svart.  Når en ser ut over sjøen og ser noen båter krysse fjorden og langt der ute; danskebåten eller Kielfergen for fulle lys.  Sikkert full av feststemte mennesker.  Som har en behagelig kroppstemperatur fordi de er innendørs og sikkert har nok innenbords også.

Men allikevel ... Selv om det sikkert er deilig å koble ut, feste og kose seg ombord på disse fantastiske fartøyene - nesten cruisefartøy, så ...  Nei, det kan ikke sammenlignes med å sitte der og bli slukt av mørket.  Lysene i det fjerne som speiler seg i den nesten urørlige havflaten.  Av og til et bølgeskvulp som det er vanskelig å forstå opprinnelsen til.

Så et lys fra en lommelykt.  Et ungt par som tydeligvis har bestemt seg for å ta et dypp i Adams og Evas drakt i mørket.  Litt småsjenerte og går litt rundt for å finne ut om noen ser de i mørket.  (Hjalp selvsagt å slå av lommelykten da .. hehe).
To plask.  Latter.  Livsglede.  Som blir så enormt mye sterkere siden lyden bærer så godt der i den stille sommerkvelden.

Ingen ser de.  Bare hører.  Irriterer meg litt over at jeg ikke tok med noen vedkubber.  Hadde vært vakkert i mørket med flammer fra et knøttlite bål av et par kubber.  Får huske på det i morgen.

For det blir i morgen også.  Skal mye til for å hindre det.  Og når jeg setter meg ved PC-en for å knote ned dette før jeg hopper til sengs, behagelig uthvilt og samtidig forfrisket, så blir jeg bare enda mer sikker på at i morgen kveld skal det gjentas.  For N'te gang. 

Det er deilig å være menneske.  VÆRE.  Livet er herlig.  Rare greier.  At det skal ha en så utrolig effekt på en.  Men glad for at det er sånn.

Gjør det mye lettere å gå på jobb i morgen tidlig og møte all verdens utfordringer og oppgaver.  

Kanskje ikke  h e l t  normalt, men  - so what?

 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Silfen Silfen 10:57 12/08/15
  Jeg sier det igjen; det er ikke unormalt. ;)
 2. Plankebyen Plankebyen 17:38 12/08/15
  Det peker tilbake på setningen foran og det står det kanskje.
  Altså ikke det samme som du har kommentert tidligere.
  Dessuten er normalt et relativt begrep og hva som legges i begrepet er subjektivt.

  :-)
 3. Silfen Silfen 20:27 12/08/15
  Tja, joda. Men samtidig så får jeg følelsen av at du ønsker kanskje å være unormal, selv med så normale aktiviteter.
 4. Plankebyen Plankebyen 20:46 12/08/15
  Det som er så fint med tro er at du kan tro akkurat hva du vil.
  At tro er det samme som sannhet eller fakta er nok en misforståelse.
 5. Silfen Silfen 21:09 12/08/15
  Defensiv også, jaja.
 6. Jallow 20:58 13/08/15
  Du er en av de få som kommer med noe positivt her du Plankeby'n....fortsett å glede oss som er istand til å lese og sense glede, uten å måtte dissikere eller bedømme.
  Dine betraktninger bringer noe godt inn !!!
 7. Plankebyen Plankebyen 22:31 13/08/15
  Takk for det, Jallow
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp