Aug 08

Lørdag ...

6 kommentarer 2015 kl. 16:31 skrevet av Plankebyen

Så er det lørdag.  Alene uten barn og kan tillate meg å tenke bare på meg selv.  Ettermiddagen nærmer seg det punktet hvor den går over i kveld.
Fredagskvelden ble tlbragt ute ved sjøkanten helt til den gikk over i natt.

Og det var en herlig fredagskveld:  kastet pledd og håndkle i sekken, en kanne med kaffe, noen kjeks og ei brusflaske.  Så var det ut til sjøen.  Kastet klærne og nøt et forfriskende bad like naken som jeg kom til verden, og etterpå opp, tørket meg, dro frem pleddet fra sekken og kastet det rundt meg.  Med pleddet rundt meg kom varmen og skjermingen for vinden på plass og kaffekoppen ble fylt. 

Mørket hadde senket seg godt over Oslofjorden og svabergene.  Helt stille.  Bare lyden fra en båt langt unna og småbølger som slo inn over sandstranden og mot svaberget.  Rekreasjon de luxe.  Bare være.  koble ut alt.

Lørdagen blir ganske sikkert tilbragt på samme måte.  Blåser, men pytt - hva gjør vel det.  Med et varmt pledd rundt seg så er det ikke noe problem. Men du og du så koselig det hadde vært om en fant ei jente/dame (vet ikke om eller hvor det går noen grense der) som også verdsatte frimodigheten, frisinnet, det å bare være og nyte nuet ..  Badet  eller ihvertfall roen og praten om alt mellom himmel og jord over en kaffekopp,  det å sitte inntil hverandre - uten at det nødvendigvis skal skje noe mer. 

Har vel en sterk mistanke om at jeg kommer til å tilbringe lørdagen som fredagen, men hvem vet.  Det å få lov til å ikke bry seg så mye med tillærte konvensjoner og holdninger - bare vær menneske.  Liten i den store helheten.   Grenseløst.  Herlig.  Merkelig at det skal være så vanskelig å finne ei jente/dame som har sansen for det samme og som er fri nok - eller "gal nok" til å dele disse opplevelsene.

Men fortsatt lørdag ettermiddag.  Fortsatt noen timer til solen går ned og sånne "rare" mennesker som meg pakker sekken på nytt igjen ... 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Silfen Silfen 18:22 08/08/15
  Fri nok til å dele hva, egentlig? Sitte på et svaberg og nakenbade? Eller er det skjulte greier her du vil ha som jeg ikke leser mellom linjene?
 2. Plankebyen Plankebyen 19:06 08/08/15
  Står ikke noe mellom linjene der, Silfen. Er det noe annet jeg vil ha så har jeg ikke noe problem med å skrive det.
 3. Silfen Silfen 19:08 08/08/15
  Nei, oki. Jeg bare lurte siden jeg ikke helt så sammehengen med å være "fri, gal og rar" og det du skrev.
 4. Plankebyen Plankebyen 19:11 08/08/15
  Det kan være fordi du har et like avslappet forhold til det som jeg selv har. Når jeg skrev som jeg gjorde så var det fordi det er mange, oppsiktsvekkende eller foruroligende mange, som ikke har et like avslappet forhold til det.
 5. MissPinky MissPinky 23:21 09/08/15
  naking er ikke for alle, men god stemning du byr på... :o)
 6. Plankebyen Plankebyen 23:52 09/08/15
  Nei, ser den, Miss Pinky. Fordelen med sene sommerkvelder er at de, her på Østlandet i hvert fall, er mørke ;)

  Men stemningen er jo den samme også med vått tøy. (Personlig foretrekker jeg å slippe det da )
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp