Jan 19

Avslutning!

63kommentarer 2008 kl. 13:31 skrevet av MrsPinky

Jeg har fått flere henvendelser om å få lese kommentarene til bloggen så jeg poster her blogg og kommentarer, men stenger for flere kommentarer.

For jeg anser dette som en avsluttet sak for min del!

Dette endte som den berømmelige fjæra som ble til ti høns, for å si det sånn.. klukketi klukk!
Flørt


Jeg beklager igjen til de jeg eventuelt har såret, og også de jeg eventuelt KOMMER til å såre - for juryen har kommet med sin konklusjon:

jeg blir værende her - som den samme blånne og storkjæfta høna som før!

Live and let live! Glad

 

MrsPinky

Kjære ALLE frodige!

18.januar 2008 kl. 22:59 skrevet av MrsPinky

52 kommentarer

"should I stay or should I go..."

Endelig er det fredag og helg, og jeg sitter her stiv og støl etter gårdagens longer-than-ever-stav-marsj. Jeg har kaffe for å klarne hodet og Bailys for å styrke motet. Og jeg er litt lei og faktisk også ganske trist! Jeg har vurdert å trekke meg helt fra frodig, men "jeg er ingen pusekatt", så det gjør jeg ikke uten videre.. (men min indre jury er ennå ute og diskuterer den saken.)
Jeg ser av slmanns blogg at enkelte faktisk forstår spøk og ironi, så grunnlaget for denne bloggen er allerede lagt. Men jeg er ikke i humør til å være med på spøken i dag. Jeg har fått flere mail fra en profil som fortalte meg i alvor det slmann spøker om; "de tre forferdelige kusinene", og her er utdrag:"..jeg har lest de fleste bloggene her inne hvor dere skriver om de fleste temaer og de fleste mennesker. Synes dere er lite frodige i tankegangene deres og at dere fordømmer og tenker snevert såsant noen faller litt utenfor deres rammer. Opplever at dere gjør narr av folk og har en ironisk og tildels sårende tone som gjør at folk føler seg ille til mote. Det synes ikke jeg noe om - og tenker derfor at dere kan få en tilbakemelding på det.
Jeg kan nevne i fleng ulike temaer og kommentarer dere har skrevet som både har såret og krenket folk, men hvor dere har konlkudert med at stikker man hodene fram må man tåle det. Nå mener jeg også at du ikke har vært av de verste - men du har heller ikke tatt avstand fra all dritten som har kommet noen ganger.

At vi her inne på frodig IKKE skal kunne favne om ALLE synes jeg er leit - så lenge vi gjerne påberoper oss å være nettopp DET. Jeg og dere skal IKKE få lov å sette standarden for hvem som skal og ikke skal få være her inne, så lenge lover og regler følges. Så kan vi like eller IKKE like det som står - men Frodig MÅ være for alle ELLER ingen...

...men når det kommer til kommentarer i bloggene er det ikke like moro å lese hvordan det blir gjort harselas med andres folk tanker og meninger bare fordi dem ikke samsvarer med ens eget syn og ens egne oppfatninger..

Jeg får mailer fra folk her som synes dere er ufine, ekle, og direkte uvennlige mot andre men som ikke tør stå fram fordi dere "tyner" dem som dem skriver... Hva med å ikke bare gå i skyttergraven - men se at det kanskje ikke bestandig faller like heldig ut?? Hva med nettvett - gjelder vel for alle det?? Både dere og meg?? Det du må forholde deg til er at folk reagerer negativt på deres skriverier - og du kan velge å forholde deg till det eller ei - men da må du også tåle reaksjoner... Du og dine "kusiner"... Det må nemlig de som får gjennomgå på bloggene - de som våger å sende inn annet enn "snille" ting og resultater fra tester...

Det er ikke lett å skrive hva man føler her inne - for det blir vridd, vrengt, analysert, diskutert og så evaluert... og så faller dommen..
Jeg er an av få som sier hva jeg synes om det - ogsom har fått føle hvordan behovet for å forsvare seg fra din/deres kant blir påkrevet... "Jeg må si at jeg personlig ikke kjenner meg helt igjen her, selv om jeg av og til føler at spøken går for langt, og at kritikken noen ganger kan bli vel kjapp og krass... Men hvis du nikker gjenkjennende og sier til deg selv at "ja, akkurat slik er det" - så kan jeg ikke annet enn å beklage. Jeg har aldri ment noe ondsinnet! Tvert i mot trodde jeg at jeg var en snill og omsorgsfull dame, hvilket jeg også tror om mine "kusiner", selv om jeg aldri har møtt dem. Men hva jeg tror og hva du føler er ikke nødvendigvis det samme..

Så hvis du har følt deg såret eller tråkket på eller skremt bort fra bloggen av meg eller andre, så fortell det GJERNE her i bloggen nå. Hvis du vil gjøre det anonymt så er det fullt mulig å lese og skrive i bloggen uten å være pålogget. Kan man maile om det til andre, så kan man også si det til de det gjelder!

Og det skal IKKE spøkes bort, hører du slmann?! ;o)


Såh, nå har jeg lagt hodet MITT på hoggestabben, vær så snill å ikke hogge det helt av! :P

Yours truly
MrsPinky

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg vil takke forfatteren av mailene jeg har klippet fra, mye fornuftig der som vi nok bør tenke litt på alle mann. Og ja, jeg klippet ut kun de tingene som var relevante for denne bloggen. ;o)


Jeg er egentlig motstander av både det å blokkere og å slette kommentarer, men siden enkelte ikke klarte å gi seg så stenger jeg kommentarene en stund.

Jeg takker for alle gode innlegg, selv om det ikke var for å få støtte eller diskusjon jeg skrev denne bloggen. Jeg ville få de som føler seg såret i tale, men det gikk visst ikke i bloggen, så da håper jeg dere sender meg en mail. :o)

Kommentarer:

 1. Slett kommentar (02:19 19/01/08) av MrsPinky: slmann, jeg var lei meg for de tingene jeg skrev om i denne bloggen, ok? Jeg jkan ikke være spøkefugl hele tiden vet du.
 2. Slett kommentar (02:16 19/01/08) av slmann: Da skjønner jeg ikke din reaksjon MrsPinky. Ga på sia mi og les bloggen og hva du skrev som første kommentar
 3. Slett kommentar (02:09 19/01/08) av MrsPinky: det var ikke din blogg som var problemet slmann :o)
 4. Slett kommentar (02:07 19/01/08) av slmann: Jeg trudde ikke at den bloggen kunne være sånn at du kunne ta på vei slik. Hadde trudd den skulle være farverik i hele dag med mange saftige innlegg fra dere kusiner. Det var ingen kritikk av dere! Det kan vel de fleste se. Nr 2 var ment som en forklaring på nr 1 når jeg skjeønte at nr 1 var feil. Men ikke et ord fra dere/deg. Det syns jeg var leit.
 5. Slett kommentar (02:01 19/01/08) av MrsPinky: Du laget jo en egen blogg om det, slmann. ;o) Vi vet det var en spøk, men i dag klarte vi ikke være med på den. Men vi er venner, no hard feelings! :o)
 6. Slett kommentar (01:45 19/01/08) av slmann: Har jeg sagt at dere har vært forferdelige MrsPinky? Da tar du feil vel?
 7. Slett kommentar (01:38 19/01/08) av MrsPinky: Nå har du kverulert lenge nok hmmm! Jeg spurte deg bare hva som lå bak den kommentaren, jeg driter vel en lang masj i om du har lyst til å møte "oss" eller ikke!
  Og igjen; DENNE BLOGGEN HANDLER IKKE OM DEG! Jeg tok dine ord alvorlig og prøver å komme i kontakt med de personene det er snakk om. Men siden du velger å vri dette over på deg hele tiden så velger jeg å blokkere deg for i kveld...
  Takk for deg! ;o)

  slmann, ikke vær lei deg! Vi har bare ikke hatt humør til å være med på spøken om at vi er så forferdelige i dag. :o)
 8. Slett kommentar (01:34 19/01/08) av Bolette: Jeg skrev... "fargetantene og noen få andre damer"... hvem de andre tantene er burde de vite.... og det er IKKE deg Anita.

  Merkelig!
  Nå har jeg funnet ut at samme om jeg kjører via Skien eller Kongsberg så er det like langt til Nordagutu.... fra høyjord...sukk.. ikke en meter å spare... men jeg SKAL dit. Skal besøke søstern nemlig og henne kan jeg ikke klare meg uten :-) Jada.. skal legge meg nå slmann.. :-) God natt alle sammen :-)
 9. Slett kommentar (01:33 19/01/08) av slmann: Ok, Anita. Trur ikke dere skremmer noen fra å skrive på bloggen. Men denne dagen gidder jeg ikke ha igjen. Derfor kommer jeg til å holde en lav profil på bloggen etter dette. Den dagen her har tatt gleden fra meg ang blogg. Men skal være den første til å innrømme at det tar av noen ganger. Men hadde ikke i min villeste fantasi trodd at noen skulle ta seg nær av det.
 10. Slett kommentar (01:25 19/01/08) av anita38: Slmann
  Jeg skrev at jeg skulle holde meg unna bloggingen en stund og da gjør jeg det. Grunnen til at jeg skriver i denne er at mrspinky`s ord kunne vært skrevet av meg selv. Føler at 3 personer får skylden for at mange ikke tør å skrive i bloggen. Hvem er disse menneskene som ikke skriver ? Ser fram til å lese masse innlegg i tiden framover fra "nye" mennesker.. Ikke vær redd meg ,jeg har aldri plaget nye og har ikke tenkt å sette i gang med det heller. Dette er så tullete at jeg kjenner en mellomting av vondt i magen og en ilter følelse av å sparke noen hardt bak.
  Til Bolette.. Takker for det du skriver,jeg setter pris på det.Grunnen til at man lurer på om man sitter med skylden er at i følge Hmmmm er ikke rosa den verste , da er vi kun 2 av igjen. Lilla er en snill dame så da er det bare meg igjen.. Jeg avslutter dette med et flir og sier god natt.. og ta det med ro slmann jeg står ikke og sover pga dette her;)
 11. Slett kommentar (01:18 19/01/08) av Hmmmm: Prøver igjen - jeg fikk et brev fra Mrspinky hvor hun beskriver at de tre kusiner er skuffet over at jeg kan skrive at jeg ikke har lyst å drikke kaffe med dem - Det svarer jeg på - noe som er blitt en blogg, dvs deler av mitt svar er publisert.
  At det skal bli en stor sak er for meg et mysterium, har vi ikke annet å være her for?? Hva så hvis dere tre "kusiner" føler at dere er urettferdig behandlet?? what comes around, goes around.. Stikker man hodet fram må man tåle det, er gjentatt flere ganger i bloggene. Så hvorfor tas det sånn på vei og lages et stor nummer ut av at jeg sier jeg ikke finner dere tre kusiner sympatiske?? Hev dere over det, davel?? Det er vel ikkke verdens undergang at STORE meg ikke finnes dere likandes?? Kjøre vene - Nærmest gråte og tenke på å slette seg ... hva er det for noe?? Det er jo mange her inne som har måttet finne seg i mye hardere ordelag enn som så??
 12. Slett kommentar (01:14 19/01/08) av Bolette: Jeg synes det var fint at Hmmmmm skrev dette til MrsPinky og at MrsPinky ville ta det opp med oss alle. Miljøet her inne har godt av å ta opp slike alvorlige ting også. Synes diskusjonen har vært allsidig og fin. TAKK dere modige jenter som tok det opp :-) Nå må jeg gjøre som slmann sier og komme meg i seng... ;-)

  PS.
  Hvorfor får jeg ikke komme inn på Snabbens blogg??? :-( Tror ikke han har blokkert meg, for jeg kom inn på hans profil men.... Snabben, jeg gleder meg til å bli kjent med alternativet til "Snabben" :-)
 13. Slett kommentar (01:08 19/01/08) av slmann: Jeg vet at du sa at vi skal være venner anita. Men litt rart du ikke skrev litt på den neste. Men du om det.
  Jo, du har forsvart mange her inne! Du er HELT sikkert ei snill jente!
 14. Slett kommentar (01:06 19/01/08) av Bolette: Anitamor.:-) du må ikke føle deg truffet av all kritikk da vet du :-) Jeg synes at du er de svakes beskytter og det synes jeg er flott, for det trengs noen ganger.
 15. Slett kommentar (01:04 19/01/08) av Bolette: slmann... ikke la oss ødelegge denne bloggen med slik tull nå.. Dette temaet er viktig for bloggens forfatter og oss alle som både trives og ikke trives med blogger og bloggere...
 16. Slett kommentar (01:03 19/01/08) av anita38: Slmann.. Skrev ikke jeg til deg at vi er venner uansett ? Det er litt vanskelig og ta opp tråden på en fleipete måte når man får slike beskjeder. Jeg kjenner meg ikke helt igjen. Jeg har aldri "dissa" noen for hva slags innlegg de har, føler heller at jeg har tatt folk i forsvar i ekstreme tilfeller her inne. Hvis/når jeg leser ting som ikke intr meg så skriver jeg ingenting..
  Jeg har aldri gått til angrep på en "ny" i bloggen .. hva er dette for noe ???
 17. Slett kommentar (01:03 19/01/08) av Bolette: Hmmmm. jeg var den første som bannet "voksenmann" opp i mente her... Det at han er gift var ikke mitt problem, det får være et problem mellom hans kone og han, men at en mann på 54 år søkte etter ei jente fra 18 !!! (til 35 år.. ) Gubber på 54 skal holde seg langt unna 18-åringer. For å skrive det til han så blokkerte han meg fra bloggen sin.. uten å forsvare seg mer ... han følte seg vel truffet. Vel, ut fra hvor mange som ble blokkerte var det vel mange som var enige med meg.
 18. Slett kommentar (01:01 19/01/08) av slmann: Vadmelserken tenker jeg vi sier Bolette! :-) Den klør og er varm! :-)
 19. Slett kommentar (00:59 19/01/08) av Bolette: Joda slmann... skal "hoppe" i pysjen snart :-)
 20. Slett kommentar (00:58 19/01/08) av Hmmmm: Minette : Der har vi det igjen - at vi skal være et moralens politi for voksenmann. Som en dame som selv er blitt bedratt av sin mann er jeg på ingen måte glad for den reklamen voksemann utviste, men han holdt seg da for svarte både innefor Norges lover og frodig`s regelverk?? Det er DET jeg mener - hvorfor er han mindre stueren enn enn andre gifte og opptatte menn her inne??
 21. Slett kommentar (00:52 19/01/08) av slmann: Bolette! Skal ikke slike snerpete damer som deg sove nå! :-)
 22. Slett kommentar (00:50 19/01/08) av Bolette: Så ja, den krasse tonen som kan oppstå i bloggene kan virke lite velkomment for nye lesere og bloggere. Men, er vi her for å få folk til å føle seg bedre? Er vi her for at folk skal ha en trygg havn å være feit i? Jeg liker å være ei grei dame, men peller noen meg på nesa så klorer jeg tilbake.... Jeg har ikke særlig utbytte av å krangle i en blogg, ei heller i det "virkelige liv"... håper jeg fikk vist en parodi på hvor dumt det er i en av dagens blogger. Men, jeg tar gjerne en saklig diskusjon om seriøse temaer...og der MÅ jeg ikke ha at alle er enige, men vil ikke ha personangrep, hersketeknikker eller forvrengninger av hva andre skriver. TAkk!
 23. Slett kommentar (00:50 19/01/08) av Bolette: Jeg kjenner meg igjen i innleggene her fra bl.a. Hmmm og seretide. Når jeg begynte å lese i bloggene ble jeg forbløffet over den røffe tonen til fargetantene og noen få andre damer. Etter å ha våget meg utpå med en egen blogg, hvor jeg ble holdt for narr bl.a. av MrsPinky, fikk jeg virkelig "blod på tann". Ikke søren om slike kjærringer skulle få målbinde meg! Etterhvert har jeg funnet ut at hun og de fleste andre slett ikke er så ille... Kjente igjen hvordan jenter ofte tar imot nye jenter i et miljø.... tester dem ut for å plassere den nye i hiarkiet. (Jada.. feite jenter er ikke bedre slik enn de slanke og lekre).
 24. Slett kommentar (00:42 19/01/08) av slmann: Her skal det ikke spøkes MrsPinky. Men denne dagen har ikke vært som andre bloggdager. Jeg skrev den første blogg med et stort flir. Hadde regnet med reaksjon fra dere. Men ikke den reaksjonen. Dere har vel vært "tøffere" dere noen ganger i språkbruken. Du sier i en kommentar at du ville trekke deg ut fra bloggen. Hadde vel trudd at du ville ta opp "kampen". Men du valgte og ikke gjøre det. Men når anita kom med sitt innlegg ble jeg lei meg. Hun tok det på en måte jeg ikke har sett henne før. Jeg prøvde å slette bloggen. men det gikk ikke.
  Da tenkte jeg at jeg måtte finne på noe. "Rekke ut" en hånd til dere. Regnet med at dere ville kommentre den bloggen. Men det gjorde dere ikke! Da syns jeg det begynte å bli dumt. Trodde ikke dere var så "hårsåre". Jeg får ikke slike private mail som dere. Noen har skrevet her til min "fordel". Det setter jeg pris på. Men nå syns jeg at dere skal glemme dette og komme tilbake med litt futt og fjas. Det er dere flinke til.
  Men hvis dere mener at jeg har såra dere så ille at dere ikke vil det så kan jeg ikke si annet enn at jeg beklager.
  Nå har jeg kommet på banen og sagt hva jeg mener så jeg legger dette bak meg nå. Uavhengi av dere tre kusiners reaksjon.
 25. Slett kommentar (00:35 19/01/08) av seretide: Vel MsPuple.. Tar av meg hatten for at du har evne til å ta selvkritikk.. :)
 26. Slett kommentar (00:35 19/01/08) av Minette: Ja, Lekjente, tror ikke alle forsto hva han holdt på med, at han la ut reklame for å søke etter 18 åringer på bloggen, hva han hadde på sin egen profilside hadde ingen sagt noe til, men å legge det ut på blogg, og så være gift og søke etter et "leketøye" på 18 i bloggen...var drøyt...og vi prøvde å kommetere det, men da var det faktisk vi som sa vår mening som ble blokkert av han....såå forsvar han gjerne....jeg kommer ikke til å kommentere dette mer, er ferdig med den diskusjonen. Det er sikkert mange som har empati med han.....må de gjerne ha for min del....
 27. Slett kommentar (00:32 19/01/08) av MsPurple: Jeg kunne sagt mye her, men har ikke tenkt å si annet enn dette:
  Hvis det er noen som synes jeg har vært ekkel, ufin eller føler seg såret på en eller annen måte av mine uttalelser så beklager jeg det på det sterkeste. Det har aldri vært min mening at det skulle skje. Jeg tar gjerne imot private meldinger med nærmere forklaringer, det er den eneste måten jeg kan unngå at slikt skjer igjen.
 28. Slett kommentar (00:30 19/01/08) av lekjente: Når det gjelder oppførselen "voksenmann" fremviste her inne så er det vel neppe noen med vettet i behold som kan finne på å støtte det han drev med den kvelden?
  Jeg har forståelse for at flere reagerte tildels heftig på at han spammet blogglista og gikk til "mottiltak".
  Og om man fremstår som gift og søker etter unge elskerinner får man ta en støyt når man legger hodet på blokka slik han gjorde.
 29. Slett kommentar (00:28 19/01/08) av Minette: hmmmm; jeg må henvise deg til den forrige bloggen ang ordbokdefinisjon....
  Seretide; klart det er ditt valg!
 30. Slett kommentar (00:25 19/01/08) av seretide: Minette.. Jeg har aldri skrevet anonymt på blogg fordi jeg står for det jeg sier.. Men det har heller blitt sånn at jeg lar være å si noe, enn å legge meg ut med enkelte.. ikke fordi jeg er redd for hva de skal skrive, men rett og slett fordi jeg ikke gidder å bruke energien min på det. Jeg sier på ingen måte at det ikke skal være yttringsfriehet her, men at det kanskje går ann å moderere seg litt.. Man trenger ikke breie seg så voldsomt for å få oppmerksomhet.. og man kan sikkert tenke seg om både en og to ganger før man hever øksa.. ;)
 31. Slett kommentar (00:24 19/01/08) av Hmmmm: Minette: Når man oppfordrer folk til å møte opp på en fake date med balltre er det intet mindre en en "invitasjon".. Like it or not, det er dine egne ord!
 32. Slett kommentar (00:21 19/01/08) av Minette: Hva? Har jeg blokkert deg, Hmmmm?? Det må være fordi jeg forvekslet deg med "voksenmann" som var her inne....og så vidt jeg vet, så tror jeg ingen føler seg truet av meg her inne!
 33. Slett kommentar (00:20 19/01/08) av Hmmmm: Armani 27: Det vi trenger er å konsentrere oss mer om oss selv og la andre folk få være som dem er - på godt og vondt :)
 34. Slett kommentar (00:16 19/01/08) av armani27: Kan hende det trengs noen "barnehagetanter" her;)
 35. Slett kommentar (00:14 19/01/08) av Hmmmm: Nå er det vel sånn at jeg er ganske frimodig sånn, Minette - derfor du har blokket meg?? At du truer folk om har profil her inne fremstår som intet annet en merkelig og sykt... Synes dere skal fokusere på det som er positivt og som gagner dere og la andre være i fred... Så skal dere se det blir bra for alle! ;)
 36. Slett kommentar (00:08 19/01/08) av Minette: Jeg får bare noen assosiasjoner til en viss "voksenmann" som var her tidligere, når jeg leser hva hmmmm skriver....vel..vel....de som føler seg støtt må da kunne si det i klartekst på bloggen da....og der kan en jo skrive anonymt...stå på dere som lager liv og røre her inn!!!
 37. Slett kommentar (23:59 18/01/08) av Hmmmm: Takk, seretide. Du oppsummerer ganske bra hva jeg mener - men som jeg ikke får sagt tydelig :O)
  Og igjen - for meg er det ikke så viktig å henge ut NOEN - bare minner om at vi er forskjellige, og skulle ønske at nettopp det mangfoldet beriket en blogg og ikke begrenset eller hindret folk i å bidra av frykt for responsen ... Hverken mer eller mindre:O)
 38. Slett kommentar (23:58 18/01/08) av morteman: Se å få dere et LIV!!!
 39. Slett kommentar (23:52 18/01/08) av seretide: Våger meg innpå diskusjonen jeg også.. og jeg kan veldig godt forholde meg til hva Hmmmm skriver om.. Men MrsPinky.. det er faktisk ikke deg jeg sikter til.. jeg oppfatter deg for det meste som hyggelig, morsom og til tider også støttende. Jeg ser derimot at man ikke skal åpne kjeften så mye før man blir "parkert" av hissige kommentarer som ikke liker å bli sagt i mot.."hvem er du som kan sette deg til doms over andre"? er bla en kommentar jeg fikk etter å ha en annen mening enn bloggeren..For deretter å bli gjenstand for en "samtale" på blogg der de diskuterte hvor utrolig barnslig jeg var..Dette som et eksempel bare. Jeg føler ofte at temaer ofte blir tatt over av "de faste" for så å tulles og fjases bort.. jeg forstår godt at folk ikke orker å begi seg inn her.. Det blir ønsket velkommen på blogg titt og ofte, men det er ganske trasig når alt blir vridd og vrengt på.. og som Hmmmm sier, så kommer dommen..
  Vel..dette var mitt bidrag i debatten. Håper flere tør å komme på banen.. jeg vet det er en del som har meninger her..
 40. Slett kommentar (23:52 18/01/08) av MrsPinky: Hmmmm, hadde denne bloggen handlet om deg så hadde jeg nevnt DITT NAVN!
  Jeg trakk ut de setningene fordi de tross alt tar opp et viktig poeng, og det er disse personene som ikke sier noe jeg forsøker å nå, OK????!!!!
 41. Slett kommentar (23:43 18/01/08) av Hmmmm: Næmen Anita - bli voksen... Jeg har da ingen interesse av å skrive til deg - det har jeg helelr ikke gjort - jeg er en dame med stor D :) og skriver kun til menn! Jeg har ennå til gode å skrive en eneste mail til NOEN om hvor fæle noen er - hvor du har fått det fra vet ikke jeg?? Det er da vitterlig JEG som har blitt kontaktet - og om jeg er støttekontakt for noen - aner ikke, har ikke tenkt tanken engang. Vet bare at jeg står for en mening og får støtte for den... Akkurat som du får støtte for DINE synspunkt og meninger - hva er forskjellen??
 42. Slett kommentar (23:38 18/01/08) av Freyja: Men hvorfor skal alt være morsomt og lunt? Jeg irriterer meg av og til over den konstante fjasingen her. Jeg gidder da ikke gå rundt og sutre over fjaserne av den grunn. Derimot kan jeg forsøke å dreie over i den retningen jeg ønsker, kanskje noen biter på. Det blir ikke bedre enn man gjør det til selv. Nytter ikke sitte i en krok og holde kjeft!
 43. Slett kommentar (23:38 18/01/08) av anita38: Jeg undertegner mrspinky sitt innlegg . Jeg beklaget (evnt dårlig oppførsel ) igår i en annen blogg, noe jeg velger å ikke gjøre i dag. Jeg er bare meg selv og er helt ufarlig ,føler ikke jeg har gått over streken. Det er 2 tilfeller her inne jeg vet jeg har vært usakelig og i det ene tilfellet gjelder det Freyja,, hun tåler det så den saken føler jeg er ok, den andre saken er ute av verden for lenge siden og jeg tror ikke noen husker det engang. Hva er det som er så galt ? Hva gjør vi som er så grusomt at folk bruker Hmmmm som støttekontakt ? Vil si til deg frk Hmmm at det står noe i profilen din om ikke legge seg borti andres bla bla bla.. Jeg føler kansje at det er akkurat det du gjør.. Skriver mail til folk om hvor fæle vi er det er bakvaskelse og hvis ikke det er å legge seg borti så vet ikke jeg. Jeg kjenner ikke deg og ikke du meg,du vet ingen ting om mitt liv.. Hallo vi "kusiner kjenner hverandre ikke i det hele tatt, det er bare en morsomhet som ble oppfunnet av en som heter pellep. Vi rotter oss ikke sammen hvis du tror det ,vi har knapt nok vekslet en privat mail. Hva er det som er så galt ?
 44. Slett kommentar (23:36 18/01/08) av Hmmmm: Det var det her jeg ventet kom til å skje - og jeg er glad for all støtte du får, Mrs Pinky. Den har du også fått av meg , du har bare ikke referert til den når du har klippet og limt mitt svar til deg... Desverre, da ville bloggen her blitt mer nyansert. Men slik er det - og jeg står for det jeg sier, nemlig at tonene ikke bestandig er morsom og lun...
 45. Slett kommentar (23:32 18/01/08) av champisdamen: Dette er en støtte kommentar. Stå på her inne du MrsPinky. Jeg oppfatter deg som en varm og morsom person som skaper liv og røre.

  Så til dere som føler dere såret: Særdeles få mennesker kjenner hverandre her inne, så en får ta d som blir skrevet med en stor klype salt,og ikke ta alt ille opp. Det er lite som har rot i virkeligheten. Nettet er ett forvirrende sted og en Jungel av utsagn. Tåler en ikke d som blir skrevet bør en kanskje ikke lese bloggene heller.

  Ta en Baylis til du MrsPinky, jeg tar en KirRoyal sammen me deg ;-)
 46. Slett kommentar (23:28 18/01/08) av Hmmmm: Det var ikke det du skrev, Mrs Pinky - men det kan i grunnen være det samme... Mitt poeng var - og ER at vi må vise folk respekt enten dem er sånn eller slik - og ikke dømme eller drive heksejakt slik du så riktig påpeker er blitt gjort i visse situasjoner.. Det er faktisk ikke verre enn at vi går i oss sjøl . tenker oss om to ganger, og så tre ganger til før vi publiserer tingene våre. At du ser at det er blitt begått overtramp her inne - synes jeg vitner om en innsikt som noe og enhver bør ta til seg...
 47. Slett kommentar (23:25 18/01/08) av lekjente: Hmmm skriver at vi må flytte fokus over på det vi er her for, hva er vi her for da? Jeg for min del har utrolig mye moro med blogglesingen, det er til tider veldig mye moro her ;o)
 48. Slett kommentar (23:24 18/01/08) av lekjente: Jeg finner ikke tonen i bloggene her særskilt "stygg", som Freyja sier oppfatter jeg også tonen som lett, småfjasete og avslappet.

  Jeg har jo på langt nær lest alle blogger og alle innlegg her inne, det har jeg rett og slett ikke tid til men så lenge man ikke sklir ut med stygge personangrep og usakligheter så ser jeg ikke noen problemer med tonen..

  Og man bør jo ikke tolke alt i verste mening heller? Eller?

 49. Slett kommentar (23:24 18/01/08) av MrsPinky: Søte Hmmmm, jeg sa ingen steder at det var du som hadde skrevet dette.
  Og ja, jeg spurte deg i en mail hva du mente med en kommentar du kom med i en blogg.
  Og hvis du leser det jeg skriver her, så skjønner du nok hva dette handler om; jeg vil høre fra de som angivelig føler seg såret.
 50. Slett kommentar (23:17 18/01/08) av Laity: Jeg skjønner poenget ditt, selv om jeg ikke dro meg igjennom hele "kusine"-bloggen. Noen ganger starter bloggene i en morsom og useriøs tone, for deretter å bli tatt for alvorlig av noen. Ja, jeg er enig i at noen blogger har gått litt langt, men det er likevel opptil hver enkelt å avgjøre om de vil delta eller ikke. Slik jeg har oppfattet frodig/bbw, så har det aldri vært ekskluderende, tvert imot. Jeg har opplevd, spesielt på den gamle chatten, at en hel gruppe har gått mot èn person dersom denne personen har gått over grensa (noen husker kanskje "idi amin"). Dette har ikke vært mobbing eller på annen måte utstøtende, da personen(e) utelukkende har vært ute etter å skape bråk.

  Kanskje vi skal bli litt flinkere til å sile ordbruken vår, bli mer frodige og inkluderende. Da må vi også bli flinkere til å se hva som er spøk og useriøse tema, og også ta de seriøse på alvor.

  MrsPinky, jeg vil ikke se at du forsvinner herfra, du er et frodig tilskudd i "hønseflokken":-) Jeg setter pris på dine kommentarer og innspill, og jeg håper å se mer til deg fremover også!

  Ha en flott kveld, og en super helg:-)
 51. Slett kommentar (23:16 18/01/08) av Hmmmm: Kan jo åpne- siden det er mitt innlegg du refererer til - bare en liten oppklaring, det var DU som sendte MEG mail -jeg har ingen interesse av å sende hverken deg eller andre damer mail - det er MENN som er mitt område :O)
  Det bør komme fram at jeg svarte på DIN henvendelse - og det var IKKE mitt initiativ.... Hvis det er ønskelig kan godt denne legges i saken. Men for meg blir dette for dumt -hva er poenget?? Hva ønskes med å legge ut denne bloggen??? En renvasking? En unnskyldning? En beklagelse for at jeg ikke synes noe om mye av språket og kommentarene deres?? Jada - dere kommer sikkert til å få mange støtteeerklæringer - for dem som føler seg berørt ORKER ikke å svare her inne - flytt fokus på det vi er her for!!!

 52. Slett kommentar (23:09 18/01/08) av Freyja: Jeg kjenner dere ikke igjen i det du skriver her. Nå har jeg riktignok ikke lest ALLE bloggene, men jeg oppfatter tonen dere imellom, og med andre, som generelt lett, fjasete og avslappende.

  Jeg syns folk bør slutte å tolke alt i verste mening. De bør slutte å sutre når folk ikke mener det samme som de. Feige pingler har jeg ingen respekt for. Det ER lov å spørre om man er usikker på hvordan noe menes, fremfor å lage fem høns av en frosk.

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. 1 1 11:11 27/01/20
 2. 1 1 11:13 27/01/20
 3. 1 1 11:14 27/01/20
 4. 1 1 11:16 27/01/20
 5. 1 1 11:17 27/01/20
 6. 1 1 11:17 27/01/20
 7. 1 1 11:18 27/01/20
 8. 1 1 11:22 27/01/20
 9. 1 1 14:50 27/01/20
 10. 1 1 14:56 27/01/20
 11. 1 1 14:56 27/01/20
 12. 1 1 14:58 27/01/20
 13. 1 1 14:58 27/01/20
  1
 14. 1 1 14:58 27/01/20
 15. 1 1 14:59 27/01/20
  1
 16. 1 1 15:02 27/01/20
  1
 17. 1 1 15:04 27/01/20
 18. 1 1 15:05 27/01/20
 19. 1 1 15:06 27/01/20
 20. 1 1 15:06 27/01/20
 21. 1 1 15:07 27/01/20
 22. 1 1 15:08 27/01/20
 23. 1 1 15:14 27/01/20
 24. 1 1 15:14 27/01/20
 25. 1 1 15:16 27/01/20
  1'"
 26. 1 1 15:17 27/01/20
 27. 1 1 15:18 27/01/20
  \
 28. 1 1 15:19 27/01/20
  \
 29. 1 1 15:19 27/01/20
 30. 1 1 15:20 27/01/20
 31. 1 1 15:20 27/01/20
 32. 1 1 15:22 27/01/20
 33. 1 1 15:24 27/01/20
  \
 34. 1 1 15:27 27/01/20
 35. 1 1 15:27 27/01/20
  1????%2527%2522
 36. 1 1 15:29 27/01/20
  1'"
 37. 1 1 15:30 27/01/20
  1
 38. 1 1 15:30 27/01/20
 39. 1 1 15:31 27/01/20
  1????%2527%2522
 40. 1 1 15:31 27/01/20
 41. 1 1 15:31 27/01/20
  1????%2527%2522
 42. 1 1 15:31 27/01/20
 43. 1 1 15:31 27/01/20
 44. 1 1 15:36 27/01/20
 45. 1 1 15:38 27/01/20
 46. 1 1 15:40 27/01/20
  JyI=
 47. 1 1 15:44 27/01/20
 48. 1 1 15:46 27/01/20
  \
 49. 1 1 15:47 27/01/20
 50. 1 1 15:48 27/01/20
 51. 1 1 15:51 27/01/20
  @@dvLvZ
 52. 1 1 15:53 27/01/20
 53. 1 1 15:56 27/01/20
 54. 1 1 15:56 27/01/20
  JyI=
 55. 1 1 16:06 27/01/20
 56. 1 1 16:06 27/01/20
 57. 1 1 16:08 27/01/20
 58. 1 1 16:12 27/01/20
 59. 1 1 16:14 27/01/20
  1????%2527%2522
 60. 1 1 16:22 27/01/20
  JyI=
 61. 1 1 16:26 27/01/20
 62. 1 1 16:27 27/01/20
  ?'?"
 63. 1 1 16:50 27/01/20
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp