Apr 03

Langfredagstaco?

47 kommentarer 2015 kl. 18:58 skrevet av MissPinky

Etter å ha vridd hjernecellen og hatt dypdykk i frysern, så landet jeg på taco, igjen, det er jo tross alt freddan.
Men siden det er langfredda så må jeg jo påske den opp litt, med lammekjøttdeig, som jeg lenge har lurt på hva jeg skulle bruke til, siden jeg kjøpt'n på tilbud i fjor sommer, på Meny.

Og bytte Jarlsbergen ut med masse fetaost. (ost er ost)

Og Aass juleøl, siden de merkelig nok ikke lager påskeøl. 

Anyways, langfredagstaco'n står på bordet - Viva la mexicano eastermutton! Cool

    

Hva står på den frodige menyen til mine medfrodige her inne, mon tro?

Lammepizza, lammebiff, eller lammepølser grillet på bål under påskesolen kanskje? Glad

 

Permanent lenke

Kommentarer:

  1. bavijanen 19:47 03/04/15
    Vegetar ulv. Og Grandiosa. Har kokt og frest i 2 dager nå og valgte den lette og rene svinesti i dag!
  2. caramba 20:17 03/04/15
    Langfredagtaco ? Med spiker og trekors ?
  3. MissPinky MissPinky 20:46 03/04/15
    dueh pelstryne, hva mener du egentlig å si at du har spist?

    aiai, caramba, men nei det første offerlammet, som ble tilberedt med spiker og trekors, spratt til himmels og blev således ikke spist.
  4. MissPinky MissPinky 20:48 03/04/15
    btw, langfredagstaco var snadder, bææædi... :o)
  5. bavijanen 20:58 03/04/15
    I dag har pelstrynet spist grandiosa og fantasi ulv. Foe vegetar ulv finnes vel ikke?? De 2 fåregående dagene har det vært 2 slag gryterett.
  6. MissPinky MissPinky 21:12 03/04/15
    hmm, ulv og lam er vel raka motsetninger, bortsett fra i himmern, og der er vi IKKE, vi er på frodig...
    Grandiosa på langfredag du. Jaja, er jo trist mat, så passer vel sånn sett... :p
  7. bavijanen 21:26 03/04/15
    Ja ulven er freda og det blir vel gammern og om han skulle vende tilbake til vår kant av universet. Han blir vel neppe korsfesta en gang til. Mye har skjedd på 2000 år. Nytt fiende bilde. Men det vet,n vel,,for de har vel internett der og?
  8. Silfen Silfen 21:29 03/04/15
    Redbull.
  9. MissPinky MissPinky 22:01 03/04/15
    i følge historia så er det vel over og ut med jordelivet for oss alle, hvisomatte gammern skulle vende tilbake. De han ikke tar med seg blir overlatt til styggen... :O
    *forundret over gammel lærdom som bobler opp, tyder det på begynnende senilitet?*

    Redbullsuppe da, Silfen?
  10. Silfen Silfen 22:30 03/04/15
    Served chilled.
  11. MissPinky MissPinky 22:48 03/04/15
    med en side dish av vodka? Påskefylla? Det er så... PH...
  12. Silfen Silfen 22:50 03/04/15
    I wish. ;)
  13. MissPinky MissPinky 23:15 03/04/15
    nei? Redbull som et selvstendig måltid?! Det er ikke påskemat, hadde du enda sagt solo...
  14. Silfen Silfen 12:51 04/04/15
    Skal man holde koken trenger man litt zero cal vinger. :D
  15. MissPinky MissPinky 20:06 04/04/15
    ikke at jeg skjønner hva zero cal vinger er, men det høres verken godt eller mettende ut... :o
  16. bavijanen 22:08 04/04/15
    Det er en bukett med fjær du putter opp der bag i. Gjør at du kan fly lenger,dele mer og få det håret du fortjener. I tillegg får du 300 ringeminutter og hornmusikk i pausen. Så dette er bare noe du må ha!
  17. MissPinky MissPinky 23:40 05/04/15
    nå har jeg grublet på fjær-i-rumpa-konseptet i et par dager, og kommet fram til at jeg heller vil ta toget usett, skalle meg, kaste mobilen og høre på gamle plater med hakk i i pausen. *Haff*

    Anyways, siden sist har jeg grillet pølser med pinnebrød, gasset meg med langstekt lammelår, og forundret meg over mangelen på behov for å dele matglede her inne på frodig...
  18. bavijanen 23:55 05/04/15
    Og når det gjelder anyways: Forstår din frustrasjon, men jeg har ikke så mye å bidra med etter Grandiosa,Kjøttpølser og div gryteretter. Og så har det seg desverre slik at jeg ikke fixer sau på talerkenen. Lambi derimot er bra. Jeg går for de enkle måltidene. Om det er noen trøst,,,så er de mist like farlige som baconsurret sau med palmeolje saus. Isteden for ventepølser kan man jo smøre tolmodigheten med spenefett.
  19. MissPinky MissPinky 00:42 06/04/15
    kjære pelstryne, du skriver som en medsøster med flink-pike-syndrom, du har jo bidratt med både matsnakk og primatsnakk. *takker*

    Men du sjokkerer litt også, eter du heller dasspapir enn fårikål?! Vel, du spiste jo pappiza på langfjærdagen...
    Selv har jeg akkurat frosset ned 8 lammelårrestemiddager. *flink pike*
  20. Silfen Silfen 11:19 06/04/15
    Jeg har spist pølse. :knegg:
  21. bavijanen 07:21 07/04/15
    MP: Ja sånn kan det gå når man er avlet i ett møblert hjem. Ikke alle primater er ville dyr.
  22. MissPinky MissPinky 22:04 08/04/15
    Silfen - hestepølse da, siden du knegger?

    Baijanen - jeg skal slutte å kalle deg pelstryne, heretter er du Julius.
  23. Silfen Silfen 08:29 09/04/15
    Sausage is as sausage does.
  24. MissPinky MissPinky 21:21 12/04/15
    har hørt om pølser som knekker, men ikke om pølser som knegger... :O
  25. caramba 22:21 12/04/15
    Mange pølser som har knegget i alle fall. Bare spør Findus :op
  26. caramba 22:21 12/04/15
    Mange pølser som har knegget i alle fall. Bare spør Findus :op
  27. MissPinky MissPinky 17:29 13/04/15
    å knegge, knegger, har knegget.
    å finne, finner, har Findus.

    Ellers da, hva spiser folket ETTER påske? Jeg mener, alle eter jo, hver dag. Eller leves det kun på luft og frodig kjærlighet??
  28. Anne71 Anne71 18:58 13/04/15
    Her leves det på brødskiver og salat. Ikke fordi jeg er på slanker`n, (toi,toi) , men fordi den !"#€%&/"#€%&/()=*** komfyren valgte å takke for seg og den nye ikke kommer før den 30. (Ja, jeg MÅTTE ha akkurat den... ) Det er jaggu meg hardt for en som lever på og av det som foregår på kjøkkenet (nesten..) !

    Frodig kjærlighet? Å ja,- nesten som luftsuppe og venteboller, det...
  29. MissPinky MissPinky 20:41 13/04/15
    ai, jeg lider med deg...
    Selv har jeg kokkelert min spesialitet på min utgamle Miele - teryiakilaksepanne med søtpotetmos - snask o'rama!

    Luftsuppe og venteboller blir man ikke mett av nei. Dog tilbys det jo stadig ventepølse fra de usingle...
  30. Silfen Silfen 20:56 13/04/15
    Jeg har puttet sammen litt forskjellig, påskeskinke kuttet opp og saus og søtpotet, sopp, bønner, brokkoli, løk, alt sauset sammen.
  31. MissPinky MissPinky 21:43 13/04/15
    det høres ut som rene rama hobbitstuingen! (ser på en uventet reise i bakgrunnen)

    Sant søtpotet er digg?! Jeg lager mos av den sammen med vanlig potet, og ovnsbaker den sammen med andre grønnsaker. :o)
  32. Anne71 Anne71 21:44 13/04/15
    Lista med mat som skal kokkeleres på den nye fancy blir lengre og lenge... Mums! Det tristeste med sånne derre ventepølser er jo at folk tror at det faktisk er mat. Og nøyer seg med det. :P
  33. Silfen Silfen 21:51 13/04/15
    Ja, den er ikke så verst den der søtpoteten. Bake den sammen med de der andre lange rotene som jeg aldri husker hva heter med salt og litt olje er namnam.
  34. Anne71 Anne71 21:56 13/04/15
    Mhm,- sånn lange.... ;) Err`e gulrøtter eller jorskokk eller pastinakk eller eller no anna?
  35. Silfen Silfen 21:59 13/04/15
    De to siste. :D
  36. Anne71 Anne71 22:04 13/04/15
    Going back to my roots! :D Å, som jeg gleder meg til ordentlig middag igjen!
  37. Silfen Silfen 22:05 13/04/15
    Bakte rotgrønnsaker med hjortestek. Nommenom.
  38. Anne71 Anne71 22:10 13/04/15
    Også hjort, da! You tease! Har en hot Blueberry marmelade som passer utrolig godt til vilt! Koker opp blåbær med ferskpresset juice av appelsin, sitron og lime. Og en 1/2 ts chili på slutten. Yummy alert! :D
  39. Silfen Silfen 22:11 13/04/15
    Jeg fikk en rødbetekoktnedsirupsgreie til. Det er nommenom. :D
  40. Anne71 Anne71 22:14 13/04/15
    Det er myyyye som er nommenom! :D
  41. Silfen Silfen 22:17 13/04/15
    Jah. Heldigvis kan jeg ikke lage alt, da hadde jeg blitt feitere.
  42. MissPinky MissPinky 00:32 15/04/15
    ventepølse kan være hovedmåltid det, hvis det får pinnebrød rundt seg. :o)
    Men da snakker vi faktiske vare og ikke den symbolske. Er møkklei av tilbudspølsene fra yngre på gilfjakt, og fra usingle på kynisk elskerinnejakt og bildeløse anonyme wankers. Haff!
    Hvor er BIFFEN min med ALT tilbehøret, og dessert!?
  43. Silfen Silfen 08:21 15/04/15
    Jeg har et par, jeg kan dele. :D
  44. Anne71 Anne71 12:57 15/04/15
    Mhm,- biffeliff! Dèt kan vi like! :D Og dessert og kaffe avec og nattmat+++ ;)

    Flertall, Silfen? :O Raust av deg å dele... ;)
  45. Silfen Silfen 13:56 15/04/15
    Deling er bare bra. Sunt med resirkulering.
  46. MissPinky MissPinky 15:20 15/04/15
    jeg vil ha min egen biff, ikke en ruslebiff, det er jo bare en ventepølse med smaksgaranti... :o(
  47. Silfen Silfen 15:43 15/04/15
    Biffen blir mørere når den har lagt litt lenge.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp