Okt 18

"Alle jenter fantaserer om å bli voldtatt"

10 kommentarer 2017 kl. 09:38 skrevet av MeToo

"Din munn sier nei, men dine øyne sier JA"

 

Tror menn virkelig på dette?

 

Det er et kjeeempesprang mellom fantasi og virkelighet.

Det er mange ting man kan fantasere om og kan leke sammen med en trygg partner, det betyr IKKE at det er noe man på noen måte ønsker å oppleve i virkeligheten.

 

I alle fall gjelder det kvinner.

 

I alle fall meg... 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Dude Dude 11:41 18/10/17
  Tror ikke alle jenter fantaserer om å bli voldtatt, og det samme gjelder for menn, men noen gjør kanskje det. Hvor mange av det i antall av en gruppe på 10, 100, 1000, 10 000 osv av disse er temmelig vanskelig å anslå vil jeg tro. Blant begge kjønn vil tro at denne fantasien forekommer, men som nevnt, uvisst hvor mange i hver sin kjønnsgruppe.

  Det som skremmer meg i sitatet ditt "Din munn sier nei, men dine øyne sier JA", vitner om en person som hverken bruker hørselen eller øynene, og derfor heller ikke hjernen, og den moral som naturlig og automatisk burde kommet fram og tatt over.

  Voldtekt er ikke på noen måte ok. Langt der i fra.
  Voldtekt utføres også av kvinner, på begge kjønn, trolig ikke ikke like stor antall som hos menn, men det er like belastende, lammende, skremmende, negativt og livsforandrende for den som blir utsatt for denne formen for usedvanlig grove overtramp.

  Mine tanker går i dag til deg, og til alle andre som har opplevd denne formen for fornedrende overgrep og livslang tortur.

  I Love You
  &
  ME TOO

  Peace & Love
 2. Sverre Sverre 16:01 18/10/17
  At vi i 2017 skriver om dette viser hvor stort problemet er. Tragisk, men sant.

  Selvsagt skal vi alle få ha våre fantasier på samme måte som vi alle må forstå at den minste form for tvang (uansett på hvilken måte, av hvilket kjønn) så skal det ikke skje.

  Jeg tror at det er kjempestore mørketall for overgrep hvor tvangen "bare" har vært verbal. Kanskje den mest krevende formen for overgrep, fordi da kan ofret også sitte igjen med en stor posjon selvbebreidelse.

  Uansett tenker jeg at vi menn har et støre ansvar for at overgrep ikke skjer. Statestikken viser det.
 3. Migselv Migselv 12:59 21/10/17
  Jeg tror ingen drømmer om å bli voldtatt irl. Men kanskje de drømmer om playrape? Stor stor forskjell: det ene er med samtykke, det andre uten.
 4. Plankebyen Plankebyen 13:18 21/10/17
 5. Monterey67 Monterey67 17:54 25/10/17
  Jeg tror absolutt ingen ønsker å bli det men for de som dessverre
  Blir rammet(kvinner som menn),så kan de i framtiden oppleve å bli
  Nedprioritert i forhold til F.eks drap.
  Dette ser man nå i dag i Bl.a Sverige.
 6. dgsgsgs 02:04 25/11/17
  1234
 7. OsamaFetLaden OsamaFetLaden 18:02 25/11/17
  "Jeg tror ingen drømmer om å bli voldtatt irl. Men kanskje de drømmer om playrape? Stor stor forskjell: det ene er med samtykke, det andre uten."

  Herregud.
 8. Wolferina 10:02 16/01/18
  Enig med Migselv sitt svar her.
 9. Fredddyfe Fredddyfe 03:57 11/11/18
  Husker ikke hva filmen heter. Men er en svart komedie som tar NB opp akkurat den fantasien der. Hun klagde hver gang på at det ikke var ekte nok. Så et par mndr senere etter hun klagde på at mannen hadde finlandshette og lot som han brøyt seg inn. Tror du faktisk som førstegangs seer av filmen at hun blir voldtatt. Mannen hennes blir brutalt slått ned i kjelleren på parkeringshuset hun hyler å gråter mens hun blir tvunget til å lene seg over bilen alle tre skal ta henne etter tur. Så mens hun er kjent over bilen kvikner mannen hennes til betaler den og tar over plassen til han hun tror skal voldta henne først. Men da må mannen stoppere for hun bryter totalt sammen. Så poenget er at det er nok svært få om noen. Som faktisk vil bli voldtatt. Men sikkert mange som har den fantasien
 10. Fredddyfe Fredddyfe 04:12 11/11/18
  Noen skriver over at voldtekt er nedprioritert av politiet. Det tror jeg er delvis riktig. Grov voldtekt med tvang og misshandling er prioritert. Men de fleste voldtekter hvor du ennten kjenner personen eller har klina flørta på fylla blir henlagt. Har kompis i politiet
  Viktigste her er oppdragelse. For de fleste, blir da jeg var yngre dette her da. Så lar du henta du klina og tafsa på på byen la være hvis hun er for full eller sovner. Noen følger dessverre ikke den regelen. En kollega satt det litt på spissen. Jeg har en sønn på to år. Han to døtre. Min jobb er å sørge for at døtrene mine ikke blir strippere eller horer. Din jobb er å sørge for at sønnen din ikke blir voldtektsmann. Jeg måtte få tak i blader eller sitte i 3 min for å vete på at bildet av den toppløse dama ble lastet ned. Og det kosta dvinmye. Etter hvert fikk jeg nesten sjokk over alt som finnes på nett. Men da var jeg 18/9 år. Jeg tror ikke vi helt enda aner konsekvensene av at man fra midten av barneskolen ofte blir eksponert for ekstrem hard porno og du har rusdelåteg som oppfordrer til å suge gutta på dansegulvet det er lov å være hire osv osv. Jeg er ikke rette person til å moralisere over andres livsstil. Men 14 til ihvertfall 18 åringer egentlig helt opp til 20 er ikke alltid i stand til å ta de valgene de egentlig vil. Og for han russegutten songar gode karakterer å hele familien elsker kan havne i en voldtektssak fordi dama sov og husket Ingenting og han så ikke hva han gjorde galt da hunku. Et par timer tidligere tok han på tissen på dansegulvet og viste puppene sine. Selvfølgelig begikk han et overgrep. Men jeg tror det er mange saker hvor begge parter er offer.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp