Mai 29

BBQ

17 kommentarer 2013 kl. 23:43 skrevet av Heidu

Så no som sommer har komme, er det noen som har no gode BBQ oppskrifter da som dem tørr å dele.

Sauser feks?

Sjøl så har æ en BBQ saus æ synes e go da

Som består av ketchup, løk, selleri, salt pepper, sukker å en desh jack daniels. 

Permanent lenke

Kommentarer:

  1. Heidu Heidu 23:44 29/05/13
    Å glømte av hvitløk ;)
  2. bavijanen 08:09 30/05/13
    Pepper og gjerne litt hvitløksmør kombinert med en saftig ku indrefilet gjør susen. Holder meg til det enkleste er ofte det beste prinsippet,,,vil jo beholde litt av kjøtt smaken.
  3. MissPinky MissPinky 14:44 30/05/13
    maiskolbe med olje, salt og pepper - nam! Da trenger jeg nesten ikke mer grillmat. :o)
  4. OsamaFetLaden OsamaFetLaden 14:50 30/05/13
    Vil slå et slag for den britiske gourmetmatprodusenten Stokes. Vanlig ketchup er junk food---Stokes' ketchup er ungdomskilden. Jeg spiser sitron- og sennepsmajonesen deres hver dag, og i dag skal jeg prøve grillsausen de lager.

    Et tips til: La kjøttet få en hvilepause en fem minutters tid et sted /underveis/ i steikinga, i tillegg til den obilgatorisk hvilen etter steiking. Da blir det alltid mørt.
  5. tiger63 tiger63 19:01 30/05/13
    For flere år siden fant jeg en oppskrift i et ukeblad som jeg synes er veldig god til grillet kjøtt.

    Rasp et Granny Smith eple. Bland rømme eller Creme Fraiche, karri, salt og pepper, Bland i eple. Veldig frisk og goooooood :-)
  6. Tyra 22:15 30/05/13
    Jeg gidder ikke grille alene :-)
  7. biggirl37 biggirl37 22:46 30/05/13
    Noe som blir veldig godt er å tre en hel kylling over en ølboks og på grillen, blir utrulig saftig!
  8. Heidu Heidu 01:51 31/05/13
    Biggirl det e planen te neste grilling, har sjett det mange ganger men aldri prøvd det.
  9. Heidu Heidu 01:53 31/05/13
    Bavian ja biffer å sånd blir bare lett krydra eller penslet med feks grovsennep,
    men spareribs dem synes æ fortjene en go BBQ saus,
    æ koke gjerne spareribs dagen før grilling for da bli dem utrolig mør.
  10. biggirl37 biggirl37 07:39 31/05/13
    Det blir utrulig saftig. Jeg brukte et ganske mørkt øl og franske krydder til kyllingen og litt olje. Men her er det vel bare fantasien som stopper.....:)
  11. OsamaFetLaden OsamaFetLaden 13:29 31/05/13
    Jmf ølbokstrikset, hva gjør man med skinnet på kyllingen? Har hørt om denne framgangsmåten før, men syntes det hørtes rart ut å steke 'stående' kylling kun med undervarme.
  12. Heidu Heidu 15:17 31/05/13
  13. biggirl37 biggirl37 17:47 31/05/13
    Jeg bruker gassgrill og griller på ca 175 grader i 1,5-2 timer.... Blir fint skinn på den :)
  14. Tussilago 19:16 31/05/13
    Til Osama

    Lokk må til


    Pulled pork:
    Jeg kjøper svinenakke, rubber den med tørr sennep, chili, brunsukker og spisskummen.

    Lar kjøttet ligge på svak varme i laaaaaang tid 5-8 timer, før jeg piller det i biter, og blander det med bbw saus.

    Serveres i rundstykke med coleslaw...

  15. Anne71 Anne71 20:18 31/05/13
    BBW saus, Tussilago? Hehe.... Noen feiltastinger er artigere enn andre. :P

    Jeg lager min egen Rub,- tørrmarineringskrydder. Synes også tilbehør som chilimarmelade, tomatgele, BBQsaus med blåbær (himmelsk ved siden av lam- eller viltkjøtt) og aprikoschutney med chili (til kylling/svin) setter en ekstra spiss på grillingsen. Det er også godt å grille frukt til dessert. Foodgasmic sammen med hjemmelaget vaniljeis og sjokoladebalsamico! 8o))
  16. MissPiggy78 01:03 01/06/13
    Klin sammen en røre av løk, hvitløk, øl, soyasaus, appelsinsaft, olje, dijon sennep, fersk chilli og det tørre krydderet en måtte behage. Anbefaler kanskje litt sukker, men som sagt det kommer an på hva man velger å benytte av ingredienser - min regel er at man tager det man haver og føler seg frem, enkelt og greit... ;))

    Dette blir utmerket til alt av kjøtt siden man kan fint kan mikse og trikse med det krydderet en måtte ønske å bruke.
  17. Tussilago 12:34 02/06/13
    Heter da bbw-saus gjør det ikke... Ler hysterisk....
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp