Jan 22

tro, håp og nye venner...

5 kommentarer 2015 kl. 04:57 skrevet av HVALP44

Min sjele venn/beste venn/her?

Etter et vondt farvel noen få år tilbake ville jeg ikke mere. bedre å være aleine, enn å bli lurt rundt av folk som tydeligvis har erfaring fra før? Så som fuglen Phonix, er jeg tilbake med nytt håp, fornyet tro på ekte kjærlighet finnes for alle som vil, og legger likegodt ut alt fra første forsøk, her skal folk få vite alt noen nnoen sinne skulle ønske å vite om okken som helst!

Jeg er 100% ærlig om mitt liv, hvordan jeg er og hva jeg drømmer om. Er voksen nok til å spille med åpne kort, for alle som vil se. Har ingen grunn til å juge, legge på, trekke i fra, eller kjøpe meg et liv?

 Jeg var musikker og komponist før jeg forsto det egentlig, og rikdom fant jeg blandt hva jeg lagde, folk jeg ble venner med, og samarbeid som fremdeles fungerer, over 40 år senere. Musikk er helse, humør og noe alltid å gjøre, og min beste hobby ha ha.

 Jeg drømmer om henne som er bestemt, stolt av sine former, og kiloene hun har. Glad i sine ideer, famile og barn om hun har, og sier klart ifra, om noe skurrer, eller bare blir for dumt. Hun vil ha ømhet, som hun deler, romantiske overaskelser, og sex når og hvor ofte hun ønsker, og er glad og snill. Ei jeg støtter opp om, uannsett, hvorhen og uten grunn. Ei som får gå hvor hen hun vil, så lenge hun har lyst. Som vet jeg vil vente, til hun er tilbake, og lage selskap og mat og vin.

Sammen kan vi alt, løse problemer som andre ville forlatt, og tro på hverandre, og det livet vi i fellesskap har skapt. Livet er ingen hemlighet, magi eller religion. Kjærlighet er felleskapet, troen på hverandre, og ordene vi bruker for å vise alt vi sier mener vi.

 

Ta kontakt om du vil vite mer, tørre å tro på ære og lyst. Og aldri behøve å være redd for hva du gjerne vi si som det er. Jeg håper og tror på deg, som jeg håper at du skal tro på meg, sammen kan vi alt, og resten tar vi som det kommer, når det er der, er også vi forbredt.

Håper du ser hva og hvordan jeg ser ut og er, jeg er så enkel som jeg ser ut, og like trofast som et fjell. jeg ønsker bare min kvinne, og ingen andre sees, høres eller ønskes.

 

Peace, love and eternal respect! 

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. MissPinky MissPinky 00:13 08/02/15
  lykke til med håpet og drømmene, fint å se at noen våger å legge dem fram... :o)
 2. HVALP44 HVALP44 02:51 20/03/15

  Hvordan jeg skremte en kvinne til å rømme pga min kjærlighet til kvinnen jeg håper å finne, elske trofast og kjærlig, og gjøre henne alt mitt beste resten av mitt liv?

  enkelt og lett, les og lær!

  Beklager en siste gang, anonyme kvinne, ikke for hva jeg skrev i mitt lange brev, sorry, for at jeg ba om unnskyld for å kunne elske et menneske jeg kjenner gjennom lang tids kjennskap, forelskelse og ekte kjærlighet ble født av to like mennesker? Det skremte deg? Hvorfor? Ha i all verden er galt med å elske en person?

  langt brev? sorry, mente virkelig ikke å fortelle deg at jeg vokste opp med the beatls og Deep Purple, sorry.

  Hvem, eller hva er du? Du ber meg om å lese mellom linjene, og ikke la et røft utseende skremme meg? hvordan? jeg aner da virkelig ikke hva du ser ut om i det hele tatt?
  Jeg føler meg rett og slett forvirret og helt uten anelse om hvorfor?

  Om en mann etter nesten fem år finner et så kjempe positivt brev, og neste enda mer med direkte oppfordring til å si alt som det er, ikke kan føle glede og tro på kjærlighet? Er du sadist eller hva er du ute etter?

  I mine snart 54 år, har jeg kun elsket 4 jenter/kvinner. Ekte, ærlig og dypt. Er det skremmende å ha omsorg og så dyp kjærlighet til hun du elsker at det ikke kan sies? Hvem gjemmer seg bak din redsel for å være deg selv? Jeg ga deg min personlig mail i ærlig tro på hva du la opp til, ten noen som helst plan for så å skulle skremme deg? Med kjærlighet og musikk? Virkelig?

  Skulle jeg bli redd siden du står opp og lager lunch til din sønn? nei, jeg syntes det er herlig, flott og viser deg som et menneske som elsker din sønn, som alle burde gjøre også.

  Jeg er skuffet, tråkket på, tygd og spyttet ut som en brukt kulegummi, med et grunnlag begrunnet av mitt lange brev? Skal da huske på det fremover, hysj, vær lik ale som en, ikke gi bort personlige og ærlige opplysninger om liv og være, eller følelser og behov. takk for det.

  Hade bra anonyme menneske uten hjerte eller sjel, håper din neste er like kald og anonym som hva du er. Like leker best, og vi ville dødt av kulde en varm sommerdag uten å vite noe som helst om andre enn oss selv. Heldigvis er jeg ikke sånn.

  Farvel, og ikke skriv mer om noe som helst til meg, min mail adresse eller engang tenk min veg. Hurra for kjærligheten som jeg vet er der, om du engang forstår å være ærlig betyr å dele, kanskje du får en bedre sjanse, det trenger du virkelig.

  I morgen har ger fødselsdag, får venner og kake, glede og kjærlighet i massevis av mennesker som tør å være seg selv, like meg som den jeg er, og glede oss sammen over livet vi er så heldige å ha....., lev vel
 3. Silfen Silfen 09:47 20/03/15
  Tydeligvis er troll.
 4. Anonym Anonym 10:33 20/03/15
  Det kan være fint med en mann som tilsynelatende(?) er så åpen og kjærlig.
  Men positiv er du vel ikke når du stempler denne kvinnen som kald og anonym og uten hjerte og sjel, fordi hun ble ble skremt av din overveldende åpenhet og intensitet.
  Hvis hun har barn har hun allerede mye kjærlighet og mye å beskytte.

  Du burde være gammel nok til å ha utviklet litt forståelse for andre.
  Hva med å respektere KVINNENS følelser og roe ned litt på kjærlighetsflommen for tidlig. Skjønner godt hun ble skremt jeg, for mye av det gode på et så tidlig stadie kan man lett forestille seg vil føre til besøksforbud.
 5. HVALP44 HVALP44 07:33 22/03/15
  Javel, respekter deg og innrømmer jeg tråkket rett i baret der. Svært dumt å skrive noe som helst, og enda verre legge alt ut mens man er såret og har oppførsel som en guttunge i trassalderen. Sikkert nesten like dumt å fortsette, isteden for å stryke tabben ut også, men på den annen side, det er i liv og røre. Mer enn hva det har vært her før, og jeg vil presisere. Hun ba om ærlighet, snakke rett ut, tørre være seg selv uten å la sensur fjerne egne tanker og ord. Jeg er kreativ, og ikke redd for å bruke store ord, vise hva jeg mener, og skrev da også generelt, og ikke direkte om henne. Jeg vet jo ingenting, annet enn hennes reaksjon på min profil, beskrevet som fineste hun noensinne hadde lest. Videre i neste videre fortelle meg å skrive mer om alt? Hva jeg så gjorde. Men absolutt innenfor trygge former og langt fra vulgært eller erotisk.
  Kun romantiske drømmer, serenader for kjære og trofast lykke i maleriske ord, men ingen personlige hint eller frieri. Ingen kan bli redd eller begynne å frykte noen som skriver så fra 1950 tallet, og langt føre noen hippier og deres frie seksuelle fordervelse kunne komme for å ødelegge den uskyldigheten jeg pakket absolutt alt inn i. Jeg vet fremdeles ikke hvordan hun ser ut engang, eller hennes navn, eller noe som helst. Så derfor lar jeg det stå, å håper hun kanskje vil lese mine ord, forstå hennes reaksjon var dum, og i neste mulige valg kan redde den neste ridder som vil be om hennes ja. Å jo, jeg er romantisk så det holder, men har da ære og respekt for at en kaptein synker med skipet, og ikke går i noen livbåt om det stormer opp til orkan! Jeg påstår mine ord var stolte, edle og vakreste roser, men gitt til en kvinne som ikke kunne se hvor friske, standhaftige og røde de rosene var, carpe diem, og farvel mon ami ...
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp