Feb 14

Hvor er de som skulle skrive hvis...?

380 kommentarer 2010 kl. 16:55 skrevet av Fruppa

Har hatt profil her inne ganske så lenge og har i perioder moret meg over å skrive og kommentere i blogger.

Det er ikke alltid enkelt å "lese" det som er skrevet for hverken tonefall eller en latter kommer  riktig fram i det skrevne ord. Det var en lang periode her inne at flere skrev at pga Freyja og meg selv ville folk ikke skrive blogger her i redsel for å få et spark bak eller noe. .. Det var faktisk en håndfull mennesker her inne som påsto at de fikk mail av folk som takket de for at de turte å si oss i mot eller gud vet hva og som skrev at de ikke turte å skrive, men jeg har skrevet minimalt de siste månedene og Freyja er borte så hvor er alle disse stakkars menneskene som pga redsel og dårlig selvtillit ikke turte å skrive ..

Var det egentlig ikke vi som var problemet , men dere selv ,eller er det som jeg trodde at noen her inne er så full av løgn og bare skrev tull for å "mobbe" de som turte.. ?

Meningen med denne bloggen er egentlig ingenting , men jeg ler for meg selv når jeg leser at folk savner kveruleringen og noen av disse folkene er de samme som har skreket over seg om mobbing, bedritne blogger osv osv..

Hva vil dere ha egentlig ?  Minner meg om trassige barn som ønsker seg akkurat det som ikke blir servert, men når det kommer på bordet vil de ikke ha det allikevel.

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Bean 18:20 14/02/10
  Du var vel egentlig ikke i tvil om dette? Moro med folk som skaper liv og ikke tar ting for høytidelig :-)
 2. KingKonge KingKonge 19:36 14/02/10
  Det vil alltid finnes uromomenter, når man "kvittet" seg med en, og andre velger å holde seg i ro, så kommer jo andre kranglefanter...............Derfor, blogg den som vil. Her inne blir det sladder, intriger og bråk uansett!
 3. MissPinky MissPinky 19:42 14/02/10
  alle kan SI de kjenner kongen - eller SI de snakker for "mange andre som ikke våger å yttre seg"....
 4. electra60 19:52 14/02/10
  med freyja borte og fruppa mindre aktiv enn før er det blitt for tamt her inne.. noen folk klager og syter uansett.. de har ikke mer å engasjere seg i i de tomme livene sine..
 5. sn0ker 19:56 14/02/10
  Kan jo tenkes at dere Bloggherskerinner brukes som grunn for å ikke tørre å skrive i blogg i det hele tatt, og at de som skyldte på dere ikke behersker bloggmediet uansett. Ergo, de skriver ikke nå som dere har lagt inn årene heller....

  Folk som følte seg 'sååå truffet' av å bli rævkjørt av dere, er det like greit at holder seg unna.
  De krysser sikkert gata om de møter en pus på fortauet også.


  Mine 5 kroner i kveld :)

 6. Bean 20:15 14/02/10
  Jeg synes det innlegget fra Sn0ker var verdt mer enn en femmer.
 7. Shagma 20:29 14/02/10
  Nå har jeg ikke lest alle bloggene her inne da, men har ikke registrert det du sier..
  Er det mange her inne som har uttalt at de savner kvervulering altså...?
 8. Bean 20:33 14/02/10
  Shagma, ta en titt på de mest kommenterte bloggene og det er ganske greit å se hvem som skapte engasjement og liv her.
 9. Shagma 20:36 14/02/10
  Jeg er med på den, men er det mange som har SAGT at de savner kvervuleringen? eller er det bare en antagelse av fruppa?
 10. electra60 20:39 14/02/10
  savner heftige og hete diskusjoner ja..skaper litt action her inne det..
 11. electra60 20:41 14/02/10
  men disse personene vi savner ga jo ikke bare det, men mye annet også.. ekstremt bra humor f eks.. og masse interessante tema, tull, tøys og tøseprat..
 12. Bjarthe 20:49 14/02/10
  De som savner "action" (som de kaller det), kan vel lage det selv vel ...
 13. Bean 20:49 14/02/10
  Jepp. En av de vi snakker om fikk jo en "kom tilbake" tråd med 122 støtte-erklæringer..

  Men jeg merket meg at i avskjedssalutten fra fruktbarhetsgudinnen så ønsket hun oss en fin vår med masse klamydia. Kanskje hun kommer tilbake til sommeren når tabelettkuren begynner å virke?? :-)
 14. Tine 21:09 14/02/10
  Sn0ker: Må henge meg på den, godt skrevet.

  Det merkelige var jo at de som var mest hårsåre var stadig i selvforsvar for det minste og svarte andre på en meget ufin og lite saklig måte. Savner den "gamle" bloggergjengen, og utløp for moderat aggresjon er bare sunt!
 15. slmann slmann 21:21 14/02/10
  Fruppa da! Du har vel ikke vært slem. Jeg vil heller si at du har forsvart andre. Har noen "kødda" med deg har du "kødda" igjen. Greit med litt rett ut her da! :-)
 16. BigBear BigBear 23:13 14/02/10
  Det vil alltid være lettere å klage enn å gjøre noe bra selv. Så Freyja har flyttet ut herfra? Kommer til å savne henne!
 17. Bjarthe 23:46 14/02/10
  Håper de mest actionsøkende og datakyndige ser markedspotensialet her ...
 18. Vanilje 00:29 15/02/10
  Jeg tror nok de fleste har sagt i fra, fra tid til annen, når folk går over streken. Om man da mottar personangrep, så blir det lite hyggelig! Og en del har da vett på å la være å skrive mer. Noen har det ikke (Jfr meg selv for eks) Og enda mindre hyggelig om man da blir angrepet i alle blogger av samme gjengen som skravler på msn og treff. At noen er mer utspekulerte og ondskapsfulle enn en del legger merke til, har vist meg mye.

  At du vrir det psykologisk til din fordel i et sånt innlegg, er heller ikke akkurat uventet nå. Du setter "dere" som om dere er offrene dere har bedrevet ondskap mot på en sjofel, utspekulert og ondskapsfull måte. VI og DERE? Jeg ler...egentlig ingen mening med bloggen....trassige barn...Metoden du bruker, er vel kjent.
  Ja, det også forteller en del.
  Og alle tøffler, blir jeg kvalm av. Pjuk!


 19. electra60 00:33 15/02/10
  ikke glem meg da vanilje.. rævsleikeren til Freyja som du så fint sa :)
 20. sunflower 00:40 15/02/10
  Vanilje: du er like ille selv.. du har bare ikke selvinnsikt nok til å se det, rett og slett... Offerrollen kunne vel kanskje du skrevet en blogg om istedet? siden du ofte skildrer deg selv i en... våkn opp...

  å by the way : alle selvhøytidelige, "liksom moralske-jeg er bedre enn alle andre" kvinnfolk.. de blir jeg kvalm av.. Pjuk.
 21. Vanilje 00:54 15/02/10
  elektra: Neida, skal ikke glemme deg. Du har jo sagt jeg ikke skal kommentere dine innlegg og at jeg blander meg inn i andres blogger, om jeg skriver i en blogg. Kan man skrive i en blogg, så er den altså åpen for alle. ;) Hvem du tror du er, vet nå bare du. Du iler til hver gang du kan slenge dritt. Sånt blir det vel morro av for deg og andre som er som deg.

  Sun: Det er faktisk langt mer urett, ondskap osv når det er fler mot en. Slik du, electra, Fruppa og Freyja blandt annet har bedrevet her. At du synes jeg fremstår som liksom bedre enn alle andre, har jeg hørt du har sagt sånn ca tusen ganger. Skal si du er bitter fordi jeg sa at jeg synes man burde tenke seg om, før man legger ut strippebilder på nett. Du må ha følt deg fryktelig truffet, antar jeg.

  Ikke uventet at dere begge spratt frem med de samme gamle oppstøtene nå. Hakk i plata kanskje. hm.
  Hadde dere ikke kunnet være så ufyselige og så personangripende til tider, hadde dere nesten vært litt søte.
 22. Vanilje 00:58 15/02/10
  Men nå har jeg fått sagt min mening, og det var det jeg øsnklet. Ikke å gjenta den kjedsommelige liksom morroa med dere. Jeg blir uansett veldig lite å se fremmover her. Så for meg så er det ett fett hva som skjer her. Lek dere å hold på. TIl slutt blir vel da frodig uansett en dårlig reklame for feite kvinner. Bittre, sinte, sexfikserte og desperate kvinner, som snurrer tøffler rundt lillefingren. Tøffler som er sjeleglad for den liksom oppmerksomheten de får og som tror det skal bli noe på dem. Oi, nå så jeg inn i fremtiden....håper det ikke blir slik her. hoho!
 23. Vanilje 01:01 15/02/10
  Og om noen virkelig tror på at noen som har bodd her inne i årevis bare forsvinner eller er langt mindre her inne, burde dem tenke litt når de ser nye nick og spesielt dem som er rasende flinke på å skrive i blogger med det samme de har registrert seg. ;)
 24. sunflower 01:02 15/02/10
  Sun: Det er faktisk langt mer urett, ondskap osv når det er fler mot en. Slik du, electra, Fruppa og Freyja blandt annet har bedrevet her. At du synes jeg fremstår som liksom bedre enn alle andre, har jeg hørt du har sagt sånn ca tusen ganger. Skal si du er bitter fordi jeg sa at jeg synes man burde tenke seg om, før man legger ut strippebilder på nett. Du må ha følt deg fryktelig truffet, antar jeg.

  så du mener det var slik du la det frem da? ja selvfølgelig.. så var jeg den slemme igjen, for du var jo bare hyggelig du, i den bemerkningen... det var ikke slik du la det frem Vanilje, så get over yourself.. dessuten var det i ca 3 minutter noe slikt lå fremme, å denne diskusjonen har vi hatt før.. at du har laget et scenario oppi hodet ditt at det er deg i mot røkla, den må du nesten stå for selv.. men du er flink til å fortelle det som om du er den uskyldige og i undertall som blir herset så med av bøller... å det bildet skal du få lov til å male videre :) for folk som leser blogger her inne, begynner å kjenne deg.. du legger så opp til slike situasjoner, og ønsker å fortelle alle hvor slemme noen er med deg, stakkar.. som er helt aleine, å aldri går til personangrep, og er politisk korrekt i hver en blogg.. for noe møl, Vanilje..
 25. sunflower 01:05 15/02/10
  Vel, it takes one to know one Vanilje :) trenger ikke snurre noen tøfler rundt lillefingeren jeg..jeg har en kjæreste som jeg er ganske så fornøyd med...:)
 26. OleIvars 02:39 15/02/10
  Nå var det like før jeg hadde psyka meg nok opp til å blogge litt, men der var hun livsfarlige fruppa igjen.
 27. Vanilje 09:57 15/02/10
  Sun: Det er nå ikke jeg som hele vegen spyr opp sure oppstøt hver gang du eller electra skriver i blogger. Jeg kommer med meninger om saker, dere oftest med personangrep. Det er en vesentlig forskjell. Du og en annen tolket det jeg sa helt fritt, og dere tok det også som en selvfølge at det var rettet mot dere. Retter jeg noe mot enkeltpersoner, så skriver jeg nicket forran. Det er faktisk mer enn andre våger å gjøre jeg inni mellom. Men det er nå en helt annen sak. Etter jeg kommenterte den bloggen dere mente var privat på generellt grunnlag etter å ha sett stripping av våte pupper i dusjen og andre ville "høyne" det bildet, serverte dere sure oppstøt og gikk til personangrep så fort dere kunne. Samt fryktelig barnlig oppførsel av ei annen, dere ivrig hang dere med på.

  Fruppa: Jeg bedriver ikke msn sladdring og har ingen gjengmentalitet. Frodig er for meg en plass for enkeltindivider som vil bruke nettstedet for hyggelig "samvære" og også gjerne ha debatter osv i blogger. For meg så er det ikke " oss og dere", da jeg synes slikt er tåplig. Jeg slutter heller ikke å si mine meninger, og prøver så godt jeg kan å skille personer og saker. Og jeg er veldig glad for at jeg ikke innehar en bitterhet som en del andre her tydeligvis besitter. Om folk føler jeg går til personangrep, når jeg sier mine meninger i saker, er deres problem. Går personer til personangrep ut i fra meninger jeg har i saker, må dem regne med at det har ukoselige følger som oftest.

  Og dette med å bedrive "artigheter" på andres bekostning, er for meg uforståelig at noen gidder å bedrive. Jeg har heldigvis hele vegen skillt sak og person. Og har ingen ting i mot noen her inne. Unntaket er når dem går over streken av snoking i private saker. Og med viten og vilje vil være ond. Alle har en grense. Også jeg.
 28. AbdulW 10:34 15/02/10
  Til Vanilje

  http://www.youtube.com/watch?v=SwxDhcOw-n0
 29. AbdulW 10:35 15/02/10

 30. AbdulW 10:35 15/02/10
  No more
  The crap rolls out your mouth again
  Haven't changed, your brain is still gelatin
  Little whispers circle around your head
  Why don't you worry about yourself instead?

  Who are you? Where ya been? Where ya from?
  Gossip burning on the tip of your tongue
  You lie so much you believe yourself
  Judge not lest ye be judged yourself

  Holier than thou
  You are
  Holier than thou
  You are

  You know not

  Before you judge me, take a look at you
  Can't you find something better to do?
  Point the finger, slow to understand
  Arrogance and ignorance go hand in hand

  It's not who you are, it's who you know
  Others' lives are the basis of your own
  Burn your bridges and build them back with wealth
  Judge not lest ye be judged yourself

  Holier than thou
  You are
  Holier than thou
  You are

  You know not

  Who the hell are you?
 31. Gullheksa 10:48 15/02/10
  Det er ikke noe å krangle om... begynn å sloss... hæhæ;)
 32. Vanilje 11:55 15/02/10
  LOL!
 33. Vanilje 12:05 15/02/10
  Og for å vise hvor iherdig enkelte jobber med å lage kvalme her, så kan jeg fortelle at jeg var gift i nesten 12 år og sammen i nesten 16 år, med en som ikke har peiling på pc. Hans navn er altså AbdulW.
 34. Vanilje 12:08 15/02/10
  Og at personen som har nick som AbdulW her inne, er et kvinnemenneske.
 35. AbdulW 12:14 15/02/10
  Jei har mer baller enn deg i alle fall, jeg står gjerne for at jeg er fake. Men jei er mann, vil du se? ;)))))
 36. Vanilje 12:19 15/02/10
  Jada, jeg VET du ser ut som en mann. Og jeg VET du har født barn.
 37. AbdulW 12:22 15/02/10
  LOL! SÅ muslimsk er jeg IKKE !
 38. slmann slmann 12:37 15/02/10
  Vanilje, jeg syns du skal trekke pusten dypt nå. Det har stått mye rart i bloggene. Det har hent at jeg har gått over streken noen ganger og, jeg har vært så dum å latt meg provosere.
  Men jeg har ikke lest noen gang at Fruppa og electra har vært onde. Har ikke lest alt av electra, men det jeg har lest har jeg ikke sett ondskap i. Fruppa er frekk i kjeften, men ond. Nei.......
 39. Vanilje 12:44 15/02/10
  slmann: Mange ser ikke lengre enn til sin egen nesetipp. Jeg puster normalt ut og inn, uansett hvor mye enkelte er opphengt i å prøve å provosere meg her. ;) Så du ber kanskje feil person om å trekke pusten. Jeg sysler med mine og mitt i det minste, og er ikke den som søker opp eksmenn til andre medlemmer her inne osv.
 40. AbdulW 12:57 15/02/10

  Vanilje du er så real og uskyldig på overflaten, ondskapsfull kjærring og troll under. Sørglig at du klarer å å lure så mange med din skinnhellighet og sprer dine løgner. Jeg har medynk med dem som er naive nok til å stole på deg !
  Men nå har jeg kastet jeg bort dyrebar tid på et fjols . Takk for meg .
 41. Johanna 12:59 15/02/10

  Fy fan på ren svenska ... Hvis noen har rede på at Vanilje har vært gift med en som heter AbdulW og bruker det mot henne nå gjennom å lage en blogg i hans nav... Noen folk er faktisk bare for illsinte, for meg ter det seg sykt !!! Sykt, sykt, sykt og slike syke burde banne meg ''utskilles'', siden det ikke virker som det er noen redning...
  Usj, skremmende og ekkelt !!!

 42. electra60 13:08 15/02/10
  takk slmann:) nei jeg er ikke ond.. men når noen er slem mot meg så biter jeg igjen ;)

  og vanilje: strippebilder???? hvor får du det fra? du får det til å høres ut som noe langt verre enn det faktisk var.. og hva hadde du inne på vår profil å gjøre så snart du fikk snusen i at noe foregikk? snakk om å være nysgjerrig altså.. og så etterpå komme som en selvforhelliget bedreviter og belære oss som om vi var idioter og ikke voksne kvinner med vett og integritet i behold.. ingen liker slike vanilje.. du har gjort det du kan for å drite oss ut for det vi gjorde og få det til å virker verre enn det var.. derfor driter vi også ut deg for din skinnhellighet.. du er ikke noe bedre enn andre.. du bedriver like mye personangrep som oss.. du har bare ikke selvinnsikt nok til å se det..

  vi er friske damer med selvironi og humor og ja vi biter de slemme og dumme.. bitre??? nei du.. så mye bryr jeg meg ikke at jeg gidder å være bitter.. har ikke noe å være bitter for heller.. har det faktisk utrolig bra:)

  jeg er et romslig menneske som kan godta mye.. er vel derfor jeg har tatt den utdannelsen jeg har gjort også.. og jeg elsker mangfoldighet og utfordringer.. men noe av det jeg misliker aller mest er selvforherligende og skinnhellige personer som du vanilje som aldri kan innrømme det de har gjort.. ikke for seg selv engang.. og det er veeeldig lite sjarmerende!
 43. Tine 13:28 15/02/10
  Slmann: Enig med deg, Electra og Fruppa har aldri vært onde. De kaller en spade for en spade, noe som er mye bedre enn mange av de andre frøknene her inne som ikke eier snev av selvinnsikt og spiller på sin egen uskyldighet så det er helt kvalmt.

  Vanilje: Du skriver *Mange ser ikke lengre enn til sin egen nesetipp. Jeg puster normalt ut og inn, uansett hvor mye enkelte er opphengt i å prøve å provosere meg her. ;) Så du ber kanskje feil person om å trekke pusten. Jeg sysler med mine og mitt i det minste, og er ikke den som søker opp eksmenn til andre medlemmer her inne osv.*

  Ja, ja så var det det med selvinnsikten da?. Du er så selvgod at jeg dessverre ikke kan unngå å reagere når du skriver. For det meste hopper jeg glatt over det du og en person til skriver her inne, men nå leste jeg.

  Du har sannsynligvis rett i at vedkommende som kalte seg AbdulW gjorde dette for å provosere deg siden han slettet seg igjen med en gang, men dette hadde ikke blitt noen sak om du ikke hadde latt deg provosere. I stedet vet hele frodig at du har vært gift med muslimen AbdulW i 12 år?men, *Jeg puster normalt ut og inn, uansett hvor mye enkelte er opphengt i å prøve å provosere meg her.*, så da så?.
 44. sunflower 13:47 15/02/10
  Vanilje: du kommer med så sinnsykt mye piss.. jeg har ALDRI lagt ut nakne pupper rett ut fra dusjen... så slutt å jug!! det var dekket til, å du kom inn i bloggen... du gjorde et stort oppstyr fordi dette var såå upassende allikevel var du innpå hver vår profil å så på dette.. å du klarte å lire ut av deg at jeg ikke var skikket som mor? du aldri bedriver personhets.. ja, særlig... det har du gjort mer enn en gang. men selvfølgelig, du har jo ALLTID gjort det.. når det er noen som er slemme mot deg, og du må forsvare deg. det er jo aldri din skyld..
 45. Johanna 14:05 15/02/10

  Unnskyld meg Tine ,, men kan du utdype dette bedre... Når jeg leser dette, har lest høyt også, så høres det ikke klokt ut på en flekk
  ''Du har sannsynligvis rett i at vedkommende som kalte seg AbdulW gjorde dette for å provosere deg siden han slettet seg igjen med en gang, men dette hadde ikke blitt noen sak om du ikke hadde latt deg provosere. I stedet vet hele frodig at du har vært gift med muslimen AbdulW i 12 år?men,''

 46. electra60 14:09 15/02/10
  saken er vel den at hadde ikke vanilje sagt det selv ville ingen her visst eller tenkt noe over hvem denne abdul var..
  på den måten hun reagerte la hun jo frem hele privatlivet sitt selv på egenhånd..
 47. Johanna 14:14 15/02/10

  jeg lurer på hvor mange normale som klarer å være neutrale når slike ting skjer som at noen ''stjeler'' Vaniljes manns navn og lager blogg og kaller seg som han - 'måten hun reagerte la hun jo frem hele privatlivet sitt selv på egenhånd'' - rar måte å tenke på må jeg si... men det er min mening, muligens det finnes en liten kulturforskjell der på svensker og nordmenn...

 48. electra60 14:22 15/02/10
  i prinsippet er jeg selvfølgelig enig med deg i at slikt er en stor uting Johanna.. men nå er det så mye dritt i denne suppa her likevel at litt dritt til ikke vil gjøre den særlig verre..
 49. electra60 14:26 15/02/10
  vet ikke hva som er verst jeg da av å ta en eksmanns navn å lage en obvious fake profil og det å erklære noen uskikket som mor..? den diskusjonen behøver vi ikke å ta.. men vær ikke så sikker på at vanilje er det offeret hun gjør seg til her Johanna..
 50. Tine 14:30 15/02/10
  Johanna: Mulig du syntes jeg ordla meg rart, men som en utenforstående i Vaniljes liv så var nicket AbdulW et hvilket som helst nick for meg, det var hun selv som blottla livet sitt her, ingen andre.
 51. J 14:31 15/02/10
  Ignorer søppelet. Ingen hadde vist om dette ryktet hvis ikke du hadde bragt det opp i hver eneste blogg Sunflower ;). Hold deg for god til å kommentere Vanilje Electra, hun har gravet sin egen grav veldig lenge...

  Å kjære Johnna;
  SKAL DU KOMMENTERE VÆR JÆVLA BLOGG HER PÅ FRODIG BRGYNN Å LES HVA BLOGGEN HANDLER OM!
 52. Johanna 14:42 15/02/10

  Næmmen nå trur jeg jeg vet hvem du er i alle fall J..... kjenner igjen kommentaren om at jeg skal lese blogg... men når det er sagt... Jeg kommenterte ikke bloggen som sådan uten jeg kommenterte at noen var her og skrev som AbdulA eller hva det var... Ikke en riktigt riktig som har den sortens atferd, det er sykt og slike burde ikke gå løse, i følge min mening... Farlig rett og slett !!!

 53. J 14:46 15/02/10
  Sorry. Jeg ser at Johanna har lagt igjen en kommentar, men jeg orker ikke lese. Kan noen gi meg en kort oversettelse eller et passende sammendrag over vrøvlet. Takk.
 54. MissPinky MissPinky 15:12 15/02/10
  godt det snart er vår så vi kan gå ut å leke. :o)
 55. Vanilje 15:28 15/02/10
  Tine: Det nicket ble opprettet for en god stund siden., At det forsvandt nå, var fordi jeg synes det giukk for langt nå og at det kom tydelig frem at det var en tulleprofil opprettet kun for ondskap. Uansett så er det utrolig mange nye profiler som har fått med seg litt av hvert, enda det har gått lang tid mellom at Fruppa eller Freyja tar opp igjen og igjen gamle saker, for å lage kvalme. Disse nye støttende nickene som jeg aldri har sett før, vet utrolig mye om meg. Snodig. For reelle nye personer, aner ikke noen ting om sakene som har pågått her på Frodig.


  Jeg har ikke peiling på hvem du er, eller J og en del andre som har tedens til å dukke opp, når andre dukker opp via velkjente nick. Et par sitter i alle fall inne med nok så mange profiler.

  electra: "ingen liker slikt" skriver du. Det er jeg enig i. Jeg er sikker på at de fleste heller ikke liker at andre hevder saker om dem, som ikke er tilfelle. Jeg gjør ikke noe verre eller mindre verre, med mine kommentarer. Å ta våte bilder i dusjen med pattene bare, kaller jeg for stripping. Mulig man må strippe mer, for at du skal synes det samme.

  Jeg forholdt meg hele tiden til sak og delte mening, og skrev ikke direkte om nick, før andre tydelig følte at jeg snakket om dem og gikk derfor til personangrep på meg.

  Og skal jeg tolke alt som skjer her inne fra tid til annen, så er det en eller to stk som har det fryktelig artig med alle sine nick og det å lage kvalme på andres bekostning. Detr er usmaklelig og litt psyko, etter min mening. Men skjønner at dem har fler nick. Da slipper dem å vise faktisk hvor mye dem er her inne.

  elektra: Jeg kommer inn hit tilfeldig av og til. Og når og hvorfor jeg kommer inn, er like legalt som hvorfor og nå¨r du kommer inn. Hva jeg gjør her og hva jeg ikke gjør her, samsvarer i alle fall ikke med dine fantasier om hvorfor. Igjenn tolkning og det å prøve å bestemme hvem som skal få skrive hvor osv. Ta deg en bolle!
 56. Vanilje 15:34 15/02/10
  For å snakke fruppespråk. :)

 57. OleIvars 15:42 15/02/10
  Gutter nå tror jeg vi må ta ansvar å se og få pult disse damene litt mer jevnlig,
 58. MissPinky MissPinky 15:44 15/02/10
  jeg krangler også jeg krangler også! *letter på skjørtet og løfter bakfoten*
 59. Vanilje 15:46 15/02/10
  Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig veldig skuffet. :p
 60. Tine 15:49 15/02/10
  Vanilje: Om det var en tulleprofil eller ikke gir jeg egentlig blaffen i, det jeg skal frem til er at det var du selv som blottla livet ditt. Du har en tendens til hele tiden å skylde på alle andre når det er noe. Spiller på din uskyldighet og er mer ondskapsfull til tider enn mange andre til sammen her inne. Meg har du aldri gjort noe, men jeg er så dritt lei av de skinnhellige kommentarene dine. Det er jo kun alle andre det er noe feil med bestandig. Derfor mener jeg du snart bør gå litt i deg selv, ta litt selvkritikk.
 61. OleIvars 15:51 15/02/10
  MissPinky krangler. Det er notert. Jeg lager en liste som jeg sender rundt gutter. Så får vi fordele etterhvert.
 62. OleIvars 15:58 15/02/10
  Men jeg tipper du er søt når du er skuffa også Vanilje.
 63. Vanilje 16:09 15/02/10
  Tine: Nei, jeg har ikke sett deg før heller her inne, og regner med du har vært aktiv når jeg ikke har vært det. Her var altså HL rettet mot meg, enda jeg har vært svært lite her inne den siste tiden, og da får jeg svare. Hva folk gjør med andre ( oppretter nick i blend annet eksmenns navn og søker opp på nett om privat info om folk osv) synes jeg var noe å belyse, for at dem som leser skal skjønne mer av hva som faktisk foregår her. Hvorfor du føler plutselig for å kommentere nå, og ellershar mange meninger om meg osv. synes jeg er rart. Jeg har ikke peil på hvem du er.

  Sun: Hvor i all verden har jeg skrevet at du har gjort det? Igjenn tolker du og tror man snakker om deg. Det er andre enn deg her inne også enn electra!! Djeez!
 64. Vanilje 16:15 15/02/10
  OleIvars: Ja, jeg er som oftest søt og snill. Men urett, ondskap og personangrep, er jeg alergisk mot og gir alergisk reaksjoner. Og jeg synes det var på tide at en mann skjønte hva som trengs, for å få frem go'sidene til damene her igjen. ;) You go man. :))
 65. Tine 16:16 15/02/10
  Vanilje: Jeg har diskutert med deg tidligere, da kalte jeg meg KoseteKvinne, men bilde av meg er det samme. Vel, nå forventer ikke jeg at du har brukt noe tid å titte på et bilde av meg og det er heller ikke det som er saken. Ikke gidder jeg å bruke mer tid på dette nå heller, for jeg skjønner at jeg ikke kommer noe videre her.
  I stedet for å irritere meg over dine kommentarer og dårlige selvinnsikt er det bedre å hoppe lett over dem og heller lese nestemanns kommentar.
 66. Vanilje 16:21 15/02/10
  Tine: det synes jeg var lurt. Når folk bytter nick i hytt og pine, vet jeg ikke hvem de egentlig er, og synes det er vanskelig å forholde meg til dem.

  Fruppa: Altså, jeg kommer ikke til å være her inne så mye fremmover. Når er du ferdig med å lage blogger om meg? Jeg liker å forsvare meg. Og liker ikke det at noen prøver å sværte meg, når jeg ikke er her. Jeg er her av og til. Så vet du det. Men det blir altså ikke ofte. Om jeg brukes for å lage morro her inne, så må jeg beklage at jeg skuffer med mitt fravær fremmover.

  Alt godt til dere alle. Og husk å skille sak og personer. ;)
 67. MissPinky MissPinky 16:29 15/02/10
  menneh, du Vanilje, hvordan klarer du å dra den konklusjonenat denne bloggen handler om deg? *fårvirret*
 68. electra60 16:36 15/02/10
  jaja det er synd profilen er slettet for da måtte du slukt dine egne ord vanilje..
  hvis det der var stripping vanilje da er din verden jaggu rar :P
  og hvor eksakt er det jeg sier at jeg vil bestemme hvem som skal være her og hva de skal skrive??
 69. Bean 16:36 15/02/10
  Facebook gruppe for de som synes bilder pupper freshe fra dusjen dekket bak et håndkle er moralsk forkastelig og at slike kvinnemennesker bør steines ved første anledning? Tror man skal slite med å få mange medlemmer der.

  Istedenfor å krangle med den tiksotropiske sausekvinnen eller hva nå hun heter synes jeg vi skal kjøre ønskereprise på den bloggen istedenfor. Nå har jo elektra skrytt av min nakne rumpe ved kjøkkenbenken så da skal det bare mangle ;-)

  Det vart nå liv her ihvertfall i denne bloggen. Håper Fruppa dukker opp igjen. :-D
 70. OleIvars 16:37 15/02/10
  MissPinky du ER allerede notert.
 71. Shagma 16:41 15/02/10
  Fruppa: har noen sagt at de savner kvervuleringen her inne, eller er det en oppfattning du har?
  Hvordan kan du bygge opp under påstanden din?

  Jeg stiller meg også undrende til at du bruker ordet"vi" i denne sammenhengen ..
  Hvem er vi? Finnes det grupperingen innad i frodig? Isåfall, hvilken gruppering hører du under?

  Du minner meg også litt om et trassig barn, med fremstillingen av "see? I told you so"...
 72. MissPinky MissPinky 16:44 15/02/10
  OleI, juhu!
  *står forventningsfull og stille fremst i køen, truseløs i kort skjørt*
 73. Tine 16:55 15/02/10
  Får jeg være med også....
 74. OleIvars 17:20 15/02/10
  Klart det Tine. Dette er et lavterskeltilbud.
  Og MissPinky, du behøver ikke kle deg ut.
 75. Johanna 17:37 15/02/10

  Javelja, nå er vi kommet ''dit hen'' ...
  og J er her fortsatt...

  ;-)

 76. MissPinky MissPinky 17:56 15/02/10
  OleIvars, er det sånn komsomduerpulings? Selv udusjet i treningstøyet?? Så lettvint a'!
 77. sn0ker 18:32 15/02/10
  Jeg er glad jeg bare er Mann.

  Da hadde jeg enten fått én, eller delt ut en på tygga, og så var saken opp og avgjort...
  Så enkelt kan det gjøres ;)
 78. titter titter 18:49 15/02/10
  Shagma du har vært inne her lenge nok til å vite det er grupperinger her inne, sånn er det å være en del av frodig
 79. electra60 19:09 15/02/10
  eneste grupperingen jeg vet om er disse berømte støttespillerne til enkelte, som aldri uttaler seg :P
 80. Bean 19:12 15/02/10
  Du mener disse som så gjerne vil blogge, men ikke tør fordi de er redde for reaksjonene?

  Sn0ker begynner jeg å få sansen for, på en helt heterofil måte. Godt poeng.
 81. electra60 19:20 15/02/10
  ja nettopp, de som har måttet vike (stakkars) for alle de "slemme bloggbitchene" som har "okkupert" alle bloggene :P
 82. electra60 19:27 15/02/10
  jeg mener hallo?? hvis du VIL blogge men ikke vil ha hun, hun, han og iallefall ikke henne i bloggen din.. blokker dem da vel, så er jo problemet ute av verden..!!! men neida... de holdes i lidende taushet, selv nå.. og ytrer sin støtte og medfølelse til de helligste som utsettes av frodigs urettferdighet.. jeje :)
 83. titter titter 19:30 15/02/10
  Electra hva som er en bloggbitch har med hvilken gruppering du tilhører
 84. Bean 19:30 15/02/10
  Kanskje et grunnkurs i "go get what you want, and forget about being shy" sammen med "ikke ta deg selv så fscukings selvhøytidelig" eller noe slikt er hva som trengs, på flere områder, for denne store og stille majoriteten. Ta kontakt med meg så skal jeg stille som foreleser. :-)
 85. Bean 19:32 15/02/10
  Titter, hvilken gruppering hører jeg til og hvordan ser oversiktskartet ut? Fra mitt synspunkt virker det som om alle som blogger og kommenterer litt her hører til i samme gruppering: De aktive?
 86. electra60 19:33 15/02/10
  tilhører ikke noen gruppering jeg..
 87. sunflower 19:35 15/02/10
  du tilhører gruppen " de med munndiare" :p
 88. Svg Svg 19:36 15/02/10
  Mye plass i min gruppe :P
 89. electra60 19:37 15/02/10
  *fnis* har visst hatt det i dag ja :P
 90. sunflower 19:37 15/02/10
  J: sånn til informasjon.. det var ikke jeg som bragte den hendelsen opp på banen igjen det var Vanilje :)
 91. electra60 19:39 15/02/10
  eller var det bean du mente sun?

  svg: hvilken gruppe er det?
 92. Svg Svg 19:40 15/02/10
  Gruppen av de som ikke er i noen gruppe.
  Jeg er helt alene her foreløpig. :P
 93. titter titter 19:41 15/02/10
  Har en vært på frodig lenge nok finner en fort ut att det sitter en del kvinner med en fortid her inne som kommer frem i blogger til tider.
 94. Bean 19:45 15/02/10
  En "fortid", så spennende. Hva slags fortid da?

  Jeez Louise, la oss sammen rulle litt rundt i søla og se om vi finner noe saftig vi kan irritere oss over og kritisere andre for når vi senere sitter på marmorsøyla vår og leker madonna.
 95. sunflower 19:51 15/02/10
  nei jeg mente deg electra :P munndiare.. du och jag, alfred...
 96. Vanilje 19:54 15/02/10
  Du er ikke alene om å ikke være i no gruppe, Svg. Heldigvis er det fler som klarer å stå på egne ben her inne. :) De aller fleste formoder jeg.
 97. J 20:01 15/02/10
  Yes, Johanna jeg skal være her inne helt frem til du lærer å holde kjeft i blogger som du åpenbart ikke forstår. Altså en veldig lang stund:)

  Beste måten å bli kvitt et rykte på er å tie det ihjel. Ingen hører på en gal kvinnes røst, men det st du bekrefter hva rykter handler om gjør det hele mye mer spennende Sunflower. Ikke verre enn det.
 98. sunflower 20:14 15/02/10
  J: jo jeg ser den.. :) du har rett i det gitt...
 99. J 20:20 15/02/10
  Selvsagt har jeg rett.
 100. J 20:20 15/02/10
  Selvsagt har jeg rett.
 101. J 20:20 15/02/10
  Selvsagt har jeg rett.
 102. J 20:20 15/02/10
  Selvsagt har jeg rett.
 103. Johanna 20:34 15/02/10

  Okay J så du skal bli... deg om det... J er jo et betydelig ''bedre'' nick enn AbdulW for eks.
  Nesten litt sånn ''unoisk'' skrivemåte på deg... Det er innlysende mye vi kan lære av hverandre her inne... ;-)

 104. J 20:55 15/02/10
  Så du skal forstå Johnna; Jag er inte gal, å jag er inte svensk. Så ikke prøv å fornærm meg med sammenligningen av nicket til en vis ex av Vanilje. Jeg har vært her en stund. :)
 105. Johanna 20:58 15/02/10

  Den er grei J... Jeg har nemlig avslørt deg nå ,, var litt i tvil , men... ikke nå lenger !!!
  Jeg sammenlignet deg absolutt ikke med en muslim ,, fortalte bare at av de to nickene det har vært snakk om her idag, som litt dunkle, så er jo J mer neutralt på en måte...
  Jeg trudde for et øyeblikk at du var ei jente... *rister på hodet* over min dumhet ,, men sånn er det nå bare med den saken. 106. Bjarthe 21:06 15/02/10
  Liker igrunnen de to siste avsnitt i åpningsinnlegget bedre og bedre ...
 107. irmajohannaa 22:11 15/02/10
  14:46 15/02/10) av J: Sorry. Jeg ser at Johanna har lagt igjen en kommentar, men jeg orker ikke lese. Kan noen gi meg en kort oversettelse eller et passende sammendrag over vrøvlet. Takk.

  loooooooooooooooooooooooooool :)))))))))))))))))))))))))
 108. Shagma 22:16 15/02/10
  De mest aktive bloggene omhandler som regel om det å blogge, og hvem som har lov å blogge, og hvem som har lov å svare på bloggene.. :D
  Trur jeg skal starte en blogg om de som skriver om bloggene som andre blogger på............................gjesp
 109. titter titter 22:25 15/02/10
  10 points til deg shagma støtter den
 110. Shagma 23:11 15/02/10
  nei, 10 poeng til bloggeiger for denne flotte bloggen som sørget for over 100 kommentarer;) Til tross for at hu selv sier at meningen med bloggen faktisk er ingenting:D
 111. J 23:27 15/02/10
  Orker ikke krangle mer ikveld. Stiller meg bare bak deg til lavterskel tilbudet til OleIvars Johanna. Håndpåleggelse er jo noe vi begge er svært fan av. ;) God Natt
 112. Fruppa Fruppa 02:22 16/02/10
  (16:41 15/02/10) av Shagma:
  Fruppa: har noen sagt at de savner kvervuleringen her inne, eller er det en oppfattning du har?
  Hvordan kan du bygge opp under påstanden din?

  Jeg stiller meg også undrende til at du bruker ordet"vi" i denne sammenhengen ..
  Hvem er vi? Finnes det grupperingen innad i frodig? Isåfall, hvilken gruppering hører du under?

  Du minner meg også litt om et trassig barn, med fremstillingen av "see? I told you so"...


  1. Ja det er flere som har skrevet akkurat det senest Orkide i en blogg samme dag som denne ble laget.
  2. "vi" er i denne sammenheng Freyja som jeg nevner i teksten og meg selv, står det ikke skrevet veldig tydelig egentlig ?
  3. Fint for deg :)
 113. Fruppa Fruppa 02:26 16/02/10
  16:21 15/02/10) av Vanilje

  Fruppa: Altså, jeg kommer ikke til å være her inne så mye fremmover. Når er du ferdig med å lage blogger om meg? Jeg liker å forsvare meg. Og liker ikke det at noen prøver å sværte meg, når jeg ikke er her. Jeg er her av og til. Så vet du det. Men det blir altså ikke ofte. Om jeg brukes for å lage morro her inne, så må jeg beklage at jeg skuffer med mitt fravær fremmover.

  At du forsvinner er ikke et tap så væresgod og takk til deg..

  Du er full av deg selv som vanlig, denne bloggen er ikke til deg( kan ikke se noe sted at du etterlyser kverulering), men at du vari mine tanker en av de patetiske løgnerne, ja det var du. Selvbedrag og løgn går hånd i hånd.
 114. Fruppa Fruppa 02:46 16/02/10
  (00:29 15/02/10) av Vanilje:
  Jeg bedriver ikke msn sladdring og har ingen gjengmentalitet. Frodig er for meg en plass for enkeltindivider som vil bruke nettstedet for hyggelig "samvære" og også gjerne ha debatter osv i blogger. For meg så er det ikke " oss og dere", da jeg synes slikt er tåplig. Jeg slutter heller ikke å si mine meninger, og prøver så godt jeg kan å skille personer og saker. Og jeg er veldig glad for at jeg ikke innehar en bitterhet som en del andre her tydeligvis besitter. Om folk føler jeg går til personangrep, når jeg sier mine meninger i saker, er deres problem. Går personer til personangrep ut i fra meninger jeg har i saker, må dem regne med at det har ukoselige følger som oftest.

  Personlig har jeg ikke msn engang så jeg vet ikke hva du snakket om og hvem som er i gjengen eller ikke vet jeg heller ikke, men det er ikke poenget heller.. Les de siste setningene su selv har skrevet om igjen og se hvor ironisk det er det du skriver.. Du sparker deg selv bak.
  Ang hva din eksmann heter om det er abdul eller turbanjonas er for meg knekkende likgyldig , men det jeg ikke forstår er hvordan noen her inne vet hva din X heter, tviler på at noen vet hva min X heter. Kansje du burde beskylde dine "venner" før du øser ut eder og galle til gud vet hvem.

  Av en eller annen grunn tror du jeg er sur og sint når jeg skriver, men faktisk så er det skjelden jeg har vært sint her inne, den eneste personen som har fått meg skikkelig irritert er deg og jeg har vurdert å sende deg en diplom nettopp for det. Hvorfor du klarer noe andre ikke gjør er at jeg blir en mellomting av irritert, oppgitt,sur og fryktelig lei meg på dine vegne for faktisk så har jeg aldri noen sinne i hele mitt liv sett noen som er så "utenfor" sin egen kropp som du er .. Jeg syns faktisk synd på deg fordi du er blottet for selv det minstr lille snev av selvinnsikt :)

  Hvordan du har klart å vri denne bloggen til å handle om deg, er meg en gåte !
 115. Vanilje 09:50 16/02/10
  Fruppa: Jeg kan ikke se jeg sparker meg selv. Jeg har hele vegen sagt jeg prøver så godt jeg kan å skille person og sak. Og det har kommet tydelig frem at jeg ikke er den som lar være å kommentere, om andre ikke skiller person og sak. For meg, så har det stor betydning at man ikke starter slik, og synes at det å forsvare personkrenkende kommentarer, er å se på som en selvfølge. Også om man ser det blir gjort mot andre, er ikke jeg den som holder kjeft. Liker overhode ikke overtramp hverken av meg selv eller andre. EN vesentlig forskjell det å GÅ til personangrep og det å FORSVARE det.

  Man vet hvem som lager nick her inne, Fruppa. Så akkurat det er ingen vits i å diskutere en gang. Og man vet at det er fler som gjør det.

  Saken er den, at når saker begyner å bli opphetet, så trengs det en som kan være litt ydmyk, for at man kanskje skal få det trivligere i felleskapet. Jeg har fler ganger vært villig til å svelge kameler, for at det skal skje. Men reaksjonen er altså bitterhet og det å fortsette til det kjedsommelige, ved blandt annet ta opp nye blogger som omhandler det samme som før har gjort at det har blitt opphetet her. Så at du liksom ikke vet hva du og en annen med deg starter gang på gang,tror jeg faktisk ikke noe på. Såpass oppegående er dere. Så hva forteller det meg? Jo, at det morer deg eller at du er svært bitter eller bruker nettstedet for å krangle med noen ol. Jeg skjønner like lite din tankegang som du min..

  At du mener å vite noe om hvor stor selvinnsikt jeg har hatt igjennom mitt liv og i det heletatt tror du kan uttale deg om det, viser også at du fremdeles skriver tull og fyrer opp under favorittsvadaen dere stadig vil merke meg med. Eller fortsatt driver med psykospillet ditt ol. Gudene vet hva du og andre får ut av sånt.

  Når man ser hva som skjer her inne, og vet hvem som står bak hva osv. Så vet man det. Om det er msn, sms eller annen måte dere kommuniserer på, så merkes det tydelig. Jeg følger med på hvem som har vært på nettbyprofilen min, hvem jeg har sagt hva til, hva som skjer etter ditt og datt osv osv.

  Du sa selv at jeg var en av dem, som du mente med HL ditt. Og når jeg starter å svare på HL, så skjer det samme som bestandig har skjedd, etter den siste store kranglen og tullet som ble laget her. At du ikke mener noen ting med denne bloggen, er like mye tull som resten av tullet du serverer. Og hele vegen beskriver du andre, for slik du opptrer selv. Og jeg tror du driver på slik med viten og vilje. At det rett og slett morer deg å se alle som går på.

  Og uansett hvor mange ganger dere prøver å gi meg som person dårlig selvinnsikt, bedreviterstemplet, psykiske diagnoser osv. så vil jeg forholde meg til sak og ikke person. Jeg forholder meg til hva som blir gjort her og debatert her. Og jeg utgir hverken psykiske diagnoser eller hyler om hva jeg mener om andre som personer, når vi diskuterer saker. Person og sak er to veldig forskjellige ting. *tesje*

  Og jeg/vi kan gjenta til det kjedsommelige. Men hva er poenget?? Klarer du ikke å svare i blogger til dem du vil henvende deg til i saken der og da og holde deg til saken i stede for person? Hvorfor stadig bringe frem kvalme via egen blogg gang på gang, om sånt ikke bare er for å more deg og å spre ukoseligheter?


 116. MissPinky MissPinky 10:28 16/02/10
  Vanilje... bloggen handler om de mytiske som ikke våget å skrive fordi spesielt Freyja var så skummel, IKKE om deg. Men du var vel en av de som har påstått å ha fått mail fra disse. Og hvor er de nå når Freyja er borte og Fruppa har stilnet? Det var DET bloggen handlet om.
  Det virker som om du tror at det foregår en stor konspirasjon mot deg, og personlig fatter jeg ikke hva du snakker om. Og jeg kjenner Fruppa og den andre personen bloggen FAKTISK handler om, godt nok til å vite at at de ikke ville giddet bedrive det du antyder. Nettby? Hva har det med saken å gjøre?
  Jeg tror det er du som liker å stå midt i en storm i et vannglass mye mer enn Fruppa liker å krangle. For det er jo faktisk du selv som trekker deg selv inn i meningen med denne bloggen. Godt for deg at du har slike ydmyke og edle hensikter og ikke bruker en slik anledning som denne bloggen til å fyre opp noen misstemning med konspirasjonsteorier (jfr.(00:29 15/02/10) av Vanilje:).... og du skriver vel aldri et vondt ord om noen i PM, gjør du vel?

  Vet du, personlig unngår jeg helst å kommentere ting du skriver i diskusjoner, fordi jeg er "redd" for at det skal bli tillagt en annen og for stor betydning, og vridd til noe jeg aldri har ment eller hatt til hensikt å si. Så nå skal jeg gå tilbake til mitt selvpålagte "Sveits" og bare kozemoze....
 117. Fruppa Fruppa 10:37 16/02/10
  Ser hva du skriver, men skjønner ikke hva du er ute etter.. Jeg er ikke på nettby og har aldri vært det heller.
  Hvem er det du beskylder ?
  Kvalme.. Har du lest hva jeg har skrevet i hovedinlegget ? Virker som du leser ting som du selv ønsker og hvordan du tolker ting kan jeg ikke rå med.
  Akkurat som deg skriver jeg det som passer meg, kvalme er ikke direkte orsaken til denne bloggen , kun en etterlysning av alle disse menneskene som lider av angst og som ikke tør skrive fordi at andre muligens kommenterer på en måte de ikke liker. Det er fullt mulig å skrive en blogg og blokkere for de man er bekymret for at skal kommentere.
  Siden du Vanilje utalllige av ganger har skrevet at du er "psykologen" til de sjenerte og nervøse som stadig vekk skriver personlig mail til deg om hvor gjerne de vil skrive med ikke tør så skjønner jeg ikke hvorfor de ikke gjør det !
  Jeg har i flere mnd holdt meg vekk for å se utviklingen i bloggen og jeg kan ikke se noen forskjell om jeg skriver her eller ikke.
  I denne bloggen så er det faktisk du Vanilje som lager dritten ingen andre.
  Du nevner stadig ordet bitter, jeg føler meg vel så langt fra det ordet som mulig, men siden det er et av de ordene du bruker mest her inne så er det muligens noe du sliter med selv og det beklager jeg for det er sikkert vondt for deg. Det nytter ikke å diskutere med deg, du vrir på ting slik det passer deg og hvis du leser alle innleggene dine i denne bloggen så vil du se hvor selvmotsigende du er.
 118. MissPinky MissPinky 10:49 16/02/10
  bare for å ha det sagt, jeg har ikke snakket med Fruppa på flere dager, og slett ikke om denne bloggen. Så at kommentarene våre her og nå samsvarer er faktisk en tilfeldighet og ikke en konspirasjon! ;o)
 119. djan 10:52 16/02/10
  Konspirasjonsteorier er alltid populære :)
 120. Johanna 12:15 16/02/10

  jeg fikk bare så veldig lyst å komme med en komm. her og nå ... mulig jeg angrer meg bittert etterpå jeg har sendt og önsker at jeg hadde bitit tungen av meg for lenge siden... men når jeg ser rekkefölgen her under i forhold til hvem som skriver og så leste jeg lenger ned det Vanilje skriver om ulike veier en del tar, mener kanskje hun nevnte msn, sms og så videre... for å diskutere og konspirere og den biten så...
  uansett så var det vel din komm. djan som fikk meg til dette........ Fruppa har tidligere kallet meg for bitter og akkurat det begrepet leste jeg også lenger ned i en blogg
  Svar: JA , jeg er utrulig bitter på deg djan og veldig forbauset over meg selv... Du er den som ikke bare fikser konspirasjon i teorien !!! så derfor må du kanskje velge din ord bedre når du skal stryke dine medsöster medhårs neste gang ,, bare et forslag fra meg
  Egentlig lever vi jo i et fritt land og du gjör som du vil ....................... Er så masse tullinger som går lös ,, du og jeg og sikkert noen flere er bare lightvarianter av... men likevel djan, kanskje noe å tenke på

  Om det er mulig så la vaere å skrive noe om at jeg er svensk igjen og derfor dum og så videre...

 121. Johanna 12:17 16/02/10

  Dette: Om det er mulig så la vaere å skrive noe om at jeg er svensk igjen og derfor dum og så videre...

  Tenker på at du og dine medsöstrer skal sikkert komme med haranger nå i forhold til det jeg har skrevet...

  Takk

 122. Fruppa Fruppa 12:41 16/02/10
  Når jeg brukte ordet bitter ang deg Johanna var det relatert til en hendelse det er forståelig at du kunne føle en bitterhet, det var ikke et ord brukt bare for å komme med et ord.
  Hvem som er medsøstre her vet ikke jeg og hva du krangler med djan om vet jeg heller ikke så det er mulig det hadde vært en fordel å sendt henne en personlig mail i stedet, for jeg tror ingen skjønner hva du mener.
  Personlig krangel eller uenigheter har da ingenting i denne bloggen å gjøre, men det er bare min mening.
 123. Kanakkas2 13:09 16/02/10
  .... og denne kommentaren er til dere alle: "Jeeeeez...... at dere gidder......."
 124. Fruppa Fruppa 13:16 16/02/10
  Ja det kan du lure på .. Tidsfordriv det også vet du, det å undre seg over andre :)
 125. Johanna 13:52 16/02/10

  Ja, at vi gidder Kanakkas2 ............ Frodig begynner kanskje å ha spillet ut sin rolle ???

 126. Tine 14:27 16/02/10
  Johanna: Om Frodig er i ferd med å utspille sin rolle så skjønner jeg ikke hvorfor du må stikke nesen ditt opp i alt som skjer her. Det er vel ikke en blogg du ikke har en kommentar til.

  Og hvorfor du gyver løs på Djan kan jeg ikke skjønne, hun er den som kommer med minst sure kommentarer her. Om dere har noe uoppgjort så bør det skje på kammerset og ikke i en blogg som denne. Du er flink til å henge deg på hylekoret om hvor forferdelige alle andre er, så dette skjønner jeg ikke.
 127. orkide 14:35 16/02/10
  Foreslår at Vanilje og Johanna danner sin egen gruppe *de misslikte/må kommentere/uten selvinnsikt*

  Johanna: Djan har ikke gått til personangrep på noen her..og du går rett i tryne på hu. Sier noe om deg.

  Har sitti og fulgt med i denne bloggen, og rista oppgitt på hue. Men nå måtte jeg bare få sagt mitt.

  Ingen har tatt parti med hverken Johanna og Vanilje igjennom noen som helst blogg igjennom månedsvis.I alelfall dte jeg kan huske. Det burde vel være et hint til dere? Tror folk er glad om de slipper å både se og høre dere..i både blogg og på treff.

  *Slenger over 1-10 antenner for videre bruk fremover*
 128. anka 14:47 16/02/10
  Ikke uten grunn at de to (vanilje og johanna) ikke er på vennelista mi
  Selv om en er bitter,hatsk eller såra på noen( ekser eller venner).......Jeg synes det er lavmål at mennesker utleverer sine private samtaler/uoverenstemmelser med andre på åpen blogg.....
  Jeg hadde heller ikke tenkt å kommentere her , men nå lystra ikke finga mere.......
 129. Johanna 14:51 16/02/10

  ...og orkide - hvor dum er du egentlig ???
  som trur du kan snakke for alle her inne...

  apropos blogger så legg vel merke også til hva slags innhold disse bloggene har...

 130. Johanna 14:53 16/02/10

  Til Tine : ''dette skjønner jeg ikke'' ,, det har jeg så absolutt skjönt at du ikke gjör... så da så

  Til anka: har for eks. jeg önsket å vaere på din venneliste ?

 131. anka 14:55 16/02/10
  Johanna : Ja, inne på facebook......
 132. orkide 14:55 16/02/10
  Så "dum" som man kan få blitt antagelig..så lenge jeg gadd å kommentere deg. Har aldri tålt tryne på deg, og kommer aldri til å gjøre det. Så "dum" er jeg.

  Jeg prater for flere jeg..om jeg vet at det er tilfelle at folk helst ser å slippe dere. Mulig de ikke tør/har lyst å si det. Men jeg kunne ikke bry meg mindre, så da sier jeg det.
 133. Tine 14:57 16/02/10
  Johanna: Gyv nå heller løs på meg da som stikker nesen min bort i ting her, enn en person som er ganske så forsiktig i sin blogging. Og personlige/private feider holdes utenfor.
 134. Johanna 14:58 16/02/10

  ...og til alle andre som lurer ............ djan er faktisk ikke dummere enn at hun vet hva jeg sikter til og det er i aller höyeste grad en frodig-sak ... rart at ikke hennes ''medpassagerare'' har skrevet her ennå...

  og nå får dere som ,, ja hva sier man / småler@det med antenner forresten ,, trur dere vite, skrive i hytt og gevär og trenger ikke hyle etter Freyja på en stund ;-)

 135. Johanna 15:01 16/02/10

  åja anka ,, må ha vaert en feiltakelse .... husker jeg skrev til deg i forbindelse med ''å kjöpe presang'' .... neida, du trenger absolutt ikke föle noe vennelig ovenfor meg .... jeg satser på noen få ekte venner i steden for..., vil si kvalitet heller enn kvantitet...

 136. Johanna 15:02 16/02/10

  Gyv og gyv Tine ,, jeg har ikke hatt noe å fare med i forhold til deg... Etter dette önsker jeg heller aldrig å få det... Sånn er jeg.

 137. beriten 15:05 16/02/10
  Ikke rart det er krig i verden.
 138. Tine 15:06 16/02/10
  Helt i orden det Johanna.
 139. Johanna 15:06 16/02/10

  Du er stygg orkide ... Det passer å vaere vennlig og litt av hvert så lenge det gagner deg.
  Det siste var vel når jeg laerte deg i forhold til photobucket... men det er faktisk småpoteter
  for meg og jeg slik som de fleste andre har jo ''bekjente'' på en ytterst overfladisk måte...
  Jeg vet ikke om jeg tåler eller ikke tåler ditt tryne for det har aldrig vaert av interesse... Du
  får seile din sjö og jeg seiler min... Du kan jo ikke forvente deg at jeg skal la vaere å dra på
  event. treff grunnet dine utsagn ,, eller... ???

 140. Tine 15:08 16/02/10
  Beriten: Greit måte og få ut litt agressjon på vet du...
 141. beriten 15:09 16/02/10
  Hva er vitsen med personangrep?
  Du er stygg eller du er dum....barnehagementalitet på høyt nivå........!!!
 142. ButNaked 15:59 16/02/10
  Hildrande du!!!!
 143. djan 16:02 16/02/10
  Jeg ønsker deg ikke noe vondt Johanna, ingen andre heller for den saks skyld.
  Og jeg skriver ikke i en offentlig blogg om ting som har skjedd utenfor frodig og som heller ikke var mitt oppgjør.
  Jeg har skrevet en melding til frodig om dette og ønsker at saken legges død her.
 144. fjotteline 16:20 16/02/10
  Jeg ser hvor du vil med bloggen Fruppa....og det vises jo helt tydelig i denne bloggen hvordan enkelte er!

  At noen kaller noen dum og stygg i denne bloggen synes jeg er tragisk. Samt at noen går til "personangrep" på andre medlemmer i gruppa....tydelig at ikke alle her inne er helt i vater!
  Skjønner heller ikke hvorfor noen kan si stygge ting om djan....vår egen solståle! og hvis hun ber om at denne saken legges død så håper jeg at det blir respektert.
 145. Johanna 16:44 16/02/10

  ...''saken'' kan gjerne legges död for min del djan ,, men... det dukker alltid opp et og annet som minner meg på ..... du har jo blokkert meg og du svarte ikke i telefonen sist jeg ringte deg ,, så jeg synes det er litt urettferdig at jeg skal få skyld for at ting må bli så her offentlig... men jeg står for hva jeg gjör og for hva jeg sier ,, så den er helt i orden... jeg kan ta heile greia med de på frodig også ,, etter mye om og men her inne så synes jeg at jeg har en veldig god tone med damene i Troms ;-)
  jeg har jo bott der oppe også , så derfor er det litt ekstra hyggelig å diskutere med dem...

 146. Tine 17:18 16/02/10
  Johanna: Ja, vi har alle noen vi liker bedre enn andre, om det er her eller irl. Problemet her i bloggen er at noen alltid drar frem gammelt grums og spinner videre på det. Hvorfor?
  Det at du, sånn tatt helt ut av intet gyver løs på en person som i utgangspunktet ikke har deltatt i denne bloggen burde vært helt unødvendig.

  Så Johanna, her er ikke du noe bedre enn andre, lær deg å gå litt i deg selv du også.

  Fint at du har fått dine kontakter, som jeg har mine her inne. Vi er begge sosiale personer, så sjansen for å møte deg på et arrangement er der, derfor dumt å legge meg for *hat*. Du skriver *jeg har ikke hatt noe å fare med i forhold til deg... Etter dette önsker jeg heller aldrig å få det... Sånn er jeg*.
  Vel, det får så være.

  Du er en av de som er mest fremtredende blogger og når du gjør som du gjør, må du tåle at noen motsir deg.
 147. sunflower 17:22 16/02/10
  *fikk intens lyst til å lære seg -Kumbaja my lord- på banjo*
 148. Bean 17:27 16/02/10
  Sun, jeg synes "duelling banjos" fra "Deliverance" eller "Picknic med døden" som den het på norsk er mye mer passende til stemningen her. Altså, hvis du først skal lære deg å spille banjo ;-)


 149. Johanna 17:31 16/02/10

  jeg kjenner en som spiller ukulele sunflower - svensk i Norge - har du lyst så kan jeg presentere dere ?
  han holder typ kurs...
  blir jo ikke detsamme som med banjo da forståss ..... hu'derre Kari har man ikke hørt på lenge ,, men
  Espen L ser jo til at trumskinn over resonans-tjosan fortsatt er in ;-) 150. sunflower 17:36 16/02/10
  he he, veeel. jeg tror jeg holder meg til guitar hero.. *bare luftspiller banjo etter ønske*
 151. Johanna 17:38 16/02/10

  jeg tåler Tine .. jeg har alltid sagt at om man gir seg inn i leken så får man tåle... men alt med måte så klart...
  generell primitiv atferd og typ ''sykelig'' atferd SKREMMER meg... jeg har prøvd mye for å ''berolige'' meg, men den sorten går over mitt forstand... that's me

 152. Johanna 17:42 16/02/10

  NB - Tine - VAR IKKE TATT UT AV INTET

  ''Det at du, sånn tatt helt ut av intet gyver løs på en person som i utgangspunktet ikke har deltatt i denne bloggen burde vært helt unødvendig''

  Gjelder å ha litt bakgrunnsinformasjon for man hiver seg med i kampen... i alle fall alltid en fordel ;-)


 153. J 17:49 16/02/10
  Memo;
  1.ALDRI gi telefonnummer til et menneske som ikke forstår etikkette, å signaler om at kontakt ikke ønskes.
  2. Husk å send blomster til begravelsen til Vanilje og Johanna - i tillegg til et takkekort til alle de som har bidratt til gravingen.
 154. J 17:49 16/02/10
  Memo;
  1.ALDRI gi telefonnummer til et menneske som ikke forstår etikkette, å signaler om at kontakt ikke ønskes.
  2. Husk å send blomster til begravelsen til Vanilje og Johanna - i tillegg til et takkekort til alle de som har bidratt til gravingen.
 155. fjotteline 17:53 16/02/10
  Skjønner bare ikke vitsen at du plutselig skal dra inn djan inn i denne bloggen Johanna. Hun har kun sagt dette :10:52 16/02/10) av djan: Konspirasjonsteorier er alltid populære :) , og så gikk du plutselig til personangrep på henne! Hva har personlige ting i bloggen her å gjøre?
  Jeg har før sagt at jeg følte meg overkjørt og "mobbet" av enkelte her inne! og det sa jeg høyt og tydelig på en blogg! det skjønte jeg etterhvert var dumt...så kanskje du også kan lære av det? at man ikke alltid må si det høyt det man tenker på?
 156. Johanna 17:57 16/02/10

  næ næ fjotteline ,, mulig du ikke skjønner, men hvorfor bryr du deg på den måten du gjør da ...... er du nysgjerrig og ønsker å vite, så spør !!! spør på en normal måte så får du nok svar deretter, selv om du ikke får alle detaljer servert...

  jeg har ikke registrert når du har dummet deg ut fjotteline ,, derfor har jeg ikke kunnet lære av ditt mistak...

 157. fjotteline 18:03 16/02/10
  trenger ikke å vite noe jeg...men synes bare det er så dumt at du angriper på den måten du har gjort her i bloggen!
  Er ikke ute etter å få vite hva som har skjedd mellom deg og djan. Det har jeg ingenting med.
  Det jeg mente du kunne lære av er å kanskje ikke si alle ting man tenker høyt!
 158. J 18:05 16/02/10
  Riktige ting skal gjentas ofte - slik at Alle får med seg budskapet.
  *ler*
 159. Tine 18:05 16/02/10
  Å snakke med Johanna er som å stange hodet i veggen. Får bare så sinnsykt vondt, så nå hopper jeg av...
 160. J 18:20 16/02/10
  For noen er kunsten å gi seg på topp, for deg Johanna er det på tide å gi seg mens du ennå har fotfeste i kvikksanden... Du syyyyyyyynker......
 161. fjotteline 18:25 16/02/10
  Har skjønt det jeg også nå Tine, så hopper av jeg også....karusellen får fortsette uten meg.
 162. Sibbe 03:49 17/02/10
  *rofl* jeg sier bare :

  http://www.youtube.com/watch?v=Tj6g3lGj6IA
 163. sn0ker 09:29 17/02/10
  Det er vel ikke første gangen noe blir tatt ut av sammenhengen her inne, og ender i krig og elendighet???
  Og enkelte har tydeligvis ikke vett til å la være å skrive innlegg i blogg, når de ikke har noen vettugt å komme med.

  Freyja hadde mange knivskarpe kommentarer, men det var oftest hold i dem. At en da ikke evner å ta til motmæle, skal ikke Freyja lastes for.

  At noen i et slags desperasjonsbehov for å bli sett på død og liv er nødt til å kommentere i så godt som alle blogger, må tåle at det kommer kritikk. Hvis ikke, er det vel bare å finne noen andre, noen likesinnede, å leke med?

  Sånn, nå har jeg kommet med både ros og ris. Og uten å nevne ved navn hvem jeg riset....
  Nå gjør jeg som Tine, stikker av, og bruker resten av arbeidsdagen på noe fornuftig.... :p
 164. Johanna 10:23 17/02/10

  Siden vi allerede er igang her inne så håper jeg at Fruppa kan ha overseende med enda et innlegg fra meg...

  Dette står å lese på irmajohannaa's profil (dere som forsvarer denne sortens folk må jo ha en skruv løs, eller flere;-)
  :

  Sendt fra: Tine

  Sendt: 12:14 16/02/10
  Hvorfor gjør du deg så liten?

  Jeg liker heller ikke damen, men hun har sin fulle rett til å være her som alle oss andre.

  Synes faktisk hun er så håpløs at jeg sjelden leser hennes kommentarer i blogger og jubler hver gang hun ikke kan komme på Frodig-treffene, for et mer jamrende menneske har jeg ikke vært borte i.

  Men å lage blogg hvor du bruker hele navnet hennes som nick er lite voksent.

  Trodde du fikk din hevn forrige gang du holdt på og herset med Johanna. Ingen har fortjent å bli hengt ut på nett slik som du gjør med henne.

  Regner ikke med at du svarer meg, heller å bli blokkert.

  Ønsker deg ellers en fin dag.

  Mvh Tine

 165. J 10:43 17/02/10
  Ja, Johanna? Tine har også i denne sammenhengen helt rett. Du er en mare, det finnes for helvete ikke håp for at du noensinne kommer til å endre deg nettopp fordi du er dum! For dum til å kapitulere herfra - utelukkende or ditt eget beste. Du vet kanskje ikke at kvikksand er synkende... for alle ser du synker kjære.

 166. MissPinky MissPinky 10:45 17/02/10
  som Tine skriver; ingen fortjener å bli forfulgt av slike som han som har laget den profilen, og ingen støtter vel dette... Men kjære Johnna, hvorfor hjelper du han med å spre dette? Tenker han fryder seg over det. Jeg blir bare trist av hvor langt det må gå....

  J, ikke gidd da, det er bare barnehagementalitet å synke så lavt.
 167. J 10:47 17/02/10
  MissPinky; Du har rett, det er allerede for mye galle i denne bloggen.
 168. Vanilje 10:55 17/02/10
  MissPinky: Jeg skal svare deg på det du spør om, siden jeg anser deg for en som er nok så rettferdig og reflektert.

  Jeg skjønner jeg gikk glipp av hva som skjedde ang Freyja. MEN det er saker som repeterer seg her inne, og innvolverer samme personer ofte. At du ikke fatter hva jeg snakker om, kan jeg forstå ganske godt. Saker skjer ofte ikke i all offentlighet og er kun mytet på å ramme enkelte noen har fått langt opp i vrangstrupen. At du ikke fatter hva jeg snakker om ang nettbyprofil og en del annet som jeg har merket, er heller ikke så rart. Hvorfor i all verden skulle du merket hva som foregikk mellom folk privat eller hva som foregår hos meg? Selv om du holder kontakten med enkelte, går på treff osv. Så hører du nok ikke alt og alt har fler sider. Og jeg hadde kontakt med fler, i en tid da det begynte som verst her inne. Samme kvelden. Så jeg forstår veldig veldig godt du stusser og prøver å holde deg nøytral. Men nå stoler jeg ikke på noen her inne lengre. Jeg slettet dog ikke deg som venn på fjasboka pga deg, men pga venner kan se venner osv. Jeg orker ikke mer tull.

  Jeg fikk advarsel på privaten om at en skulle prøve så godt personen kunne å henge meg ut. Og ikke alle som smiler og ser gilde ut, er ekte! Eller ikke alle som er hyggelig, er det mot alle...eller noe.


  Du skriver:
  "Vanilje... bloggen handler om de mytiske som ikke våget å skrive fordi spesielt Freyja var så skummel, IKKE om deg. Men du var vel en av de som har påstått å ha fått mail fra disse. Og hvor er de nå når Freyja er borte og Fruppa har stilnet? Det var DET bloggen handlet om."

  Jeg har ikke fått med meg dette, og hørte bare en gammel vise når jeg leste HL. At jeg har fått mail fra hvem??
  Handler dette om et halvt år bak i tid eller handler det om noe som har skjedd nylig?? Jeg besvarte HL ut i fra mine opplevelser her inne. Og med det samme fikk jeg svar. Og jeg har besvart. Hun sa dog at jeg var en av dem hun siktet til. Så da handler den faktisk om meg.

  Og igjen vil jeg si: Jeg synes det er noe skikkelig tull å holde på og å holde på. Men driver noen å lager blogger om samme gamle greiene, så er jeg den som forsvarer meg og ikke den som holder kjeft. Og har man prøvd før å være en som vifter med det hvite flagget, og bare får til svar at det kan jeg bare drite i ol. Så har jeg prøvd. Alt har en grense!

  Enkelte henger seg veldig opp når en person sier noe generelt og tolker det osv. Mens når andre gjør det samme, blir det ikke nevnt en gang. Der er blandt annet ikke rettferdig, Råsa!

  Når det gjelder oppretting av eksmenns navn osv. så vet jeg hvem som står bak. Og det holder for meg.

  Kos deg i "Sveits".

 169. Vanilje 11:05 17/02/10
  anka: Det som er lavmål, er å høre på sladder og falske folk. En vakker dag, vil det gå opp for deg, vil jeg tro. Da jeg mener at sannheten alltid kommer frem på ett eller annet tidspunkt. Igjen vil jeg bare si, at ikke alt som smiler og ser så gildt ut, er ekte!
 170. Tine 11:11 17/02/10
  Ja, ja Johanna, jeg har rygg nok til å stå for det jeg har skrevet.

  Hvis du leser meldingen en gang til så kan du se at jeg har tatt deg i forsvar, jeg liker faktisk ikke mennesker som oppretter med fake nick for å henge ut andre. At jeg har mindre til overs for deg er en annen sak. Du er fæl til å jamre, så det kan jeg også stå for. At jeg jubler når du ikke dukker opp på treffene var å ta litt i.

  Enten har du laget en profil selv eller så har vedkommende videresendt meldingen til deg for å fyre ennå litt oppom. Det som er gøy er at du går så til de grader på limpinnen.

  Som sagt Johanna, hvem som har den berømmelige løse skruen kan vel diskuteres.
 171. Johanna 11:26 17/02/10

  Tina .. Ikke leser du det jeg skriver i blogger og ikke snakker vi særlig med hverandre på treff... Hvor har du det med jamringen fra ?

 172. Johanna 11:31 17/02/10

  Hvem er så du da J? ? ...som har nyopprettet profil her inne
  ---> skilt dame i Oslo som er her for å nyte synet av fete flotte kvinner...


 173. Vanilje 11:34 17/02/10
  Et lite tillegg til svaret jeg ga til Råsa: I brevet så snakker jeg dog ikke om kun en eller to stk. Men når enkelte gjør noe i mot en, og man ser full støtte via blogger her inne blandt annet, så skjønner man at fler vet saker som noen bedriver osv. Eller hører på sladder og vrøvl. Jeg merket meg dog veldig godt hvem som begynte sitt korstog mot meg og vet hvorfor. Personen er dog ikke her med samme nick lengre. OG jeg merket meg hva som skjedde etter julebordet. Hvem som skrev hva til meg på pm og hvem som etter den trusselen forsvandt fra fjasboka osv.
 174. Johanna 11:34 17/02/10

  til Tine igjen med teskjed ---> den teksten står å lese som profiltekst hos den som har opprettet nick i mitt navn .. vær ikke så sikker forresten på at det er en han, MissPinky, selv om det ligner veldig... mange som er flinke på å kopiere ,, men visst synes jeg det er litt rart at ikke S har reagert mer siden han nok har lest mellom rader og litt av hvert her inne... men spiller rolle ,, herregud ... :-)

 175. Tine 11:35 17/02/10
  Johanna: Jeg orker ikke å krangle mer med deg for åpen scene, men har observert deg de få gangene jeg har møtt deg og kan stå inne for det jeg har skrevet.
  Hvorfor du måtte legge ut den meldingen jeg skrev til han/henne som kaller seg *Irmajohanna* får du stå for selv. Igjen, jeg forsvarte deg, selv om jeg også skrev hva jeg mente om deg.
  Du er en person som tar mye plass, på lik linje som jeg også kan gjøre det. Men vi tar nok plass på hver vår måte.
  Nå ønsker jeg deg bare lykke til videre!
 176. Johanna 11:38 17/02/10

  Er det ikke rart Vanilje hvordan en del ''herser'' ? Samler seg til det som skal være hyggelig sosial samvær... men sitter bare og suger til seg ''dritt'', svelger og spyr opp ved første beste anledning...
  Nå kjenner jeg ikke deg og har ikke fulgt med i alle blogger som har blitt skrevet, men en del ting har jeg jo bare ikke kunna unngå, som for eks. det med at noen lager seg nick i din eks. navn... Uansett hvem som hadde blitt utsatt for den sorten, så skulle jeg bli like skremt/SKREMT

 177. Johanna 11:41 17/02/10

  Tina blandt annet har da observert meg ;-)
  og her ser vi resultatet...


 178. Vanilje 11:43 17/02/10
  Johanna: Jeg har selv vært vitne til i RL om totalt falsk oppførsel ovenfor deg. Den gang kjente jeg deg ikke, og er glad jeg ikke innvolverte meg mer i de folka. På den ene siden ville man ha deg med på treff, mens man hadde intet godt å si om deg til oss som var i rommet. Og jeg så også da den iherdige sms-sladderen live. *grøss*

  Her gjør man det smartest i å holde seg for seg selv, og heller velge venner med omhu.
  Ønsker deg alt godt fremmover!
 179. Vanilje 11:44 17/02/10
  Ikke det at jeg kjenner deg nå heller, men har hatt langt mer kommunikasjon med deg via bloggene enn den gang.
 180. Tine 11:45 17/02/10
  Johanna: Det er da ikke uvanlig å observere folk rundt seg.
 181. Tine 11:47 17/02/10
  Da var det to personer til som fant hverandre på Frodig... Så bra!
 182. Vanilje 11:47 17/02/10
  En siste ting. Det er ofte ikke dem som skriver mest i blogger, som er verstingene. De bare støtter opp under dem som jobber i bakgrunnen. Og det er irriterende!
 183. Tine 11:49 17/02/10
  Vanilje: På hvilke grunnlag kan du komme med en slik påstand?
 184. Fruppa Fruppa 11:51 17/02/10
  Dette er jo bedre enn en legeroman.. Den ene beskylder den abdre for akkurat det samme som den selv har gjort, uten å se sine egne feil ! Personlig mener jeg det er bedre å si ting rett ut, noe som egentlig blir gjort i denne bloggen.
  Jeg har siden i går vurdert om jeg skal slette bloggen, men av prinsipp så sletter jeg ikke, frodig står åpent til å gjøre det hvis de ønsker.
  Ang det du skriver om sms sladder osv Vanilje såvet jeg ikke om det er sant eller ikke for jeg har ikke opplevs det, men det er meget mulig, siden du viser til div sladder så ser det for meg ut som du står for den største delen av sms sladring for eller så hadde du ikke kunne komme med det du skriver. Sladder er en naturlig greie i alle sammenheng egentlig, men som nevnt så har jeg kun personlig kontakt med et par stykker her inne og jeg har ikke fått eller sendt sladre sms om noe som har skjedd her inne. Tro det eller ei så har de fleste et liv utenom frodig så det er nok å snakke om , selv uten deg som et tema. Du er sikkert en ok dame , selv om jeg ikke setter dine egenskaper spes høyt, men at jeg har sladret om deg på noen måte vil jeg ha meg frabedt.
 185. Vanilje 11:53 17/02/10
  Tine: Ja, det er ikke alle som har behov for annerkjennesle av flesteparten, men velger heller å følge det man mener er rett. Et knippe personer her inne, har merket langt mer hva som foregår enn dem som ikke har fått laget falske profiler som skriver privat info, har fått sms-fra plagerene, fått bittre folk som går å leter opp privat info osv osv osv
 186. Vanilje 12:02 17/02/10
  Fruppa: Jeg vet hvem som var reg som abdulW, og hvem som har kontakt med den personen. Så da er de ett og sammensvorne for min del. Om noen bare konkluderer fordi de kjenner noen fra før av på treff osv, skjer nok også.

  Når fler bidrar til å lage noe som ikke er, er dem alle med på det. Uansett hvordan og hvor mye.
 187. Tine 12:04 17/02/10
  Vanilje: De teoriene dine tror jeg ikke helt på. De som blogger her vet at de stikker seg frem, de klarer å stå for det de gjør, helt alene.
 188. Vanilje 12:48 17/02/10
  Fruppa: Jeg har ikke sms kontakt med noen her inne. Jeg skrev litt med et par den dagen jeg så en hadde tatt mitt nick, etter at jeg slettet meg. Det skjedde mye "rart" den kvelden. Den ene anser jeg for å ha integritet og ikke noen som ville sladre. Hun er rosa og oppegående. Den andre var en mann som ikke er her lengre. Denne mannen hadde fler andre kontakt med også. Etter at det gikk opp for ei at han hadde kontakt med meg og ikke var så ivrig på kontakt med henne, begynte rabalderet.

  Det ble opprettet et nick en kort perode som mente jeg hadde forfuløg henne på nett i årevis. Også slettet hun seg, og sa det var på grunn av meg. Hun skrev i forumet. Det rare er at du støttet opp under henne. Jeg vet at det var en fake person med fake profil. Og at det var en som gjorde det, fordi hun var irritert på meg i fra før av ang denne mannen blandt annet. Vi skrev mye blogg før den tid. Og vi hadde til og med kontakt på msn for gøy...henne, råsa, min daværende flamme mfler. Men du var ikke der, etter hva jeg har skjønt. Så hvorfor støttet du opp under noe du umulig kunne vite den gang? Jeg har aldri gått etter noen på nett. Så da må du ha visst hvem denne personen som laget disse nickene var og synes det var festelig å ramme meg. Eneste grunnen jeg kan skjønne at du skulle synes det var festelig, må være fordi jeg ble så irritert på deg, den gangen du (og andre) var så hard mot ei..hm...hva kaldte hun seg da...ung og kunne bite i fra seg...i alle fall. Men det var altså mange mot ei, og jeg synes det var rått lag.


  Jeg ser hvem som støtter opp om hva her inne, og ikke minst hvem. En del er ikke den skarpeste kniven i skuffen kanskje, men jeg vet at både du, Freyja mfler er det. Og må ha sett og vet hvem som driver med hva. Hvem som synes det er rasende festlig og underholdende og hvem som blander fler saker inn og tolker i hytt og pine fordi en annen person vil sverte meg. Som personen også sa på pm. Og jeg vet at mye endret seg etter julebordet. Og fikk da mange merkelige pm fra enkelte her inne.
 189. Vanilje 13:26 17/02/10
  Tine: Hvorfor du er så ivrig i å kommentere noe som du ikke har peil på sånn plutselig, skjønner jeg ikke. Men du kan ikke ha fulgt mye med, hvis du ikke har fått med deg den haugen av nye nick som stikker seg frem fra tid til annen, når noen kommer til kort her inne i diskusjoner. Eller når diskusjonene har blitt opphetet. Å påstå at de står på egne ben og står for det dem gjør, blir bare helt banalt. Uansett hvor få eller mange som vet hvem som står bak slike nick.
 190. Fruppa Fruppa 13:28 17/02/10
  Jeg husker den episoden, men føler ikke at jeg støttet noen som helst, jeg skrev hva jeg mente. Jeg har ingen anelse hva det dreide seg om , det som har skjedd mellpm dere og har på ingen måte tatt parti, jeg kan ikke ta parti da jeg ikke vet hva saken gjelder. Grunnen til at jeg skrev det jeg mente den gangen var at du gikk løs på en person som hadde vært i bloggen en periode og som oppførte seg helt ok, først etterpå skrev du at det var en personlig vandetta.. Hvordan kan vi andre vite ?
  Ser på meg selv som en person som skriver ganske så rett ut hva jeg mener uansett hvem det måtte angå, er folk uvettige i mine øyne spiller det ingen rolle om det er deg, Freyja eller rosa personer. Det er forskjell på uvennskap og et utsagn, i min verden i alle fall.Når jeg skriver hva jeg mener har jeg ingen behov for å baksnakke ,for dritten jeg har på hjertet når som regel den det er rettet mot først.
  At jeg er sær og sikkert har en pervers humor og morer meg til tider da folk" mister hodet" er jeg den første til ¨å innrømme og det er en intressant greie at selv den aller helligste er full av faen.. Det er et tankekors dette her, vi er bare mennesker med de svakheter som enten er medfødt eller selvlært hva vet jeg, men uansett alle sitter inne med dritt og det kommer som regel fram før eller senere. Personlig liker jeg ikke å kosemose med folk jeg ikke liker og sier det heller rett ut, så er ingen i tvil når det gjelder mitt forhold til dem, det er bedre med en sannhet uansett en å leve på en løgn. Til sist vil jeg si at det er stor forskjell på en mening, si en ting rett ut enn det å være ond.
 191. Vanilje 13:40 17/02/10
  Fruppa: Er enig i alt du skriver der. Unntaket er ang saken om hun som kom med påstander. Og det var altså hun som påstod jeg hadde trakkasert henne over år på andre nettsteder. Det sa du i blogg senere at jeg hadde gjort. Altså, du skrev som om denne personen som var kort innpå, hadde servert en sannhet. Jeg husker også henne som at hun var koselig, helt til hun kom med den påstanden der. Og når noen bygger opp om direkte usannheter, blir man irritert.
 192. Vanilje 13:41 17/02/10
  Eller jeg blir irritert i alle fall.
 193. Johanna 14:05 17/02/10

  Takk Vanilje !!! Jeg trur jeg har litt hum om hva du skriver om...
  Ei ønsket å skvære opp med meg og henvendte seg til meg på en vørdnadsfull måte og jeg er ikke den som ikke gir folk en sjanse... At det siden braket løs igjen grunnet sjalusi er nå som det er... Jeg fikser ikke den ustabiliteten en del sjalu folk representerer, så det blir nok bare med den oven nevnte sjansen.

 194. Fruppa Fruppa 14:27 17/02/10
  I mine øyne (kun i mine) gikk du til angrep på en person jeg ikke følte hadde gjort noe galt. At dere har en personlig greie er ikke mitt problem, du gikk til angrep på en person som jeg oppfattet som hyggelig.
  Hun hadde skrevet fredlige blogger her på frodig i en periode og plutselig fyrte du løs, hvordan kan andre vite om folks private greier ? Hvis jeg kommer her med et utsagn behøver det nødvendigvis ikke være andres sannhet.
  Jeg skriver ut fra hvordan jeg oppfatter ting, jeg kjenner ikke dere og kan som nevnt snart 100 ganger ikke vite hvem som krangler med hvem og hvem som er sjalu på hvem. Jeg har ikke kontakt med menn her inne så sjalusi biten har jeg sluppet unna og som også nevnt snart 100 ganger så gir jeg kjapt utrykk for om jeg liker folk eller om jeg ikke ønsker noen form for kontakt, ser ingen grunn til å fake vennskap på nett.
 195. MissPinky MissPinky 16:38 17/02/10
  Hoff, dette var slitsom lesing....dette er ikke MITT frodig!

  Egentlig ønsker jeg ikke si mer her men, Vanilje, siden du nevner rosa meg og svarer meg,
  Den profilen du snakker om var Harmony, hun skrev mange hyggelige blogger fra hverdagslivet sitt, kjempekos! Og jeg nekter å tro at den var opprettet kun for å kunne slette seg og samtidig "ta" deg, hvorfor blogge i flere måneder først?

  Jeg var også på julebordet, men registrerte ikke noen intriger eller konspirasjoner, hørte ingen nevne deg verken ved nick eller navn. Men jeg møtte mange nye mennesker (bl.annet din ex som heller ikke nevnte deg) og hadde det kjempemorsomt.

  Ja jeg så du slettet meg på FB, men jeg har jo aldri møtt deg engang så er det i grunnen greit. For så mye intriger og konspirasjoner som du tilsynelatende trekker til deg, klarer konfliktskye jeg meg uten. Og for å være helt ærlig så sliter jeg litt med å stole på deg.

  Jeg har vært her mye lengre enn deg, og vært veldig synlig her, men jeg har aldri opplevd å bli utsatt for noe tilnærmet det du beskriver, jeg kjenner meg rett og slett ikke igjen i den frodige verden du beskriver! Treffene er morsomme, ikke intrigekokerier! At folk oppretter fake profiler for å lure meg har jeg også blitt utsatt for, men jeg velger å ta det med humor.

  Til slutt, jeg syns personlig slik offentlig skittentøyvask og krangling er temmelig usmakelig, og kunne ikke tenke meg å dra mitt privatliv og vennekrangler ut på frodigbloggen. Men jeg er enkel nok til å innrømme at det også er underholdende i flekkene... ;o)

  *going back to the neutral switzerland*
 196. sunflower 18:23 17/02/10
  duh, rosa frøkna.. erre fint borti sveits der? plass til meg?? :O
 197. Tine 18:25 17/02/10
  Siden jeg har vært såpass innvolvert i denne bloggen fikk jeg lyst å lese gjennom den en gang til, så jeg printet den ut, skled ned i godstolen med en stor kopp kaffe og begynte å lese.
  Mitt ønske er at Johanna og Vanilje gjør det samme. Litt av hvert å tenke på i etterkant her, når gemyttene har roet seg litt.
 198. Johanna 18:51 17/02/10

  Jeg kan ikke la være å tenke mitt når jeg leser nedover og ser hvordan en del kan ha mage til å skrive om hvor grei de er og aldrig gjør ditt eller gjør datt ovenfor andre... Hvorfor skrive på den måten når jeg for eks. har opplevd utrulig skittens spill fra akkurat det holdent og vil aldrig noensinne stole på vedkommende... Men har vel en naturlig forklaring, handler jo veldig mye om selvgodhet, hvor lett man har for å lyve og alt det der som blir en hel vitenskap å komme inn på... Men jeg tenker på, at det er jo ikke noen hemmelighet at jeg sitter her og leser og likevel går det å prestere slik...

  Til Tine... Du kan ønske til du er grønn ,, men jeg spenderer ikke en masse farge fra printeren for å skrive ut slik at jeg kan sitte behagelig for å lese... Jeg har skjønt alt for godt masse ulike ting under tiden det har blitt skrevet her i bloggen og jeg har lest alt ettersom og jeg skjønner norsk ganske så greit og jeg kan legge sammen og jeg står for hver eneste bokstav jeg selv har prentet her... Det er litt fristende å uttale ønskemål i forhold til deg også, men hva fasen, det sortens ''tørrsnakk'' og ironi lar jeg ligge... 199. alenemor84 alenemor84 19:10 17/02/10
  Jeg tolker det dit hen at Tine nå reflektere over det hun har skrevet, og kanskje ser at mye av det som har blitt skrevet ikke burde vært skrevet.. Og til og med kanskje prøver å sette en strek over det. ( om jeg tenker feil tine, sorry).. Men at du da fortsetter johanna, syntes jeg bare blir for dumt.. Det er vel ikke om å gjøre å ha siste ordet... Altfor mye av det som har blitt skrevet i denne bloggen burde vært holdt innenfor pm, og ikke lagt ut i åpenhet for alle og enhver.

  Tenk positive tanker,
  si positive ord.
  Gjør positive handlinger,
  og det positive gror... :)
 200. J 19:16 17/02/10
  I`m the lucky 200 - så hva vinner jeg annet enn heder og ære fra frodig folket.;)
 201. electra60 19:19 17/02/10
  du vinner ei ukes hyttetur på høyfjellet med vanilje og johanna :P
 202. J 19:32 17/02/10
  Ba ikke om en helvetestur for å bekjenne mine synder i skjærsilden sammen med de sanne troende Electra...
 203. Johanna 19:45 17/02/10

  takk skal du ha alenemor.. , selv om det kanskje er Tine som burde takke deg, men det kommer nok ;-)

  jeg er enig med deg i forhold til verset du har skrevet, selv om ikke de positive tankene bestandig går på ''räls'' men
  sier positive ord gjør jeg mest hele dagen ;-) jeg gjør positive handlinger (jeg er nemlig litt kjent for akkurat den biten) og så håper jeg på at det positive gror


 204. Johanna 19:47 17/02/10

  J er typ ikke tilregnelig for min del ,, men at du electra.. kunne prestere så stygg setning forundrer meg ... men man skal jo aldrig slutte å forbause seg, heter det jo ,, så da så

 205. electra60 19:57 17/02/10
  nei det var usaklig, dumt og teit.. jeg beklager
 206. erlend 19:59 17/02/10
  Selvsagt er jeg tilregnelig. jeg har bare en utrolig dårlig dag å lar det hele gå ut over deg Johanna. Nå skal jeg gi meg- jeg har en dass som må skubbes.
 207. alenemor84 alenemor84 20:14 17/02/10
  Johanna: Jeg er ikke ute etter at noen som helst skal takke for det jeg skrev. Det var kun min oppfatning av det hele. Kan virke som man hele tiden skal dra det hele enda lenger, ved å komme med en tilbakemelding enda værre enn den man fikk selv. Den ene er ikke bedre enn den andre i denne bloggen her... Spørsmålet er bare hvor langt er man villig til å dra det??
 208. erlend 20:15 17/02/10
  Opps... pinlig... litt ny på å ha flere profiler ;-)
 209. electra60 20:22 17/02/10
  hahahaha.. dagens :P
 210. Johanna 20:34 17/02/10

  ''hvor langt'' alenemor.. kan jeg ikke svare deg på... men det er bare å fortsette å følge med... du er vel ikke her i bloggen for ingenting og kommenterer vel heller ikke for ingenting ;-)

  erlend ønsker jeg et skinnende dass, rent og pent - vil si om det ikke er for sent...

 211. Johanna 20:44 17/02/10

  ...og til MissPinky ,, du hadde visst likevel ''koll'' på at det var en mann som ''tjafsade''


 212. sunflower 21:28 17/02/10
  *kniiiis*
 213. Blomst Blomst 23:28 17/02/10
  Jeg datt av etter tredje innlegget...*blond*
 214. Gulljenta 05:43 18/02/10
  Gal, galere, galest.....hjelp
 215. missbibbi 13:13 18/02/10
  Her har det skjedd saker. Det er jo urkomisk hvordan du bæsja på leggen erlend men moro var det lell. Det fantastiske med denne fadesen var alle teoriene og beskyldningene til J og V forsvant i intet.
  Hadde jeg vært en av dere hadde jeg bedt diverse folk om unnskyldning.
 216. Johanna 13:37 18/02/10

  missbibbi - nå er jeg ikke så himmel och pannkaka stø i norsk og skjønner ikke riktig hva du skriver i ditt innlegg i forhold til meg ,, regner med at J er meg denne gangen ;-)
  hvem mener du jeg skal be om unnskyldning og hvorfor ?

 217. Johanna 13:39 18/02/10


  er ikke missbibbi og beriten samme person ? fra det ene til det andre...
  mener du beriten brukte det nicket før ???

 218. fjotteline 14:31 18/02/10
  nope det er det ikke Johanna....lenge siden beriten het missbibbi
 219. missbibbi 16:00 18/02/10
  Hvorfor du burde be om unnskyldning eller i det minste være svært ydmyk er åpenbar. Det er du som skriver dine egne kommentarer. Du beskylder anonymt den ene etter den andre for saker du ikke kan bevise og så skjer dette med erlend. Ingen hadde trodd han hadde flere profiler. Dette beviser at dere har feil i hovedteorien deres. Dere burde få opp øynene dere to og prøve å få inn i hodene deres at alt ikke alltid er som dere tror
  Stille vann dypest grunn er en setning flere budre reflektere litt ved..
 220. beriten 16:31 18/02/10
  Jeg slettet profilen min Missbibbi...og fikk nytt nick som Tilbake...slettet meg igjen og kom tilbake som Beriten.

  Så nei Johanna..jeg er IKKE Missbibbi lengre.
 221. sn0ker 18:12 18/02/10
  Hvem blir den første til å sikre seg nicket "ParaNoia"?
 222. anka 18:41 18/02/10
  Jonas Brothers - Paranoid - Official Music Video (HQ)

  Har iallfall lagd en sang om det......
 223. MissPinky MissPinky 18:54 18/02/10
  jeg har faktisk lekt med tanken å slette meg og gjenoppstå som MissNoia, sjikkeli misfornøyd og mistenksom! :p
 224. Bean 19:00 18/02/10
  Næææ, liker Miss Pinky som hun er nå!
 225. MissPinky MissPinky 19:05 18/02/10
  :o)
  *litt sjarmert*
 226. Bean 19:08 18/02/10
  Bare litt?? Ok, jeg vil gråte en liten skvett hvis Miss Pinky endrer seg, eller enda verre, hvis hun tramper tre ganger med foten og fordufter i en røyksky som Frejya.

  *mann i kontakt med sine følelser*

  Håper du føler deg ønsket nå. :-)
 227. Bean 19:08 18/02/10
  Bare litt?? Ok, jeg vil gråte en liten skvett hvis Miss Pinky endrer seg, eller enda verre, hvis hun tramper tre ganger med foten og fordufter i en røyksky som Frejya.

  *mann i kontakt med sine følelser*

  Håper du føler deg ønsket nå. :-)
 228. missbibbi 19:13 18/02/10
  Gøy at dere tok opp dette med noia for det er jo dette som er poenget med det jeg skrev. Det er et par stykker som har laget versoner av historier inne i sitt eget hode. Problemet er at hendelsene kun oppstår i disse hodene og andre folk ser ikke snev av hold i historiene. Påstander som ikke eier hold i virkligheten. Hvem som er hvem her inne er det ingen som vet men noian om at alle er ute etter deg er det et par stykker som skulle hatt hjelp til å rydde i hodene demses
 229. beriten 19:18 18/02/10
  Men da kan vel du Missbibbi bekrefte at jeg IKKE er deg da :)....så slipper noian å sleppes helt løs....
 230. missbibbi 19:36 18/02/10
  Jeg er ikke deg jeg er meg men i andres hode er jeg hvem som helst så hvem er hvem ?
 231. missbibbi 19:38 18/02/10
  Fleipa med deg jeg er ikke Beriten. Jeg garanterer . Hånda i været de som tror på meg
 232. Tine 19:39 18/02/10
  Jeg er ikke helt paranoid ennå, så jeg tror deg.
 233. anka 20:40 18/02/10
  Så lenge jeg husker hvem jeg selv er * fortsatt god hukommelse* så tar jeg meg ikke bryet med å sitte å analysere hvem de andre nicka er.
 234. Johanna 21:26 18/02/10

  Ja missbibbi, er meg som skriver mine egne kommentarer...
  Anonymt? Gi konkret beskrivelse av hva jeg har gitt av beskyldninger !!!
  Stille vann har dypest grunn... kan jeg være enig om at det er et sant ordtak.

  Pass Deg nå litt missbibbi med å skrive om at et par stykker burde få ryddet i hodene, vil si om du ikke skriver om deg selv i forhold til flere profiler eller... men da bør du gi uttrykk for at akkurat det er foreliggende !!!

 235. Johanna 21:28 18/02/10

  beriten - din søster fjotteline skrev tidligere idag , trur vel at den kommentaren fortsatt er her, at du ikke bruker nicket missbibbi lenger ,, så da så...

 236. beriten 21:34 18/02/10
  Jeg bare bekrefter det flere ganger johanna...liker ikke at du slenger ut beskyldninger om at jeg opererer med flere nick. Så enkelt er det bare....:)
 237. Johanna 21:40 18/02/10

  ''slenger ut beskyldninger'' beriten ,, nå må du velge uttrykksmåte ... hvor har jeg beskyldt deg for det ?
  jeg tåler mye her på frodig, siden jeg nå har gitt meg inn i den her karusellen ... men jeg tar ikke imot skitsnakk, det betakker jeg meg for.. jeg har ikke skrevet eller sagt høyt et eneste sted at du bruker flere nick - MENNESKE - les !!!
  jeg spurte ... hvorfor skulle ikke du kunna ha det forresten når så mange andre har... hvordan skal jeg vite... JEG SPURTE... skjønner du ?


 238. Tine 21:40 18/02/10
  Johanna: Hvorfor gidder du å fyre opp så fælt for den minste lille ting. Du er 54 år, men oppfører deg som en pubertal tennåring. Trekk pusten dypt nå og pust godt ut. Jeg skriver ikke dette for å være ekkel, men jeg tror du bare vinner på å roe deg litt.
 239. Johanna 21:42 18/02/10

  Tusen takk kjære Tine for en fantastisk medsøster du er !!!

 240. beriten 21:45 18/02/10
  Nå blir jeg litt hissig her......og tar en liten "stygg" måte å skrive til deg på.
  Hadde det ikke vært for at jeg vet alderen din - så hadde jeg beskyldt deg for å være sinnsykt PMS!!!!!!!

  Skjerp deg Johanna...og les igjennom hva du selv skriver. Det er ikke bare du som innehar sannheten serru.....!
 241. Tine 21:47 18/02/10
  Johanna: Det var ment godt. Når man blir så sint som du er nå så skriver man ting som ikke burde vært skrevet. Noe man fort angrer på i ettertid.
 242. Johanna 21:48 18/02/10

  ~ mot dumhet kjemper selv gudene forgjeves ~

 243. MissPinky MissPinky 22:25 18/02/10
  sent svart men:
  rili nais, Bean, ai fil SÅ låvd! ;o)
  jeg velger å ikke morfe til MissNoia, så jeg tror deg også Beriten!
 244. Fruppa Fruppa 04:05 19/02/10
  En typisk blogg på frodig , plutselig handlet det om noe annet :O).
  Jeg kan egentlig forstå at folk har flere nick for hvis man stikker hodet fram her inne og sier sin mening så blir man med en gang stemplet som ond .. Dette er noe jeg har opplevd mange ganger. Skriver man da med et annet nick så kan man fortsatt sitte med sin glorie og leve lykkelig med sukker på ;)
 245. Fruppa Fruppa 04:06 19/02/10
  *Rekker opp hånda * Tror deg jeg også Beriten :O)
 246. Bjarthe 04:41 19/02/10
  Yess frk. Frupp ! - Der kom endelig den forløsende konklusjon. Du har skjønnt det. Her er vi enige: Gir man ikke uttrykk for en bedriden holdning eller mening, får man den tillagt seg av alle de noksagter som intet bedre tidsfordriv finner. Sterkt eksemplifisert ved den sårt savnede gullkalv, som tilslutt "bikket helt over" i en liten filleblogg. Alternativet er visst nytt nick.

  Problemet er ikke de av oss som har en velfundert mening og evner å underbygge den, og som ikke skifter standpunkt avhengig hvem som mener noe annet. Problemet er å finne hos veikingene som "stempler" i hytt og pine for å vedlikeholde egen glorie ovenfor de man ønsker å bli likt av. Bare litt rart da, at frøkna selv bruker ondsskapsstempelet oftere enn de fleste ...
 247. Fruppa Fruppa 09:26 19/02/10
  Hmm uenig med deg Bjarte.., men det er jo ikke akkurat noen "bombe" :O). Onskapsstempel ??? Hvem har jeg stemplet som ond her inne ? Jeg kjenner egentlig bare 2 mennesker som er onde og de er ikke her inne. Det er stor forskjell på å ikke like folk, være drittsekk, taper, bedreviter,kverulant eller rett og slett dum i forhold til å være ond. Ond for meg er et utrolig stygt ord og det er vel 1 her inne som er på god vei til å få det stemplet her inne av meg, men hun er egentlig ikke ond bare utrolig DUM.
 248. Fruppa Fruppa 09:27 19/02/10
  Bjarte.. Du fikk tilbake en tapt stjerne pga ordet frøken, av en eller annen grunn liker jeg det pripne ordet ;O)
 249. Dumogdeilig Dumogdeilig 11:33 19/02/10
  Nei men erlend da LOL
 250. fjotteline 12:39 19/02/10
  *rekker opp hånda* I BELIVE
 251. Johanna 12:53 20/02/10

  Nysgjerrig spurt Tine ???

  Jeg stod nettopp og fikset meg en kopp kaffe og tenkte på at jeg skulle ta den med å gå ut på nettet en svingeling... bl.a til frodig.

  Plutselig slog det meg dette med treff... Jeg trur faktisk ikke jeg har vært på fler treff sammen med deg Tine, enn et (1) eller husker jeg feil ?
  Jeg mener det treffet da jeg kom sammen med en kompis som siden har blitt sambo med ei av dine venninner...?

  Eller Tine... var du på det treffet hvor vi først spiste på Egons og siden var vi noen som drog videre til en pub. Du var ikke med på puben, så pass husker jeg...

  Johanna: konfundert...


 252. Johanna 14:55 20/02/10

  ''lyfter'' denne ,, så ser kanskje Tine og jeg får svar... :-)

 253. OleIvars 15:25 20/02/10
  De (sjeldne) gangene jeg havner litt for tungt på spritfylla, for eksempel sånne selskaper der de pøser på med akkevitt samtidig som maten ikke er så god, - og jeg bikkere litt over fior å si det på en pen måte, og ikke blir direkte slem, men kanskje litt overdrevent sjarmerende, iverig, entusiastisk, høyrøstet, påståelig, arrogant, uempatisk og voldsom, og folk dagen etterpå sier ting som: det var da synd med den gitaren, og vitsene var ikke SÅ upassende, men det er kanskje litt rart å bruke så lang tid på revkrok med en 13 årig jente, og den tostemte synginga....- dere vet, de gangene man får en snikende følelse at man har "gjort litt mye av seg"? Så jeg jeg kom til å tenke på, - sitter dere å drikker sprit her, eller dette et eksperiment for å gi begrepet "frodig" en utvidet betydning, altså at man går for ( på en tydeligere måte) å inkludere mentale aspekter ?
 254. Cosmopolitan 15:27 20/02/10
  Eneste måte å komme seg gjennom denne bloggen med vettet i behold er å sette tax free spriten på styrten å drikke mens du leser - armagedon er nær folkens!
 255. electra60 16:12 20/02/10
  enjoy ;)
 256. Johanna 16:52 20/02/10

  Jeg som ellers ikke pleier å lese så nøye gjennom blogger og prøver i prinsipp bare å svare på det bloggen i utgangspunktet handler om... Jeg fikset den her nesten på nulltid og har faktisk så og si fått med meg hver eneste bokstav ;-)
  Dette til kjennskap ;-) om det pågår noen quiz typ eller lignende !

  Apropos Cosmopolitan... Jeg sjekket forbi en ukebladhylle, vet ikke om bladet med samme navn som deg er et uke-, men uansett så var Hannele på førstesiden/permen, tenkte på deg da vettu ;-)

 257. Johanna 16:55 20/02/10

  forresten ,, ikkje spør OleIvars ,, du vet * en får værra som en er, når'n itte vart som en sku *

  til Tine .. jeg har tatt rede på .. vi har vært på to treff sammen ..... det første er jeg ikke så sikker at du fikk med deg så mye av meg på ;-) men det andre kunne du kanskje observere mer på, selv om du ikke ble med på pub...

 258. Gulljenta 20:29 20/02/10
  Nå er denne bloggen forbi begrepet galest og...og enkelte driver det bare videre som ingenting har skjedd....ja innenfor normalitetens prinsipper kan det definitivt ikke forstås...
 259. Johanna 21:41 20/02/10

  ''hvor er alle disse stakkars menneskene som pga redsel og dårlig selvtillit ikke turte å skrive'' ,, spør jeg også faktisk... men en og annen er jo innom den her, på mange måter, fenomenale bloggen og antyder om galskap .. jeg lurer på hvorfor egentlig? disse som ellers ikke skrev grunnet redsel kunne jo komme med mer ''matnyttig'' enn å skrive ''enkelte driver det bare videre som ingenting har skjedd'' .. hva har skjedd egentlig? jeg mener som skulle innebære stopp i bloggen, om det nå er det som er tanken bak foreliggende setning...
  Gulljenta skriver også, slik jeg skjønner, at hun ikke kan forstå utifra de grunnsetninger og leveregler hennes policy er i forhold til nettikett, men men... det er jo ting som kommer opp i hver og hver annen blogg...
  mener jeg leste en blogg senest idag som Noidem skrev i forhold til en meld. han har fått fra en med noe diffus profiltekst og så videre..
  kommer tid kommer råd, kanskje :-)


 260. Tine 22:48 20/02/10
  Johanna: Nå vet jeg at jeg heller bensin på bålet igjen, men slik jeg tolker personen nedenfor så skriver hun at galskapen i denne bloggen har stilnet, men at en person fortsatt ikke har forstått det (viser til din melding med spørsmål til meg).
  Hvorfor ikke begrave stridsøksen?
 261. Johanna 00:29 21/02/10
  2.
  hva da stridsøkse Tine .. ? .. jeg synes det er like viktig å få ''rätsida'' på alt skitsnakk her inne, som det er å relatere til store bakdeler, for eks... skjønner jeg Bjarthe riktig så blir det ''bråk'' av det også, det gikk ikke så greit å skryte av en dames bakdel og mene at den er stor som en låvedør... det er ikke bare bare å relatere dette med gifte menn kontra frodige damer ... hva ønsker du egentlig å drøfte i blogger ... du var vel bl.a. ei som var lei deg over at Freyja er borte, om jeg husker riktig .. unnskyld om jeg husker feil...
 262. Johanna 00:29 21/02/10
  1.
  jeg fikk forresten ikke noe svar fra deg i forhold til hvor mange treff du har suttet og observert meg ved... faktisk ganske viktig synes jeg, men kan skjønne at det kan være litt pinlig for din del og at du kan føle det som øksen ikke er langt vekke... men spiller rolle... du kan altså kommentere dette du nå har gjort, men kunne ikke svare på mitt spørsmål...
  som jeg skrev lenger ned, hvilket der og da ikke var rettet mot deg ................ ~ mot dumhet kjemper selv gudene forgjeves ~ ............ skjønner ikke at mitt spm til deg var så galt ,, men som sagt - jeg tok rede på... så nå vet jeg , sånn er det med den saken, rett og slett og det er ikke kødd engang ;-)
 263. sunflower 00:32 21/02/10
  oh my gawd... give it a rest...........................
 264. Johanna 00:39 21/02/10

  jeg har numrert feil .. 1 = 2 og 2 = 1
  håper det ikke blir for vanskelig å skjønne slik at det oppstår nytt rot og rør...

 265. orkide 00:46 21/02/10
  Det var de antennene da...
 266. sunflower 00:51 21/02/10
  du kunne vel nummeret dem 349 og 561 for den saks skyld.. det blir vanskelig å følge med på allikevel gitt når det blir så mye... HELE tida.. så alle bokstavene blir en suppe, å alt jeg leser er Bla bla bla.. ZZzzz....
 267. Johanna 00:55 21/02/10

  sunflower .. vi lever i et fritt land og husk at dette gjør du frivillig ... jeg skjønner ikke at du har noe å klage på faktisk
  hun med antenne gir jeg en god dag i ;-)

 268. sunflower 00:59 21/02/10
  he he, å jada.. men at du orker å gjøre dette frivillig.. det er det jeg ikke skjønner.. en blogg med 266 kommentarer liksom.. å du står vel kanskje for 70 av de innleggene? å det er ikke akkurat intressant lesning.. I`ll tell u that...
 269. Johanna 01:08 21/02/10

  takk skal du ha sunflover ,, strongt av deg å telle mens du leste
  tror du får en eloge... du står på å leser selv om det er helt uinteressant
  ...og jeg orker ,, hvorfor skulle jeg ikke det forresten ... jeg har faktisk ikke
  lest så mye blogg ,, har begynt nå i det siste... har fått mye pepper og det var
  av Freyja fordi jeg svarte midt oppi noe annet, på bloggens egentlige innhold...
  erlend prøvde seg jo også på en sånn kommentar lenger ned her, mens han var hu-
  derre dama... han hadde vel typ kopiert
  jeg har faktisk et løp bak meg som sekretær, jobbet på i 10-15 år med å skrive...
  jeg liker det faktisk... hvor rart det enn kan høres ut ;-) blink blunk

 270. Johanna 01:11 21/02/10

  Til Fruppa : Om den her bloggen runder 300 kommentarer , så mener jeg at det er rekord...
  Husker en sexrelatert blogg som også gikk på ''högvarv'' ,, men tror den stoppet før 300 comments
  ;-)

 271. sunflower 01:14 21/02/10
  jeg tror jeg datt ut etter setning nummer 2, jeg skjønner faktisk ikke så mye av det du skriver.. Men jeg får med meg at du navngir og deler konspirasjonsteorier, og du begynner på en setning, men avslutter med noe helt annet... Jeg skrev 70 innlegg, det var et anslag faktisk, jeg har ikke tatt meg bryet med å telle de...
 272. orkide 01:17 21/02/10
  Mener da at kanakkas el en anna hadde en blogg med over 500 innlegg Johanna..så du behøver ikke gnåle videre om dette som alle er lei.
 273. Johanna 01:17 21/02/10

  du slog deg nok når du datt ... ''navngir og deler konspirasjonsteorier'' har du alldeles om bakfoten ... !!!

 274. Johanna 01:19 21/02/10

  orkide , kjære vene , jeg synes du skal lese i den bloggen da eller noen av de andre ... du har vel noen egne blogger her inne som sikkert ter seg mer interessant for deg, enn det jeg skriver...
  lykke til !

 275. sunflower 01:37 21/02/10
  jada...
 276. Gangsta 02:31 21/02/10
  Ser det er en voldsom uenighet her men nå på slutten skjønner jeg ikke om det er krangling eller kun et poeng å få bloggen opp i 300 kommentarer.
  Det er da virkelig en oversikt her inne over kommenterte blogger og der vil dere jo kunne se hvor mange kommentarer som ligger inne og selvfølgelig også finne ut av hva bloggene handler om.
 277. Gangsta 02:32 21/02/10
  Glemte å si at det ser ut som om sex og kranglel er det som slår ann og det er en ting som ikke burde forundre noen for det blir jo her som irl
 278. Tine 13:17 21/02/10
  1)
  Johanna: Dette har nesten utviklet seg til å bli en ren trakassering, hvorfor blander du inn ting her som jeg har kommentert i andre blogger? Det har vært sagt og gjort mye værre ting her inne enn at jeg kalte deg jamrete.

  Hvis du leser bloggen hvor jeg kommenterte det med ?låvedøren? så ser du at jeg fleipet med Bjarte, noe Bjarte skjønte. Det var en annen som ble sint på Bjarte.

  Og diskusjonen mellom meg og Gullheksa i hennes blogg er da en sak mellom meg og henne. Ønsket du å bry deg kunne du faktisk kommentert i den bloggen, ikke kaste ut dritt her her som: ?... det er ikke bare bare å relatere dette med gifte menn kontra frodige damer ... hva ønsker du egentlig å drøfte i blogger ...?. Hva mener du egentlig, at jeg skal respektere deg men du skal ikke gjøre det med meg?
 279. Tine 13:17 21/02/10
  2)
  Ja, jeg var en av de som ønsker Freyja tilbake. Jeg liker mennesker som står for hva de sier. Jeg står også for hva jeg sier, kunne kommet med masse svada og unnskyldninger til deg om hva jeg skrev i den PM?en du la ut, men hvorfor det, det jeg skrev, det skrev jeg. men jeg skrev den i sinne og ga ting litt større mening en det var ment. Og hvor mange ganger skal jeg gjenta at jeg tok deg i forsvar overfor ?IrmaJohanna?? Når du ikke klarer å se det så er det ikke så mye mere jeg kan få gjort.

  Og det at du også begynner å kaste masse dritt om meg i Forum-saken ?Faste treff og hvor er Frosken? bør du holde deg for god til. Det er ingen som sier at du ikke oppfører deg eksemplarisk på treffene.
  Det var min uttalelse, og kun MIN at jeg syntes du er jamrete.

  Kan vi legge dette bak oss snart nå?
 280. Johanna 13:44 21/02/10

  Tusen takk Tine
  ''så er det ikke så mye mere jeg kan få gjort'' ,, du trenger absolutt ikke sende rundt meld. i hytt og pine som omhandler meg ... jeg klarer å forsvare meg selv ... når man ser på innholdet så var det neppe noe forsvars-, tross alt... der og da prøvde du å veve inn din snillhet ovenfor meg som du i det nærmeste hatet/hater... går å lese mellom rader også... men shit au...
  og du .. jeg vet ikke om jeg leste feil nå ,, men har du ennå ikke skjönt at den meld. du skrev til erlend mens han kalte seg irmajohannaa eller noe sånn ,, den hadde han publisert på sin profil, vil si så alle kunne lese, ikke bare meg...
  til opplysn. så var det ikke bare deg som komm. ''låvedør'' og ''gifte mannfolk kontra frodige damer'' ,, jeg har heller ikke skrevet det bare i forhold til deg, alt handler ikke om deg...
  ''Kan vi legge dette bak oss snart nå'' ,, svar: ja ... men hvis du ikke klarer å la være å komm. mine innlegg, forsvare meg eller snakke og sende rundt masse meld. som omhandler meg ,, så skjønner du jo hvor ståa raskt er igjen...
  gode ønsker Tine !

 281. Tine 13:52 21/02/10
  Johanna: Hvilke meldinger har jeg sendt rundt? Det kunne vært artig å vite.
  Hvis det fortsatt er den meldingen til *IrmaJohanna* du hentyder til så har jeg kommentert den altfor mange ganger allerede.

  Hvorfor blander du inn andre kommentarer/blogger i denne om du ikke hentydet til mine kommentarer? Slik du gjorde det så var det naturlig å tro at det omhandlet meg.

  Jeg har skjønt det lenge, men nå får jeg ta ansvaret for det. Så Johanna, dette var SISTE ord fra meg.
 282. electra60 13:57 21/02/10
  nå var det vel J som var erlend da men.. hvem som var irma johanna er vel uvisst?
 283. Gangsta 14:29 21/02/10
  Dette begynner å bli moro jo. Det gikk en tv serie når jeg var liten som het forviklingar eller noe lignende kansje de kunne lage flere episoder med matriale herfra.
 284. Johanna 14:55 21/02/10

  Yapps Gangsta ,, koffør ikkje ? :-)
  Mange måter å gå til historien på...


 285. Gangsta 14:59 21/02/10
  ja det er sant det Johanna. Hvorfor ikke liksom. Det er jo egentlig en befrielse å tenke på at dette mest sannsynlig ikke står beskrevet i historiebøkene men er glemt om en uke eller to. Det er jo slik det er her inne og andre steder at det skrevne er fort glemt og begravet.
 286. Johanna 15:05 21/02/10

  jeg kan ikke riktig kommentere Gangsta uten å måtta komme med noen ''sanningens ord'' ,, muligens det skrevne blir glømt ;-)
  jeg flyttet hit til sør for litt over 6 år siden og ganske med en gang så ble jeg bedt med av ei dame på treff, bbw på den tiden... vi hadde det kjempemorsomt treff etter treff, men pass deg Gangsta før at det fortsatt er de som kan spy opp et og annet som skjedde for 6 år siden ;-)
  men ''Hvorfor ikke liksom'' :-) - alla sätt är bra utom dom dåliga, pleier vi å si på svensk :-)

 287. orkide 15:05 21/02/10
  Og godt er det..ellers hadde vi vært i krig:P
 288. Blomst Blomst 17:02 21/02/10
  Jeg håper at folk sender rundt pm'er om meg jeg. Egentlig litt redd for å bli glemt i vår frodige andedam..*kvakk*
 289. Mali36 Mali36 18:25 21/02/10
  Kjære vene.. Dette er ille.. :-S
 290. MissPinky MissPinky 18:41 21/02/10
  og i mellomtiden har denne bloggens kommentarer skremt flere mennesker til taushet en Freyja og Fruppa noen sinne klarte alene...*rister trist på hodet og sukker oppgitt*
 291. Mali36 Mali36 18:47 21/02/10
  *savner Freyja*
  Man kan si mangt og mye om Freyja, men hu hadde gode blogger... Og siden j har møtt henne irl kan j si at hu er en herlig dame.. Sprø.. Men herlig. :-D
 292. Fruppa Fruppa 14:38 22/02/10
  Skremme folk til taushet var ikke akkurat det jeg mente med denne, men føler at andre står for skremselspropagandaen denne gang ;) Jeg fant ikke ut av hvem som ikke tør skrive, men jeg ser jo hvem som tør og all ære til dem *kremt, jeg mener faktisk det* Litt ille uansett hvilken vei det går at folk føler seg glodd opp i ræva, men alle kan ikke like alle og sånn er det på nett som i det virkelige livet.
  Poenget mitt var ikke at noen skulle henges ut, men sånn er det og sånn blir det og så håper jeg at de som er nevnt her og at de som ikke er nevnt men som ikke tør skrive .. skriver litt allikevel. Det skrevne blir glemt som en skriver, men det er ikke sikkert folk det gjelder glemmer, men man må bare huske at man kan ikke bli likt av alle, ingen kan det og det er desverre bare å godta like godt først som sist.
 293. roger70 roger70 20:54 27/02/10
  Selvsagt liker du ikke alle fruppa du har rett i det, men sånn jeg ser det så blir det litt for dumt da om dette skal utvikle seg til att bare folk du liker kommer på de eventuelle treff som arrangeres. Jeg er av den oppfatnning att uoverstemmelser kan en godt ta på privat melding. Et treff skal være hyggelig for alle som eventuellt kommer er min oppfattning
 294. Fruppa Fruppa 01:26 28/02/10
  Til Roger70
  For det første så har jeg ikke skrevet noe om treff og jeg har heller ingen formening om hvem jeg ønsker og ikke ønsker å treffe på frodig treff, så jeg skjønner ikke hvorfor du retter denne setningen mot meg.

  Hvem som har skrevet hva har liten betydning og jeg tror det som ble skrevet ble skrevet mere i sinne og oppgitthet enn i fullt alvor.
  Du er et godt eksempel på dette med å forsvare venner, du går nå ut og forsvarer Johanna med et usaklig angrep på meg( jeg har ikke skrevet noe om hvem jeg ikke vil se på treff) og det er vel akkurat det samme som en annen følte lenger ned på siden her, akkurat det med å angripe når hun følte at en venninne ble utsatt for et personangrep av din venninne.
  Alle står seg selv nærmest og jeg må bare si at jeg er ikke sterkere enn at jeg kjenner mine svake sider og det hadde ikke kostet meg en krone og "sparke" hardt rundt meg hvis noen gikk på mine venner.
  Det er bare å innse at vi er mennesker uansett hvor gjerne vi skulle ønske at vi hadde egenskaper bare de med glorie har, vi dømmer og snakker over oss og det er faktisk noe vi bare må leve med.
  Det er en kjennsgjerning at de vi ikke liker som regel ikke liker oss heller, men noen ganger , svært skjelden så hender det ubehaglige og det er da de vi ikke liker , liker oss allikevel og pokker det er da det virkelige helvete starter. Det å ikke omgå folk er ikke problemet, men det å omgåes folk man ikke liker, men ikke vil såre for ikke å være en dritt, men til syvende og sist blir man en dritt allikevel for man klarer ikke å skjule sin misnøye i all evighet og da er jeg tilbake til det jeg skrev at alle kan ikke like alle og det er lite vettugt å fake vennskap på nett.
 295. roger70 roger70 09:00 28/02/10
  Fruppa svaret jeg ga var ikke til deg men generelt, jeg beklager da om du tok innlegget slik. Jeg har kontakt med johanna og hun har vært hygelig til meg og dessuten hjelpsom de ganger jeg har vært i byen. Flink til å ringe er hun også selv om jeg ikke er like flink tilbake, men det hender. Jeg forsvarer ikke angrep hverken fra den ene eller den andre, men synes det er kjedelig å måtte ta flere turer for å møte folk jeg har kontakt med, kostnadene blir større om du ikke bor sentralt. De treff jeg har vært på har vært hyggelige og møtt hyggelige folk,.Men selvsagt er det personer som har problemer med meg som person kan ta kontakt og fortell att da og da skal de på treff og ønsker ikke min tilstedeværelse. Treff skal være hyggelige og inkluderende selv om en ikke sitter med de aller beste og nærmeste venner, tuppen og lillemor er et vagt minne fra mine yngre dager
 296. MissPinky MissPinky 09:38 28/02/10
  hehe, unskyld at jeg ler altså Roger. Men er det noen som tar kontakt og ber deg ikke komme på treff??? Du grønne kineser, er de 13 år eller? Makan...
 297. roger70 roger70 09:46 28/02/10
  Nei MissPinky det er det ikke noen som har gjort, men tilbudet står da ved lag for gud og hvermann til å benyttes. Synes det er en fair greie å få vite ståa.
 298. MissPinky MissPinky 09:49 28/02/10
  det er da ingen som har sagt annet enn at treffene er for alle?!
 299. roger70 roger70 09:54 28/02/10
  Nei Miss Pinky, men hvorfor sitter jeg med det intrykket da ved å lest en del blogger att det er klikker her inne?
  Og jeg tror att det er medlemmer her inne som ikke orker å møte opp på de treff som arrangeres grunnet dette?
  Just my opinion Miss Pinky
 300. Johanna 09:59 28/02/10

  Så flott at jeg ikke blir glømt ;-) selv om jeg ikke riktig skjønner hva som nå igjen har blitt skrevet om meg... men tusen takk roger70 om du har sendt meg en god tanke :-)
  Jeg husker at du nevnte noe en gang, at du hadde fått meld. om at hvis du hadde kontakt med ''den'' uten at jeg vet med hvem... så ønsket ikke en annen å skrive med deg og bla bla bla blaaaaa ,, men det er jo barnslig og de som driver på sånn er ju ikke noe å offre ''noe'' på...
  Blir man venn med meg så er man, uansett og betingelsesløst !!!
  Jeg synes vi har en god tone, roger70, og den må vi bare se til å beholde :-) og visst skal vi dra på treff... Må da gå å ordne andre treff enn disse Egons, hvis de tross alt bare er ''booket'' for spes. tiltenkte...


 301. MissPinky MissPinky 10:01 28/02/10
  selvsagt er det klikker, skulle da bare mangle! Finnes da ikke et sted i verden man er bestevenn med alle!? Men man kan da møtes og BLI kjent likevel, og ha det hyggelig på treff. Jeg skjønner ikke problemet, vi er da voksne mennesker....
 302. MissPinky MissPinky 10:03 28/02/10
  ignen: det er da INGEN som har sagt annet enn at treffene er for alle?!
 303. Johanna 10:05 28/02/10

  Forresten ,, roger70 ,, Velkommen tilbake !!! Kom plutselig på at du har vært på ''andre jaktmarker'' en tid ... Tuller bare, men borte har du vært... Det var ei jente i trøndelag for en tid siden...
  Nå er vel ikke dette en komm. for denne bloggen kanskje ,, men når vi er ikke på treff
  Jenten i trøndelag ,, jeg kommer nok på nicket alt ettersom ,, lurte på hvorfor det ikke er treff der oppe. Jeg sa at det bare var å bestemme dag og sted og annonsere, sa at hun kunne ta kontakt med deg og at du ville sikkert stille en mann ;-)
  Du får høre mer siden når jeg kommer på nick og så videre...

 304. Johanna 10:11 28/02/10

  Selv om vi er voksne MissPinky så liker jeg ikke å bli baksnakket og observert og vette fasen hva en del driver med... Du for eksempel sendte jo ''den der sms'e feil til meg'' som beviste veldig mye og like før ''sms'et'' så skjedde jo det der med Tysklandsreisen som bl.a. jeg skulle bli med på, men det ble du som drog i steden for meg...
  Jeg er veldig glad for at jeg fikk opp øynene for falskheten. Bedre å vite enn å være uviss og ikke vite om det er ''hackat eller malet'' ,, men fra det til å la være å dra på treff bare for at noen av dere damer ikke ønsker meg der... Njæææ, det trur jeg ikke jeg går med på, i alle fall ikke om jeg ikke har noe annet på programmet :-)


 305. MissPinky MissPinky 10:15 28/02/10
  vet du Johanna, jeg kommer ikke til å plukke opp provokasjonen og vaske privat skittentøy i full offentlighet sammen med deg. Jeg ønsker deg bare en god søndag. ;o)
 306. roger70 roger70 10:16 28/02/10
  Ja Miss Pinky klikker er ikke til å unngå, men hva er da vitsen med å poste i blogger når en har en utmerket funksjon som kalles privat melding? Forskjellige menininger og ulikheter er bare bra, men angrep har ikke i en blogg å gjøre, hverken fra den ene eller den andre siden. Og når det da gjelder tilfellet johanna da som er nevnt her så ja jeg har kontakt med henne, men det betyr ikke att jeg forsvarer allt det hun gjør og sier, men føler vel litt da att hun nok har hatt masse problemer med diverse profiler og da selvfølgelig personligheter (tenk da joik og splittet personlighet). Jeg følte også att freyja fikk masse pes her inne og likte heller ikke den gangen att folk måtte utrykke dette i bloggene. Det er ogsåå andre også som har fått sin del av kommentarer som jeg ikke har fått lov da til å besvare
 307. Bean 10:22 28/02/10
  Skip o'hoi Pinky. Her er det bare en ting å gjøre. Ta /to/ valium :-D
 308. MissPinky MissPinky 10:24 28/02/10
  *deler ut valium med et inkluderende rosa smil*
 309. anka 10:50 28/02/10
  Hvis ikke valiumen virker...har jeg ett uåpnet glass med vival, som jeg ikke trenger/har hatt behov for . Gavmild...:)
  * Pillene ble gitt i forbinnelse med cellegiftbehandlingen*
 310. crutta 15:14 28/02/10
  lure på hvor gamle folk er jeg?? Har ikke vært i hele tatt aktiv her..men jeg har forstått at her er den en indre kjerne som liksom skal bestemme hva som skjer og hvem som skal være med. Syns hele er snålt...go ta folk slik de er eller la vær...
 311. Fruppa Fruppa 15:18 28/02/10
  HJELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jeg føler at jeg ikke har noe usnakket eller det motsatte med deg Johanna, jeg har synes du er en ok dame og da jeg tilfeldig støtte på deg på Strømmen fikk jeg et utrolig godt intrykk av deg også pga din vennlighet og godhet ovenfor din lille søte nabo, men nå må du stoppe..
  Jeg skjønner at du er irritert, lei deg og hele suppedassen, men nå graver du din egen grav. Slutt med den personlige uthengingen for du beviser jo at det de skriver om deg er sant.

  La for guds skyld private krangler være private, andre mennesker har ikke noe med disse opplevelsene og vi har kun hørt om det fra en side og da blir dette veldig feil.

  Det er du Johanna som nå saboterer treff ved å skrive en hel masse svada og jeg lurer egentlig på om det finnes 1 som ikke har følt seg velkommen ?? Tror nemlig de fleste, om ikke alle har følt seg godt tatt i mot og ikke glem at dette i utgangspunktet er ukjente mennesker for alle bare "møte tidspunktet" har være forskjellig.
  Slutt med det sutre greiene for du har tydligvis alltid følt deg velkommen for du er jo tydligvis sjokka for at noen har tenkt annerledes. Jeg er fullstendig klar over at alle ikke liker meg og at noen kan ha et anstrengt smil når de ser på meg på treff, men hvem i helvete bryr seg ???
  Slutt med den førdømte sytinga og ta deg i sammen , ja det gjelder forresten flere her.
 312. Fruppa Fruppa 15:22 28/02/10
  Crutta... Kjære deg, les bloggen en gang til og bit deg selv i ræva !!!

  Sorry mitt utsagn , men jeg er så møkka lei av dere bedrevitene , smålige, sutrepaver som "vet" hva andre tenker.
  Selv om jeg syns du virker "LOST" så betyr ikke det at du ikke skal på treff, jeg gir blanke faen i hvem som går på treff !
  Treff har alltid vært en koselig greie og så sitter det folk som ikke har vært på treff og dømmer hvordan det er ????

  Eller andre som alltid har følt seg velkommen , men som fikk en sannhet smørt utover og da prøver å sabotere for andre . Det er barnehage mentalitet, hvis ikke jeg får skal ikke du få heller...
  Herregud sier jeg bare !
 313. Gangsta 16:02 28/02/10
  Her blir det ikke enighet ser det ut som og hvorfor skulle det bli det, det er ikke enighet i livet utenfor nettet heller så hvorfor er folk så forundret over uenighet ?
  Syns du drar det veldig langt Johana . Det er stunder i livet det er bedre å la ting ligge framfor å gnage det til beinet .
 314. mensnill 16:15 28/02/10
  Enig med Fruppa her. Les hele bloggen. Og gjerne flere blogger før du/dere kommenterer. Å enkeltes private oppgjør er ikke egnet for offentlig beskuelse. Det har jeg selv gjort her inne. Og ettertrykkelig fått påpekt. Har kontakt med flere her inne. Og her som ellers i samfunnet og nettet, så finner man tonen bedre med enkelte. Dog i di fleste tilfeller som venner. Men sånn er det jo i det virkelige liv også. Kan ikke bli bestevenn med alle mam n møter. Man skaper sin egen indre krets. Så også her inne. Har fortsatt ikke mistet troen på at den ene rette er her inne. Mangler bare at hun synes jeg er den ene rette tilbake. Hahahaha. Begynner bare å bli lei av enkeltes "martyropptreden" her inne. Selv om jeg har kontakt med opptil flere av di "Store stygge ulvene" her inne. Så har jeg ennå tilgode å ha mottatt negative eller utelukkende meldinger om enkeltpersoner. Klarer ikke å se personforfølgelsen som enkelte mener seg utsatt for. Ingen nevnt, ingen glemt. Blir også lei av at enkelte bare må ha en kommentar i "alle" blogger. Uansett om det er en blogg som det er utelukkende beregnet for det motsatte kjønn. Synes det er fint at enkelte forsvarer hverandre. Men om en person febrilsk graver sin egen grav. Så tenk ihvertfall før du prøver å grave en dobbel. Ikke alt kan forsvares. Uansett hva det startet med. Ifra å være uenig, til å slenge dritt. Der er forskjellen enorm. Ta personlige ting på PM. Diskuter sak i blogg. Ønsker ellers alle bloggere og lesere en fortsatt fin søndag ifra Trondheim. Hilsen kverrulanten mensnill ;-)
 315. Johanna 16:30 28/02/10

  Jøjjemej ,, her klages det i nesten hver blogg på meg - men hva leser jeg - jo detsamme om og om igjen, her skrives det opp og i mente om hvordan jeg må slutte med ditt og slutte med datt .. men alle disse som ikke er så gode på å omformulere seg uten bare trakker og trakker og er så lei seg og vet ikke sin arme råd i forhold til de blogger jeg skriver i og... you name it. Joda, jeg leser faktisk (til dere som har bett meg om det) og jeg leser til og med mellom radene...
  Til dere som har gått så jævlig lei og bare ikke orker................................... Gjør som meg ,, jeg orker så lenge jeg orker og når jeg ikke orker lenger så legger jeg av... !!!
 316. Johanna 16:37 28/02/10

  jeg mente ikke i hver blogg uten i hver kommentar ... jeg skjønner ikke hva noen er ute etter å vinne med å nesten krype for visse personer her inne...
  du kryper ikke Fruppa uten du er nok den som blir sittende og andre faller ned i knestående... dette skriver jeg ikke av ondo uten bare for at du skal vite at det er det jeg mener om deg, kan være på både vondt og godt, jeg kjenner ikke deg så jeg kan ikke uttale meg om deg som person og du har jo ikke direkte gjort meg noe ille... men så klart at jeg springer jo ikke fram og blir sjeleglad når jeg treffer deg siden du vanker sammen med de du gjør... en annen sak - vi har nok ikke spes. okay personkjemi du og jeg - men jeg omgåes da mange, ikke privat, som jeg ikke går kjemisk så bra sammen med og det funker...
  nå vet jeg ikke riktig hva jeg har skrevet her fordi jeg kjenner at jeg er sint og ikke bare sint ,, men noen har jo gitt seg f.. på å ikke skjønne meg ..... nordmenn er rare forresten :-) de sier at de forstår svensk så himmel och pannkaka godt og det er ingen sak og så vider... men når det kommer til kritan så er jeg den første å skrive under på at den biten er ikke sann !!!
 317. MissPinky MissPinky 16:52 28/02/10
  *faller på kne for Fruppa og kysser hennes tær*
 318. Johanna 16:55 28/02/10

  crutta .. jeg kjenner ikke igjen ditt nick .. men jeg er gammelt folk og jeg har vært her lenge , men jeg tilhører ingen indre kjerne .. jeg har kontakt med mange, vil si i virkeligheten, av de som har profiler her på frodig... men faktisk når jeg tenker etter så snakker vi sjelden og aldrig om frodig...
  noe blir vel nevnt i ny og ne ,, spes. etter slike skriverier eller når annet dritt har skjett... da sier jeg bare at jeg gir vel f.. i kjerringen og den som jeg har snakket med har vel ''ungefär'' bare svart amen... nb !!! jeg kaller en del mannfolk her inne for kjerringer også når den sortens kommentar blir gitt

  det var faktisk en tid det ble ganske mye snakk om frodig... jeg sitter her og tenker og husker det nå , jeg var med på snakket og trudde i min enfald at man faktisk skulle kunna være sammen i en kul gjeng, både på nett og i virkeligheten... men akk og ve *syter og klager;-)*

 319. Johanna 16:55 28/02/10

  ''Syns du drar det veldig langt Johana . Det er stunder i livet det er bedre å la ting ligge framfor å gnage det til beinet'' - Ikke for at du har med deg å gjøre Gangsta ,, men tusen takk .... Du har helt rett. Når det er som å helle vatten på en gås eller flere ''gäss'' så gjør jeg jo bare meg selv mest ille... Innimellom blir jeg bare helt vansinnig når jeg ser og hør hvor skruppelløse en del kan være, men jeg må nok bare gi opp slike og innse min begrensning.

  Nå småskratta jeg plutselig her for meg selv.. rart, men betyr vel at jeg ikke gidder å ofre en kalori på å bli forbannet lenger.

  Må bare tillegge hvordan jeg har sett folk syte om hvor mye de savner og siden dette med å være enig og i neste stund syte om... Det er ''skrattretande'' og jeg må bare erkjenne at jeg etter snart 20 år i Norge ennå ikke har lært meg sjargongen... jeg må vel legge til at jeg ikke drar alle over samme kam så det ikke blir kakofoni om det også.


 320. Mali36 Mali36 17:20 28/02/10
  Kan ikke akkurat si at j kjenner meg igjen i det som blir skrevet her. Tilhører ingen "indre kjerne" her på Frodig, men også j har da kontakt med flere her inne, av begge kjønn. Å j har vært på treff. Synes det var kjempehyggelig, og følte meg både inkludert og velkommen. At j ikke har vært på flere treff handler rett og slett om at d er "langt" å reise, og er avhengig av overnatting. Å selv om j har fått tilbud av herlige mennesker her inne om overnatting, så har j ikke mæga meg nedover. Men tror meg.. J har veldig lyst, og har bestemt meg for at i vår/sommer så SKAL j avgårde på treff. Og j gleder meg til å treffe dere alle. Om dere er sånne eller sånn. Er jo som ei sa her inne: Vi er da voksne mennesker, og burde klare å treffe andre den tiden d tar og oppføre seg.

  SÅ.. Ser fram til treff når d blir litt varmere, og vi kan sitte ute og ta et glass øl eller ti.. Og fjase og se og sjekke ut hverandre. :-D Ha en fortreffelig søndag, og måtte Norge ta gull på 5 mila i dag. :-D
 321. Bjarthe 22:11 28/02/10
  Man kan kritiseres for så mangt. Johanna bidrar ihvertfall til mer blogg-aktivitet enn de aller fleste. De som misliker hennes bidrag, kan som kjent la vær å delta og bidra til at det blir enda mer. Hvis det plager dem ...
 322. Blomst Blomst 23:37 28/02/10
  Jeg tror det hadde vært mye letter å forstå deg johanna hvis du skrev svensk, og ikke norsk på en svensk måte. Jeg må ærlig innrømme at jeg noen ganger ikke skjønner hva du mener.
 323. Fruppa Fruppa 11:40 01/03/10
  Johanna.. De jeg vanker sammen med ??? Jeg har ikke vanket sammen med noen jeg siden jeg var 16 år.
  Du skriver selv at du ikke kjenner meg så hvordan i all verden vet du hvem jeg tilbringer tid sammen med ? Det er kun 2 mennesker her inne jeg snakker med flere ganger i uken og det er tro43 som jeg har kjent i snart 25 år og som er min aller beste venn i verden, han ser jeg ca 5 timer hver eneste dag 7 dager i uken og er det Pinky som jeg skravler med på tlf, men som jeg skjelden møter, ja jeg må ikke glemme Freyja som jeg spiller med (ikke penger) på nett flere ganger i uken. At min "Ukeplan" er av noens intresse tviler jeg på, men men ... vil da også ta med at jeg er 16timer på jobb 6 dager i uken slik det å vanke med noen det er det desverre ikke tid til.
  Frodig er min godtepose (ingen tenker porno nå håper jeg ;O) )
  Trond er min melkesjokolade = best, alltid er der og som alltid kommer til å være der. Pinky er mitt smil så vanvittig god, sammensatt av mange biter, jeg ler sammen med henne , men hun har også hørt meg gråte, vi har også flere ganger vært sterkt uenig og det er ok. Nikken 53 er min Trojka, jeg digger den , men spiser den ikke så ofte, men gud så deilig det er å henvende seg til en nettvenn jeg aldri har møtt , men allikevel følemeg helt trygg. Så har vi Bompen, han er jo bare så søt, så snill og hjelpsom han er en hobby.. Oii jeg må ikke glemme Slmann han er en lakris kick, så utrolig god , men pokker så irriterende når den sitter fast mellom tennene *ler*.
  Anka er en kvikklunch, uansett hva som prøver å ta rotta på henne så klarer hun seg. Hun er der for å forbli, så ordentlig og god og alltid der. Djan er en hobby, lag på lag med gode saker, snill og grei og med så mange hemmligheter som gjøre henne spennende. Jeg må heller ikke glemme Blomst, hun minner meg om en Spansk jordebær brus , så sprudlende og vanvittig deilig, men allikevel så langt vekk.
  Det er så mange mennesker her inne fjottline, Beriten og ikke minst Tine som er som en nidar godtepose, jeg var skeptisk , men når man åpner posen så er det bare nam.
  Det blir som på en juletrefest, man får en godtepose når man skal hjem og så åpner man den og det er masse godis , men det er også en mandarin og en eske rosiner, pokker hvem med vettet i behold spiser rosier lissom Ush så jækk, men det er sikkert mange som liker det også og sånn er det her inne det er noen for enhver smak.
  Sorry til dere som ikke ble nevnt, skulle vel egentlig ikke skrevet nick for ingen nevnt ingen glemt, men min mening med dette er at jeg vanker ikke med noen og det blir utrolig feil av deg som ikke kjenner meg å skrive hva jeg gjør eller hvem jeg tilbringer tid sammen med,ikke sender jeg sladre sms er heller så skriv heller ting du vet for jeg har ikke baksnakket deg til noen, jeg kjenner jo ikke deg Johanna så hva skulle jeg ha å si ???
 324. alenemor84 alenemor84 11:58 01/03/10
  Fruppa: Ble nesten litt godtesyk av å lese innlegget ditt ;)
 325. Johanna 12:06 01/03/10

  ''Jeg tror det hadde vært mye letter å forstå deg johanna hvis du skrev svensk, og ikke norsk på en svensk måte. Jeg må ærlig innrømme at jeg noen ganger ikke skjønner hva du mener''

  Jeg bare, rett og slett, ikke gidder å forklare og utdype ,, men jeg er veldig sikker på at det skulle du absolutt ikke Blomt --> vil si, forstå lettere...

  Fattes bare at noen skulle gi seg på det med språket også... Ler og Ler !!!


 326. MissPinky MissPinky 12:09 01/03/10
  Nawww, Fruppa mi! Da må du være min Walters Mandler - overdådig deilig og søt og nuttie, med et snev av salt! Det er alltid riktig med en bit, og jeg blir aldri lei - til å spise opp! :D
  Vi har temmelig lik smak på innholdet - det er en fabelaktig fin samling konfekter her. Og til resten av godteposen: love you all, even those I should hate - you make the sweets sweeter! ;o)
 327. Johanna 12:25 01/03/10
  Noe jeg husker nå, men ikke brydde meg spes. med da, var at du kommenterte og sa noe typ ' tenk å ikke huske hva man har bestilt for mat' ... men ingen fare ,, vi diskuterer ikke det mer, hvis ikke du absolutt ønsker ... Jeg er nemlig ferdig med ''ting og tang'' hva frodig angår og skal her etter bare bruke stedet som dating-/møtested ;-)
 328. Fruppa Fruppa 12:36 01/03/10
  Hva snakker du om ?
  Det er vel ikke baksnakking at jeg ved julebordet var forundret over at folk ikke husker hva de selv har bestillt ??
  Det var kun et fåtalls retter å velge mellom og når folk har en slik teflon hjerne at de ikke husker hva de selv har bestillt til middag ja da tviler jeg ved deres evner .. Sorry sånn er det bare, det er da forskjell på baksnakkng og en kommentar sagt rett ut, eller ?
  jeg behøver ikke å baksnakke , jeg klarer å si i fra hva jeg mener og på det julebordet var det flere som også glemte å gjøre opp for selg slik at Roger 70 satt igjen med en ganske så stor regning, all ære til ha for det.

  Når folk ikke husker hva de bestillte og andre ikke husker å betale, ja da må jeg innrømme at jeg får tanker i hodet mitt og ja det er kansje upassende , men jeg klarer da ikke annet enn å dra på flirern og komme med en kommentar.
  Jeg var på det julebordet i 1,5 time så det er godt noen husker at jeg var der i det hele tatt.
 329. Johanna 12:37 01/03/10
  Du og jeg har ikke hilst på hverandre ordentlig før den gangen på Strømmen, mener jeg... Jeg kjenner deg ikke, men har jo truffet deg noen ganger. Jeg tenkte en del etter at jeg skrev den kommentaren som egentlig ble skreven i sinne, den handlet jo en del om deg.
  Det jeg har skrevet nedenfor er fra julebordet ? var noe jeg husket når ??jeg tenkte?? ... Du og noen andre kom sammen og stod en stund ved siden av meg. Jeg sa hei til dere, men kan ikke huske at jeg hørte hei tilbake.
  Det som står nedenfor her kan jeg forklare, vil si hvorfor jeg måtte rope på Jodline når han der som organiserte maten kom og spurte om hva vi skulle spise... Jeg skulle egentlig ikke på julebord, men Jodline overtalte meg og bestilte mat til meg etter at bestillingsfristen var gått ut... Det jeg visste var at jeg skulle spise noe med ribbe (var to ribberetter den kvelden)
 330. Johanna 12:37 01/03/10

  Fruppa .. Jeg leste bare til spørsmåltegnene på første rad... Har bestemt meg for at jeg har lært nok av det som gikk å lære av episoden som har gått inn på meg mer enn hva som kanskje til tider er bra for et menneske... Jeg har hatt brainstorming med meg selv og ??psykologien?? og jeg har samtalet med utdannet i ??faget??. Jeg er ganske klar over nå på hvorfor jeg har reagert som jeg har gjort...
 331. Johanna 12:39 01/03/10
  Virker som dette vil ge seg selv på en måte, i forhold til meg og blogging... Jeg får hele tiden melding om at jeg har skrevet for mye, hehe... og får feilmelding ;-)
  Kanskje det er fordi jeg skriver så dårlig norsk... hmm... noe å tenke på ;-)
  Unnskyld rotet i kommentarene Fruppa, går de ikke å lese og forstå så er det ikke så viktig...!
 332. Fruppa Fruppa 12:41 01/03/10
  Du må slutte ¨å tro at verden kun består av deg Johanna, det var flere enn deg som ikke husket hva de skulle spise og det ble jævlig kaotisk med folk som har dårlig hukommelse blandet med sinnsykt sure og bedrine kelnere.
  Om jeg hilste på deg eller ikke husker jeg ikke, for jeg var ekstermt stresset og i en fryktelig vanskelig situasjon den dagen, faktisk så var den dagen en av de verste dagene i mitt liv (hadde ingen ting med frodig å gjøre) Så hva som ble sagt, hvem som var der osv er bare et svakt minne.
 333. Fruppa Fruppa 12:48 01/03/10
  Har ikke problemer med hverken å forstå deg eller hva du skriver så bare skriv i vei du :O)
  Denne bloggen er ingen persons greie rettet mot deg, det ser du hvis du leser det som står i hoved innlegget, at bloggen skle ut den veien den gjorde har forundret meg, men nok om det. Jeg har ingen ting i mot deg , jeg kjenner deg ikke og det korte møtet på Strømmen gjorde at jeg syntes du har et fantastisk barnetekke og du virket både koselig og snill. Det å ha forskjellige meninger betyr ikke at man ikke liker noen og jeg tror et problem her inne er at folk tar til seg ting som ikke er ment på dem selv engang.

  Det er skrevet , ja gud vet hvor mange ganger om sladder, sms osv osv.. Jeg blir faktisk forundret over at det går ann å bli så innbilsk at man tror at man er så viktig at man er verd å snakke om, det er da 1000 vis av andre ting å snakke om enn folkene på frodig og det er vel derfor jeg har valgt ut Pinky som min favoritt, nettopp fordi vi snakker skjelden om frodig ,men om alt annet slik man faktisk gjør med en venninne.
  Det ville jo vært trist hvis det eneste man hadde felles var rosinene på frodig.
 334. MissPinky MissPinky 13:00 01/03/10
  og jeg liker faktisk rosiner, fyllte jo en stor pose med sjokoladetrukne rosiner i Harryland! :o)
  Men ja, vi snakker mer om marsipanbrød enn rosiner... *host*
 335. Fruppa Fruppa 13:05 01/03/10
  ååå ja marsipanbrødene ja *ler*

  Ringer deg snart om det ene marsipanbrødet..
 336. MissPinky MissPinky 13:17 01/03/10
  lurer på om det finnes en nisje for marsipanbrødsmugling...? :p
 337. Fruppa Fruppa 13:28 01/03/10
  En nisje ? Hva mener du ?
  De er i alle fall enklere å , ja hva skal jeg si .. Plassere i/ på kroppen uten at de andre i bilen merker noe til det
 338. blueberry blueberry 13:57 01/03/10
  Marsipanbrødsmulgling .. da MÅ jeg få være med ...
 339. Fruppa Fruppa 14:08 01/03/10
  Der var blåbæra jo , du er jo selve påskemarsipanen da, et søtt og godt påske egg *flirer*
  I går var jeg innom en av mine kunder og jeg holdt på å begynne å sikle, de hadde nidar bergene marsipan herfra til evigheten stående der, de skal pakke påskeegg oii, tror jeg skal søke vikariat der denne uken :O)
 340. MissPinky MissPinky 14:09 01/03/10
  ja folk smugler jo alt mulig rart i kroppens hulrom, til og med hele kartonger med sigaretter og pepsi max! Og marsipanbrød må jo være mer...behagelig...å smugle da, en ønskelig nisje! :p

  blueberry, jeg mistenker at du ville smugle marsipanbrødene oralt, og svelge... *fnis*
 341. Fruppa Fruppa 14:18 01/03/10
  Da er de liksom ikke smuglet, spist er spist lissom..
  Jeg er usikker på hvor mange kg sukkerholdige varer man har lov å ta med , men det er vel egentlig enkelt å finne ut av.
  Blåbæra er egentlig ganske så normal i kroppsvekt så vi tar med henne neste gang og pakker henne inn i mine klær og da snakker vi storsmugling her, det blir plass til endel marsipanegg der assa..
 342. anka 15:09 01/03/10
  Kvikklunchen ble rørt når hun leste godorda fra, Fruppa. *litt sentimental idag ,enda jeg er jo ferdig med pms. Har jo gått over til hetetokter i min alder* ;)
  Fruppa, er den mest frittalende,hjelpsomme, arbeidsomme, gjestfrie jenta jeg har blitt kjent med her inne....
  Jeg går ikke gjennom hele lista...men kan si at dere er like mye hvert alle dere koselige frodigbeboerne som har kommet inn i livet mitt i denne tiden jeg har vært her inne på frodig....og treffa gir en jo masse energi og latter.

  Blueberry...marsipan er godt :0) nam nam...Anton Berg, fåes jo i flere størrelser * enten kan en smugle en eller mange*
 343. MissPinky MissPinky 16:45 01/03/10
  ménage à trois, jeg og Anton og Berg... :p
 344. djan 16:46 01/03/10
  Hobbyen takker rørt :)
  Du er min appelsinsjokolade Fruppa. De der som var til påske før. En hard nøtt å åpne, dunka dem hardt og irritert i bordet noen ganger. Men da endte en opp med søte, appelsinformede båter som smakte både friskt og sjokolade. Nydelig!
  Kjempeglad for å ha møtt så mange sjokoladelignede flotte mennesker :)
  Bedre Blåbæret låner mine klær, mer å smugle i!!!
 345. blueberry blueberry 17:20 01/03/10
  hehe jeg er klar for smugling .. men selv med store klær er jeg usikker på hvor mye som blir igjen til smugling når vi nærmer oss grensa ... Kan du ikke søke jobb for to der fruppa ..vi kan jo pakke marsipan sammen ..
  Djan .. den der appelsinsjokoladen er i butikken den .. kom tilbake i fjor ..
 346. djan 18:46 01/03/10
  *jubler!*
 347. Gangsta 19:55 01/03/10
  Helt utrolig hvordan dere holder ut :-)
  Skjønner ikke hvor dere får alt fra jeg.
 348. sunflower 20:26 01/03/10
  skulle også ønske hu var en sjokolade..........
 349. Johanna 20:45 01/03/10

  fjotteline - jeg hadde ikke tenkt å skrive mer i den her bloggen ,, men jeg må bare fortelle deg at du er jo ''bombad'' og høres farlig ut... spør du meg *rister på hodet*
  Nedanstående har jeg aldrig uttalt, hverken til deg eller til noen annen:
  ''Du synes det er greit å si til meg at du syntes det var dumt at vi ikke spiste julemiddagen der, og at den maten på julebordet måtte være bedre enn den jeg hadde laget. I tillegg så ville du ikke godta at ikke alle har råd til å betale nesten 1000 kroner for 3 julemiddager! Så du er ikke så stort bedre sjøl!!!!''

  Johanna: *rister på hodet* og tenker sitt om rare mennesker


 350. orkide 21:03 01/03/10
  Tviler ikke på at maten til Fjotteline smakte bedre enn maten på Mona Lisa..for den var kald..og maten til Flottis blei nok servert varm;)

  Jeg vet i allefall at jeg ikke skal spise på Mona Lisa igjen..for de fikser tydeligvis ikke å ha mange gjester;) Finnes heldigvis mange andre steder. Julebordet i seg selv var meget hyggelig..om folka var der under middag eller ei..værre med folk som ikke husker hva de har bestilt ut av så få retter..og folk som ikke betaler for seg. Det må jeg si er ille. Og frekt at folk får seg til å gjøre noe så smålig som å la andre betale for seg.

 351. Johanna 21:06 01/03/10

  Jeg skrev i en blogg rett etter julebordet at jeg mente at vi skulle betale roger70 for det han hadde lagt ut ... jeg fikk noen respons og jeg har de meldingene fortsatt i behold... ingen av de som var villig til å betale, er noen av dere som uttaler dere nå !!!
 352. orkide 21:09 01/03/10
  Jeg betalte faktisk for meg jeg. Sikter de som IKKE betalte for seg. LES HVA FOLK SKRIVER!!
 353. Johanna 21:22 01/03/10

  kan faktisk være sånn at betjeningen har gjort feil ved det julebordet... de var jo lite villige til å sjekke kvitteringer og den sorten uten lot Jodline stå der og telle og telle... Roger betalte for at ikke hun skulle måtta stå der hele natten... jeg mente at betjeningen kunne gå gjennom betaling og så videre og vi kunne komme tilbake siden, men det gikk jo ikke .............. ergo så ble det en sum penger som jeg mener at ikke roger70 skulle betale selv uten at vi andre kunne spleise ,, er vel det det heter... skulle ikke bli mye på oss hver, men det gikk jo ikke å få til...
 354. Bjarthe 21:29 01/03/10
  Det er helt normalt at noen luringer sniker seg unna sin del av fellesregninga. Slik var det innimellom på Eros-treff i gamle dager også. Jeg ordnet opp i det èn gang ...
 355. Blomst Blomst 00:15 02/03/10
  Hvis du forstår hva hun skriver Fruppa er jeg virkelig imponert. For min hjerne har en merkelig lyd og nrk's "Beklager teknisk feil".
 356. fjotteline 00:40 02/03/10
  Nei hvis du ikke har sagt det så var du kanskje "bombad" når du sa det til meg da!
  Så du mener jeg er bombad og farlig? Jaja...deg om det. Jeg vet hvem jeg er!
 357. Johanna 09:11 02/03/10

  ...men kjære deg Blomst ,, jeg kan da ikke lastes for at du har problemer med hodet og at hjernen din har teknisk feil ... Nå må du gi deg! Det begynner å gå over stokk og stein, bokstavelig talt.

 358. Johanna 09:14 02/03/10

  fjotteline .. jeg var ikke bombad og jeg har ikke sagt det ... men jeg husker at jeg har kommentert i en blogg her inne, hvilket jeg forresten kunne ha latt være, men gjort er gjort og jeg står for hva jeg sier og gjør...
  løgner betakker jeg meg for og selvfølgelig blir jeg redd for de som lyver, de ter seg farlige !!! og det er vel ikke så rart...
  jeg kommenterte i den takk-for-hyggelig-julebord-blogg ,, du takket og så videre og jeg skrev til deg at jeg ikke hadde sett deg/dere ved maten, at dere kom etterpå og var altså ikke med på julebord og thats it... !!!

 359. Fruppa Fruppa 09:41 02/03/10
  Klart du er en sjokolade Sunflower :O) Du er en toppris og det er electra også, dere er crispi, myke, seige og utrolig gode og når man har spist den ene har man allikvel lyst på den andre..
 360. sunflower 10:33 02/03/10
  aw.... hørte du det electra?? vi er toppris.. :)))) det er naise!! nå ble jeg gla!
 361. fjotteline 10:58 02/03/10
  Du sa det når vi var på Sir Winston!!
  fjotteline .. jeg var ikke bombad og jeg har ikke sagt det ... men jeg husker at jeg har kommentert i en blogg her inne, hvilket jeg forresten kunne ha latt være, men gjort er gjort og jeg står for hva jeg sier og gjør...
  løgner betakker jeg meg for og selvfølgelig blir jeg redd for de som lyver, de ter seg farlige !!! og det er vel ikke så rart...
  Så du kaller meg en løgner og jeg er farlig....nå har du gått for langt Johanna!! Jeg står også for det jeg har sagt, og jeg husker tydelig hva du sa til meg på julebordet!
  Jeg gir meg i denne bloggen for nå synes jeg du har gått for langt!
 362. beriten 13:52 02/03/10
  Tenk om alle hadde vært som MEG...da hadde det vært godt å leve da ;)
 363. Johanna 17:37 02/03/10

  hadde vært interessant å høre hvor på puben jeg sa det fjotteline... fordi du og jeg snakket ikke på den puben med hverandre .. jeg trur jeg vekslet noen ord med beriten ute i røykavd... jeg husker at hun satt sammen med en mørk gutt som jeg hadde danset med like før liksom...... deg og din datter sa jeg hejdå til samtidlig som jeg sa det til Rune ... det var det hele :-)

 364. Johanna 17:39 02/03/10

  kanske det beriten :-) jeg har i prinsipp bare meg selv å sammenligne meg med , har aldrig vært noen annen... :-) men men....... forresten når man begynner å grave dypt, så viser det jo seg at man ønsker å være seg selv uansett, kanskje bare med noen små forandringer :-)
 365. fjotteline 17:43 02/03/10
  jaja johanna....da har jeg tydeligvis blitt gammel og glemsk jeg da. Husker så tydelig at jeg snakket med deg!
  men orker ikke å diskutere med deg. Du takler ikke kritikk, du kan ikke godta at du tar feil osv osv osv. Lurer fælt på hvem som er "bombad" og løgner jeg!!!
 366. electra60 18:39 02/03/10
  ååååååå:) nå ble jeg glad:) det er en glede å være en del av fruppas godtepose:) åsså toppris da, som er så god:) fruppa selv må da være Smil :) frekk sjokolade med myk og søt karamellfyll mmmmmm en smil er til for å deles, og det er en fryd hver gang fruppa deler av seg selv her inne ;)
 367. Mali36 Mali36 19:11 02/03/10
  Vil å være sjokolade.. :-/ *ser meg rådvill omkring*
 368. Sibbe 20:27 02/03/10
  lol :)

  * henter popcorn og colaen*
 369. sunflower 20:52 02/03/10
  Mali: du kan være min Lohengrin sjokolade :D har nemlig ikke smakt så mye på den, men den er sikkert kjempe god :D
 370. Cosmopolitan 20:55 02/03/10
  Siden jeg tydeligvis er glemt i godteriskålen... Fy Fruppa. Tar jeg på meg å være Ferrea Roche, Forgylt i gull på utsiden, pent innpakket - med et lite skall, før man når himmelriket av nougat og en enkel hasselnøtt.

  el sånn Kinderegg sånn til hverdags...
 371. Mali36 Mali36 20:58 02/03/10
  Mmmm.. Lohengrin sjokolade.. Har ikke smakt den j hell, men den MÅ jo bare være knallgod. :-D Takk søte Sunflwer. *fornøyd* ;-)
 372. electra60 21:10 02/03/10
  *lol* good one cosmo.. again ;)
 373. Cosmopolitan 21:23 02/03/10
  Det er ikke alle du kan putte på en femmer å la det holde gående til de tidlige morgentimer vetu, Meg kan du det med. ;)
 374. Tine 18:54 03/03/10
  Jøss, her er det jo ennå en krangel på gang...
  Og endelig gikk det opp for meg det med "godteposen", snakk om å være treg.
 375. Johanna 23:20 04/03/10

  Bjarthe ~ Er jeg skyldig deg penger fra noen gammel Eros-treff? Jeg tenker på om det har blitt rør og rot med noen pizza-regning ???

  Hva gjelder Roger :-) Til info..., så er jeg ikke skyldig han penger i forhold til julebordet !!!

 376. Bjarthe 23:25 04/03/10
  Nei for all del Johanna, jeg tror ikke det. Alt iorden uannsett.
  Men du har rett angående hvilket treff, ja.
 377. Johanna 23:37 04/03/10

  Perkelä ! Tenk at jeg kunne regne ut... men jeg har jo fått litt inside info. ;-)
  Jeg husker at det ble noe ''tjall på linjen'' ,, men jeg regner med at jeg har fått det til med betalingen, et pizzastykke og en brus klarer jeg å addere...
  Liker ikke slike hendelser, uansett om det er ''ulykke'' eller overlagt !!!

 378. Bjarthe 23:53 04/03/10
  Jah, å addere 2 tall og legge til litt driks klarer de fleste ...
 379. Johanna 00:22 06/03/10

  VÅG Å VÆRE

  Våg å være ærlig
  våg å være fri
  våg å føle det du gjør
  si det du vil si.
  Kanskje de som holder munn
  er reddere enn deg?
  Der hvor alt er gått i lås
  må noen åpne vei.

  Våg å være sårbar
  ingen er av stein.
  Våg å vise hvor du står,
  stå på egne bein.
  Sterk er den som ser seg om
  og velger veien selv.
  Kanskje de som gjør deg vondt
  er svakest likevel?

  Våg å være nykter
  Våg å leve nå.
  Syng, om det er det du vil -
  gråt litt om du må.
  Tiden er for kort til flukt,
  bruk den mens du kan.
  Noen trenger alt du er
  og at du er sann!


  ~Hans Olav Mørk~
 380. unsen unsen 22:21 21/10/10
  eg vart visst ikkje med i sjokoladeposen eg ...*snufs*
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp