Sep 10

Hva har du i posen ?

14 kommentarer 2013 kl. 17:02 skrevet av Fruppa

Jeg har ikke vært her inne på snart 1 år, men føler nå at jeg trenger å skrive av meg litt irritasjon.

Se for deg en situasjon hvor du er nødt til å samarbeide med mennesker du ikke kjenner, nødvendigvis ikke liker, men settingen er allikevel slik at det er en fordel å være positiv, ikke minst for din egen del. Jeg har holdt ut en stund nå,men det er seriøst like før det klikker for meg. Litt flaut å si at overpositive mennesker er det som er problemet, folk som alltid har et godt råd, alltid en setning som, oiiii så flink du , og som selvfølgelig bryr seg med alt du gjør. Hva har du i posen, hvor har du vært, vær det morsomt, hvor fort løp du, hvor mange kilomerter gikk du ? osv osv, jeg blir snart sinnsyk av snillisme og forståsegpå mennesker. Har fått tilbud av de ikke positive om bokseundervisning, putekrig i undertøyet og kidnapping av en positv for så å bedrive tortur av denne stakkaren så han eller henne slutter å være så forbanna positiv og kansje bytter lag, bli mer som oss bærmen. Er det sånn at man trives bedre sammen med de som ligner en selv ? Ja , vi gjør jo selvfølgelig det, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette for jeg vet jo svaret, det er jeg som er hissig og lei og det går utover de som faktisk takler å bli glodd opp i ræva av andre, de som ikke har noe å skjule fordi de er så forbaska snille og pliktoppfyllende at de gjør som de blir fortalt.

Hvis noen har en straffemetode som ikke går på å sparke nedover og som ikke gjør at jeg blir sittende på Bredtvedt alt for lenge, sier jeg på forhånd tusen takk !

Overpositive kommentarer er på eget ansvar, jeg er i kranglehumør!

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. Anka 18:04 10/09/13
  Deilig å få ut irritasjonen....si til vedkommende som bryr seg om alt: det har du ingenting med...
  Håper det ikke var for snilt sagt ;0)
 2. Silfen Silfen 18:31 10/09/13
  Sarkasme. Always a winner.
 3. ladyforyou 21:46 10/09/13
  Spør om de trenger et spark ..ut av livet ditt !
 4. UsernameLadiesman217 UsernameLadiesman217 22:54 10/09/13
  Har du problemer
  med å omgås overdrevent positive folk?
  Du ække aleine
  vi er mange som har det sånn

  *Nynner i vei*
 5. MissPinky MissPinky 23:26 10/09/13
  fight fire with fire, være overdrevent positiv tilbake! Masse U-GO-GIRL & Just DO it! *knegg* ;D

  Seriøst, jeg syns det motsatte kan være mer slitsomt. Har en gammel dame i min nærhet som er overdrevent negativ til ALT. Kunne ønsket meg litt mer positivitet fra den kanten.

  Men, for mye av det "gode" kan vel være like ille som for lite.... Du kan jo nynne på overnevnte sang og se om de tar hintet. :o)
 6. bavijanen 08:07 11/09/13
  Jeg har valgt å være asosial for å unngå for mye av det. Hyggelig at folk synes synd på meg når jeg nesten dauer av hoste,,,men ellers er det meste privat og om jeg har rogn i posen er vel mest mitt problem.
 7. Libben 10:08 11/09/13
  Ærlighet varer lengst sies det...
 8. Fruppa Fruppa 11:15 11/09/13
  Jeg har prøvd alt som er nevnt ovenfor her bortsett fra å teste om naboen har rogn i posen,kansje det er det som er problemet !?

  Vurderer nå straffesex med en nabo, nei jeg ombestemte meg allerede før setningen var tenkt ferdig, ush da ! Nå ble jeg jammen kvalm også i tillegg til å være grinete ;O)
 9. Silfen Silfen 13:50 11/09/13
  Da foreslår jeg at du stifter et ark i pannen deres med STFU på.
 10. bavijanen 19:45 11/09/13
  Hei fruppen,,,om naboen har rogn eller tryllepulver i posen er likegyldig. Kan vedkommende bruke det rett er det gull alt sammen. Straffe sex hørtes spennede ut,,,men synes det er lurt å droppe det,,for kvalme og magesyke vil man vel ikke ha.
 11. Toffee 12:09 12/09/13
  Bavijanen... hva renner ut av munnen din?

  Jeg. som ukuelig optimist, banjospiller og trekkhundfører blir selvfølgelig litt skamfull. Og da er jeg skamfull på vegne av alle andre med positivt fortegn... Visste ikke at det fantes grupperinger her inne som mislikte å bli slikket opp etter ryggen, aller minst kvinner? Så ufølsomt og brutalt kan det altså beskrives, slik du gjorde...og da blir jeg skamfull over å representere en gruppering som tydeligvis ikke ser disse signalene..

  På vegne av positive mennesker beklager jeg at du fikk både øye og tunge bak.

  God ...nei, beklager.. have it!
 12. bavijanen 09:56 13/09/13
  Tja?????vet ikke jeg,,men kommer nok på noe...
 13. TinkerBell TinkerBell 03:14 17/09/13
  Haha det er ikke greit ;) Du får løpe fra personen, for så å påpeke hvor mye fortere du løp...
 14. Fruppa Fruppa 20:24 20/09/13
  Det er det som er så jævlig vet du TinkerBell, den jævla mærra løper kjappere, og bare det er en nedtur som går på psyken ;O)) Vurderer å spenne bein... Savner deg forresten, nå er det ikke lenge igjen her så vi får møtes og om ikke, så sees vi på båten.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp