Mai 18

Nytt blad: Vol•Up•2

13 kommentarer 2012 kl. 15:59 skrevet av 8tall

Den kjente og anerkjente plus-size modellen, og fotografen Velvet d'Amour har skapt et magasin jeg nesten kan garantere at du aldri har sett maken til.

 

Hentet fra den første utgaven: De fleste magasiner synes å separere kvinner - kun tynne, kun eldre, kun plus size - avhengig av publikasjonen. Selv om VOLUP2 har en overflod av plus size bilder (fordi media i veldig stor grad mangler slike bilder), vil du også finne tynnere kvinner, funksjonshemmede kvinner, eldre kvinner, det du ser i hverdagen egentlig. Vi ønsker å oppmuntre folk til å elske huden de er i, og vi "put our money where our mouth is."

 

Den første utgaven het "ECSTASY / EXTASE" (på norsk: "ekstase").

 

Fra deres "mission statement": [...] oppfordrer leserne til å fryde seg over hver sin "ufullkommenhet" og feire kroppene deres i deres strålende helhet. Født ut av d'Amour's arbeide med å utvide samfunnets begrensede oppfatning av skjønnhet ved å bygge bevissthet om kvinner i alle størrelser og former, er bladet en visuell feiring av formfull skjønnhet, kombinert med et ønske om å styrke lesernes selvtillit med et budskap om inspirasjon. 

 

Den andre utgaven het "féminité / femininity" (på norsk: femininitet).

 

Vol•Up•2 er gratis online, og kan også kjøpes som papirutgave om det er ønsket.

Permanent lenke

Kommentarer:

 1. afterall afterall 17:24 18/05/12
  Jøss, masse råflotte damer med former der! En ekstra tommel opp for knallbra fotografering, og fantastisk layout^^
 2. Magnolia Magnolia 17:56 18/05/12
  Kjempestilig! Masse flotte bilder!!! :-)
  Her er det noe for Bjarthe også hehehe

  Men, undres på hvilket modelbyrå disse damene hører til?
 3. Bjarthe Bjarthe 20:10 18/05/12
  Pusser brillene ...
 4. Libben 23:49 18/05/12
  Bare digger bladets "mission statement" (prøvde å oversette det til norsk, kom til kort på egen hånd og synes google translate sin "formålsparagraf" var litt for formell for meg).
 5. bjornemor75 00:14 19/05/12
  Oi, det var sexye damer altså! :P Me Like!
 6. electra60 00:34 19/05/12
  love it!
 7. 8tall 8tall 10:40 19/05/12
  Jeg er glad dere liker det!:)

  @afterall, du høres ut som du har litt peiling, så jeg er glad du gir det tommelen opp:)

  @Libben, når du ble så opptatt av det uttrykket fikk jeg litt dårlig samvittighet. De hadde nemlig kalt det "our mission", det var bare enklere for meg å omforme det litt:/
 8. Libben 12:08 19/05/12
  8tall: jeg leste faktisk bladets slagplan (den funker) på deres egen side før jeg leste ditt valg av formålsparagraf (det er faktisk litt morsomt når jeg tenker meg om). Men å gå fra deres "our mission" til ditt valg av "mission statement" virker for meg som en ganske naturlig overgang. At mine og google translate sine oversettelsesevner støtte på veggen er noe du skal slippe å ta på din kappe. Jeg kler kappe bedre enn deg uansett, men det er bare fordi jeg har en døgnrytme som en vampyr og i tillegg har blitt lysfølsom som følge av de dårlige sovevanene.

  Prøv å ikke få et mentalt bilde av meg som på gebrokkent engelsk sier. "I vant to drink yoor bloood"...
 9. Linda1980 18:40 19/05/12
  Så mange flotte damer :)
 10. Bjarthe Bjarthe 19:01 19/05/12
  Mye pent, men, jeg synes faktisk at det nettopp omtalte Adipositivity-nettstedet inneholdt mer severd og tiltrekkende (i betydningen større og tykkere) kvinnelig skjønnhet, selvom bildene der stort sett framstår som dårlige amatørbilder.

  Igjen, både innpakkning og innhold har betydning for totalen ...
 11. 8tall 8tall 12:31 20/05/12
  Vel Bjarthe, nå er nok dette bladet for det meste rettet mot kvinner som lider under et veldig smalt skjønnhetsideal, og ikke mot Fat Admirers (hvis det er OK at jeg kaller deg det), så det kommer ikke som et stort sjokk på meg at det ikke traff deg 100%.
 12. Bjarthe Bjarthe 19:29 20/05/12
  Smalt skjønnhetsideal, ja. Intil det anorektiske. Hva med (vanlige) voksne tykke kvinner som ser ut og kler seg slik (vanlige) voksne tykke kvinner stort sett gjør (?) - Flottere blir dere vel egentlig ikke. Pene klær som passer funker for alle aldersgrupper. Og, skulle det flotteste klærne være litt ubehagelig å ha på, så trenger dere ikke ha det på så lenge av gangen ...

  Bjarthe = FA, uten noen som helst relevans til (eller interesse av temaet i) skrekktråden om feederism i Forumet akkurat nå !
 13. ariston ariston 23:29 29/01/15
  Dette er gamle innlegg.
  Var derfor veldig gøy at disse innleggene ?dukket? opp når jeg leste noen bloggér her, i dag. Samme dag som jeg leste om den flotte pluss-side modellen Tessi hylles i media. Hun har tegnet en modelkontrakt uten side stykke. Gøy at det er mulig.
  Bildene og modellene i magasinet som omtales i denne bloggen er fantastiske.
Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å skrive en kommentar.

Hopp over innlogging - Til hovedinnhold - Topp

Logg inn

Logg inn

Registrer deg

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Topp